❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Tak nám zase zvedli DPH
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak nám zase zvedli DPH
no delame si to samy ... co k tomu rict 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
net.work píše:Vy to budete zvysovat klientum? My to budem platit ze sveho.... 1% za ty nervy a starosti s tim nestoji....
Taktéž to budeme dotovat ze svého. Ty problémy za to nestojí...

0 x
itom píše:Mě spíše než 1% zdražení DPH vadí radoby poskytovatelé připojení, kteří nabízejí net za 150,- a podobné částky, dřív nebo později zjistí že je to blbost jak cyp. jen si neuvědomují ve své naiviě, že kurví trh.
Nedávno jsem měl poptavku na připojení cca 20 kliošů od jednoho takového "poskytovatele" prý kvuli kvalitě, měli od něho 20Mb za 180,- Při bližším pruzkumu, byly všichni připojeni na Compexe WPE54AG se všesměrkou namontovanou na hromosvoděnapájené od někud trasou z nějaké zadeklované yaginy na druhém hromosvodě a RB133 v igelitovém pytliku na půdě. U kliošu taky děs, ve 3 případech dokonce Compex s pendrekem za oknem. veškere me aktivní jednaní skončilo, ve chvili, kdy ani jeden z nich něchtěl platit víc a už v žadném případě platit něco za instalaci, když prý vše potřebné mají. cca po měsíci volal jeden z nich a mluvil za ostatní( asi zvolenej guru), že by teda instalaci zaplatily (1495,-) ale za net chtěj platit max 200,-
Nic z toho nebylo, to radši budu na zahradce okopavat jahody, než dělat někomu vola![]()
K..va tohle mě sere víc jak nějaké 1%
Sorry za off
Zdražovat o 1% nebudu, stačilo před lety zdražení o 5,- cca 15 klientu odešlo.
Jde to čímdál víc do pr...e
vidíš to, jenomže čim menší ISPík seš, tim víc mrvíš cenu. Je to logický. Vim že před lety by jsme to udělaly stejně ale dneska na slevy totálně serem. Buď 290,- nebo čau. Je na lidech aby uvážili kolik platí za jakou službu a kolik reálně jede a jak moc je poruchová atd.. bohužel mnohým je to fuk a tak jsme paradoxně na tom hůř než ti co dávaji net za 200,- a připojujou na compexe.
Nicméně stěžujem si jak si tu mrvíme ceny a že níž nemůžeme a to samí si nejspíš říkají mobilní operátoři který ještě stát reguluje

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Viktor Novotný píše:taky to vidim tak, ze beznemu klientovi nic resit nebudu proste 1% zatahnem ze sveho a net bude stale za trikila ... ale velkym co jsou platci dph a na fakture maji X tisic .. tem samozrejme procento pridam, proc by takly ne, kdyz jsou platci, ze
+1
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Vazeni 
Dulezita pro nas je predevsim jedna vec ... Diky zmene DPH meni ceny o O2 a podobni vydridusi ... Takze lze bez smluvni pokuty s nimi ukoncit smlouvu ... To uz tyden cpu do lidi co chtej k nam, ale maji zatim O2 ... A uz asi 20tka ma podanou zadost o ukonceni k 1.1.2013. Je to oficialni, prise to v poslednim vyuctovani primo O2 ...
Mazeec

Dulezita pro nas je predevsim jedna vec ... Diky zmene DPH meni ceny o O2 a podobni vydridusi ... Takze lze bez smluvni pokuty s nimi ukoncit smlouvu ... To uz tyden cpu do lidi co chtej k nam, ale maji zatim O2 ... A uz asi 20tka ma podanou zadost o ukonceni k 1.1.2013. Je to oficialni, prise to v poslednim vyuctovani primo O2 ...

Mazeec

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Hezkyyyy, to me potesilo 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Tak to je dobré vědět 

0 x
lwq: mas nejake vzor te dulezite formulky, ktera musi v te vypovedi byt napsana, aby to bylo "kvuli tomu, ze jste svine zlodejske" ?
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Obavam se zmena dph vas neopravni vypovedet sluzbu za zmenu ceny za sluzbu. Jako asi kazdy platce dph a i o2 ma ve smlouve uvedenou cenu za sluzbe bez dph. A dph se dopocitava dle platnych predpisu v danem roce. Takze bohuzel cena za sluzbu je bez dph ( a ta se nezmeni) a meni se pouze dph
hold Takovy je zivot.
hold Takovy je zivot.
0 x
k DPH: pokud si vzpominate, letos DPH vzrostlo o 4% z 10 na 14 , a vybralo se min nez se cekalo ,
od 2013 nelo byt jednotne 17,5% , nove bude 15 a 21 % , a vybere se jeste min
velice me pobavil tento clanek
http://zpravy.e15.cz/domaci/ekonomika/kalousek-kdybychom-dph-nezvysili-schodek-by-byl-o-15-miliard-vyssi-931736
k tomu jen dodat, kdyby kradli jen o polovicku mene (a neslintali tolik u toho) , dane by jsme meli minimalne polovicni , schodek s prebitkem a zadny dvoubiliardovy dluh , a vsechno zlato
hlavni je , ze je stale z ceho krast , mamlaSStat
od 2013 nelo byt jednotne 17,5% , nove bude 15 a 21 % , a vybere se jeste min
velice me pobavil tento clanek
http://zpravy.e15.cz/domaci/ekonomika/kalousek-kdybychom-dph-nezvysili-schodek-by-byl-o-15-miliard-vyssi-931736
k tomu jen dodat, kdyby kradli jen o polovicku mene (a neslintali tolik u toho) , dane by jsme meli minimalne polovicni , schodek s prebitkem a zadny dvoubiliardovy dluh , a vsechno zlato
hlavni je , ze je stale z ceho krast , mamlaSStat
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
Kdyby ti idoti chtěli něco dělat pro stát( jak neustále tvrdí), první opatření které bylo na snadě v roce 2008 přijetí zákona o vyrovnaném rozpočtu, ale to ti zloději udělat nemohli, protože by nebylo kloudně z čeho krást !
Měl jsem tu čest bavit se osobně s člověkem zainteresovaným v kauze Kasa, bylo mi na blití a týden jsem vážně uvažoval o skončení s podnikáním, a zrušení českého občanství
Měl jsem tu čest bavit se osobně s člověkem zainteresovaným v kauze Kasa, bylo mi na blití a týden jsem vážně uvažoval o skončení s podnikáním, a zrušení českého občanství

0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
Formulku dodam ... Respektive primo citat z me posledni faktury od O2 ... je tam opravdu napsano, ze v souladu s vseobecnymi obchodnimi odpominkami lze kvuli zmenen ceny sluzby vypovedet sluzbu ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Ja jsem dnes pripojoval jednoho prebehlika z o2 a pry mu byla nabidnuta retence za 430/mes od ledna. Takze o 30 kacek drazsi nez normalne.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Argument pro marketing. Co vim tak velci hraci zdrazuji jako je UPC.
Asi si soupnu na letak ze nezdrazujeme.
Asi si soupnu na letak ze nezdrazujeme.
honzam píše:Zapoměli zmínit že dražší bude INTERNET
http://www.novinky.cz/ekonomika/284041- ... knihy.html
0 x