❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Preco mikrotik skoncil podporu dual nstreme?
Preco mikrotik skoncil podporu dual nstreme?
Neviete preco mikrotik skoncil podporu dualnstreme? Kvoli ruseniu pri N kartach? alebo ake su dovody....moc mi to nedoslo....
0 x
jak si na to přišel?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
- midnight_man
hapi videl si v posledných vydaniach ROS nejaké opravy, zlepšenia v tejto oblasi? Ja nie... Alebo, žeby už nebolo čo vylepšiť?
Nstreme/Nstreme dual je tu už roky rokúce a žeby som postrehol nejaké zmeny....

0 x
Já to nenašel ani na wiki ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
-
V poslední 6rc3 která vyšla před půl hodinou a pokud nebudou nějaké výrazné reporty tak půjde jako v6 final nstreme dual je..
0 x
Stanislav Hrncir píše:V poslední 6rc3 která vyšla před půl hodinou a pokud nebudou nějaké výrazné reporty tak půjde jako v6 final nstreme dual je..
ako to vlastne je nv2 nie je oficialne podporovane na x86 v ros v5.x alebo aj v ros v6.x.
Ako sa dostat k tomu rc3? mam potvrdeny ucet na developerske verzie ale nevidim ju tam....
0 x
rado3105 píše:Stanislav Hrncir píše:V poslední 6rc3 která vyšla před půl hodinou a pokud nebudou nějaké výrazné reporty tak půjde jako v6 final nstreme dual je..
ako to vlastne je nv2 nie je oficialne podporovane na x86 v ros v5.x alebo aj v ros v6.x.
Ako sa dostat k tomu rc3? mam potvrdeny ucet na developerske verzie ale nevidim ju tam....
úplně dole je tam pro všechny verze, případně zkus refresh stránky
0 x
honzam píše:rado3105 píše:Stanislav Hrncir píše:V poslední 6rc3 která vyšla před půl hodinou a pokud nebudou nějaké výrazné reporty tak půjde jako v6 final nstreme dual je..
úplně dole je tam pro všechny verze, případně zkus refresh stránky
uz mam vdaka....
+ moja nezodpovedana otazka: ako to vlastne je nv2 nie je oficialne podporovane na x86 v ros v5.x alebo aj v ros v6.x.
0 x
rado3105 píše:Neviete preco mikrotik skoncil podporu dualnstreme? Kvoli ruseniu pri N kartach? alebo ake su dovody....moc mi to nedoslo....
no to rušení mi dělaly jen některé karty asi to jsou zmetci, prostě do nstremedualu musí ty karty kus po kuse vybýrat a především použít R52, není důvod používat Nkové, u nstremedualu není třeba taková citlivost jako mají nkové karty, spíše je to na škodu.
podpora nstremudual neskončila, spíše není třeba je to už hotový...
stejně nechápu proč už někdo nezměřil co je to a jaká součástka to rušení produkuje u SXT, Omnitiku a ostatních N-věcí, myslím, že by to třeba mohl zkusit změřit p. šťourač, děkuji.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
To by mohlo byt zaujimave najst zdroj rusenia.
Kolko ste dosiahli maximu na nstreme dual(len 20mhz kanal), ake karty aky hardware?
Kolko ste dosiahli maximu na nstreme dual(len 20mhz kanal), ake karty aky hardware?
0 x
42Mb FD 4,2 km anteny prowax 24dB (budiz jim zeme lehka
)

0 x
ppp76 píše:42Mb FD 4,2 km anteny prowax 24dB (budiz jim zeme lehka)
hardware?
0 x
iTomB píše:da se udelat 70/45Mbit RB433UAHL
ale 40mhz kanal ze?
0 x