❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Group key ecxchange timeout?

Návody a problémy s konfigurací.
midnight_man

Group key ecxchange timeout?

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Strana AP: Group key ecxchange timeout
Strana ST: lost connection, received deauth, group key exchange timeout

robi to dnes od 7 rana az doteraz.....

na AP sú pripojene 2 stanice, z nich to robí len jedna. HW je všetko Groove. Som z toho na vetvy....ten spoj fungoval ukazkovo rok a pol. Co to je sakra praca? dik
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

takze to bolo malou zostávajúcou pamatou RAM. Dnes rano router prestal odpovedat na SNMP, 20 minut som sa snazil ho restartovat. Ked som sa donho ako tak dostal zistil som ze CPU 100000% z toho 89% brala - FLASH. Ostavalo 4mb ram. Robia to všetky groove ktoré monitoruje dude cez SNMP!!!!!! Vechte čínske. :roll:

Preventivne spravim upgrade na 6.0 rc1.....snad to pomoze.
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 12 years ago

midnight_man píše:takze to bolo malou zostávajúcou pamatou RAM. Dnes rano router prestal odpovedat na SNMP, 20 minut som sa snazil ho restartovat. Ked som sa donho ako tak dostal zistil som ze CPU 100000% z toho 89% brala - FLASH. Ostavalo 4mb ram. Robia to všetky groove ktoré monitoruje dude cez SNMP!!!!!! Vechte čínske. :roll:

Preventivne spravim upgrade na 6.0 rc1.....snad to pomoze.

no preventivne si daj pozor na pokles priepustnosti cez nv2....
0 x

coolerman1

Příspěvekod coolerman1 » 7 years ago

Chcem obnovit starsie tema ,je to rusenie ? 2roky nic a teraz v priebehu dvoch dni 2x Group key ecxchange timeout
SXT SA 5
802.11
vsetko v limite
ROS 6.42 najnovsi FW
0 x