❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 5.21
-
net.work
- Kontaktovat uživatele:
- goblajz
- antispam: Ano
Jen takovej detailek: v Packages přibyla volba Check For Updates - mohlo by to ještě umět rovnou výběr balíčků které se mají updatovat a mohlo by se to celkem i hodit.
0 x
-
tom-tom
Chlapi, po upgradu na 5.21 mi na jednom boardu zmizely grafy. Přestože je grafování nastaveno s ukládáním na disk, po rebootu to začne s čistým grafem. Být to v síti, je mi to šumák, ale tohle je u klienta a ten trvá na tom, že chce mít svoje "nezávislé grafy" doma.
Stalo se to někomu z vás?
0 x
-
ppp76
- Kontaktovat uživatele:
tom-tom píše:Chlapi, po upgradu na 5.21 mi na jednom boardu zmizely grafy. Přestože je grafování nastaveno s ukládáním na disk, po rebootu to začne s čistým grafem. Být to v síti, je mi to šumák, ale tohle je u klienta a ten trvá na tom, že chce mít svoje "nezávislé grafy" doma.
Doporucuju milimetrovy papir a pastelky
Ne tedvazne me to chodi ....
0 x
- DRAKK
Objevil jsem dnes po upgrade jeden malý problém. A není to jen problém 5.21. Mam jedno SXT, které používám jako AP pro dva klienty. Jelikoz je tam licence level 3, tak pouzivam VirtualAP. Po upgrade jsem zjistil, ze VirtualAP nejede...takze downgrade zpět až na 5.14. To jen pro informaci, kdyby nekdo na to narazil.
0 x
- honzam
To už se tu řešilo. Fungovat ti to nebude nikdy s vyšší verzí. Od verze 5.15 odstranili tento "bug" že level3 dovoloval Virtual AP
0 x
-
net.work
- Kontaktovat uživatele:
- DRAKK
-
rado3105
- hapi
-
net.work
- Kontaktovat uživatele:
DRAKK píše:Odstranili moznost VirtualAP uplne pro level3
myslel sem si to....
hapi píše:třeba že na sxt s L3 připojíš víc klientů.
to bych chtel videt toho trottla, ktery to v praxi pouzival (ve velkem, pro 2-3 klienty, nouzove chapu)
0 x
- pcwifi
tydle čóromóro řešení me nebavily nikdy
rovnou sem koupil upgrade na L4 a mam klid...a nemusim se klepat na upgrade verze RoS ze se neco sesere.
PW
PW
0 x
-
rado3105
- pcwifi
jaky smysl ma co ? virtualAP ? zadny, protoze pri L4 zadny nepotrebuju, kdyz zarizeni jede v AP Bridge modu
PW
PW
0 x
- honzam
On myslel k čemu se hodí Virtual AP.
Je to dobré třeba k tomu když ti odejde jeden sektor a stejným směrem ti míří i jiný. Dočasně na tom prvním uděláš virtual AP s SSID toho druhého sektoru. Přehodíš tam IP adresy a klienti jedou do té doby než vyměníš vadný sektor.
Příkladů by se našlo více jak to využít...
Je to dobré třeba k tomu když ti odejde jeden sektor a stejným směrem ti míří i jiný. Dočasně na tom prvním uděláš virtual AP s SSID toho druhého sektoru. Přehodíš tam IP adresy a klienti jedou do té doby než vyměníš vadný sektor.
Příkladů by se našlo více jak to využít...
0 x