❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Najúčinnejšia forma reklamy?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
midnight_man

Najúčinnejšia forma reklamy?

Příspěvekod midnight_man » 14 years ago

S akou formou reklamy máte najlepšie skúsenosti? Ako ľudom vysvetliť, že staré 2,4g hrdzavé antény už nie sú OK.
0 x

tomasp70

Příspěvekod tomasp70 » 12 years ago

Právě nad touto otázkou také přemýšlím, byť jsem z jiného oboru. Potřeboval bych co nejúčinněji (s ohledem na cenu) propagovat svůj kamenný obchod, ale nevím do jaké formy reklamy zainvestovat. Uvažoval jsem o reklamních bannerech na internetu, tisku, cedulích, plakátech a rádiu. Líbí se mi i tato světelná reklama i reklama na auto. Co se nejvíce osvědčilo vám?
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Na vesnicích dobře fungují bílý koně. Ale musí chodit do hospody. Ve městech je to fuk, tam jsou lidi neteční snad i k vraždě.

Přemluvit k přechodu z 2.4 - na to stačí peníze. Když jim to zaplatíš, přejdou ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

SEO webu
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

Po domluve s obci zalaminatovane A4ky na sloupy osvetleni. Do kazde schranky letak a pak nahnat otroky aby to dum po domu obesli.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

tomasp70

Příspěvekod tomasp70 » 12 years ago

Web nemám a s těmi letáky to není špatný nápad, akorát dle svých zkušeností bych s letákem šel hned do koše. Každopádně to nebude moc nákladné, takže do toho asi půjdu. K těm A4kam na sloupy... v obci mě už znají a myslím si že by neměli moc dlouhou dobu trvání (počasí atd.).
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

tomasp70 píše:Web nemám a s těmi letáky to není špatný nápad, akorát dle svých zkušeností bych s letákem šel hned do koše. Každopádně to nebude moc nákladné, takže do toho asi půjdu. K těm A4kam na sloupy... v obci mě už znají a myslím si že by neměli moc dlouhou dobu trvání (počasí atd.).

Nám zalaminátovaná obyčejná A4 z laserovky vydržela celou zimu.
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

tomasp70 píše:......s těmi letáky to není špatný nápad, akorát dle svých zkušeností bych s letákem šel hned do koše.

Přesně :)

Tomáš Břinčil píše:Nám zalaminátovaná obyčejná A4 z laserovky vydržela celou zimu.

Pokud Ti ji nepřelepí konkurence ;)
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

letaky su strata penazi....na 10.000 letakov 3ja ludia...aj to som moc povedal. Najlepšie čo mozete urobit je SEO optimalizácia + google adwords. 100€ investícia do google adwords priniesla viac úžitku ako všetká letáková, plagátová a neviem aká reklama dokopy. Nevraviac o tom že letáky nestoja 100€ :)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

nesouhlasim. To že jednou rozneseš letáky nic neznamená. Reklama je dlouhodobá věc. To je jako táta, nandá letáky po městě a očekává okamžitej obrovskej přísun lidí... blbost. Lidi než si něco rozmyslí tak to trvá, jeden leták nikoho nezajímá. Starnet tu masíroval letákama 2 tejdně několik týdnů. Pokud někdo chce vědět jak se dělá reklama tak jděte za starnetem. Vem všechno co ti síť vydělává a rovnou to vraž do masivní kampaně trvající půl roku a pak uvidíš ten přísun lidí. Takový to crcání jednou za čas nemá vůbec žádnej efekt kromě toho že seš lehčí o pár prachů.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

trandak

Příspěvekod trandak » 12 years ago

Ahoj mně se asi nejvíc osvědčili plakáty 2x1m z plachtoviny, který dávám do každé vesnice kde mám pokrytí a musím říct že volají i lidé z okolních vesnic kde ještě nejsem a říkají, že viděli vedle ve vesnici plakát a jestli náhodu nejsem i u nich. Občas nechám roznést poštou letáky do schránek ale taky si myslím že to nemá takový efekt jako ty plakáty...
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 12 years ago

trandak píše:Ahoj mně se asi nejvíc osvědčili plakáty 2x1m z plachtoviny, který dávám do každé vesnice kde mám pokrytí a musím říct že volají i lidé z okolních vesnic kde ještě nejsem a říkají, že viděli vedle ve vesnici plakát a jestli náhodu nejsem i u nich. Občas nechám roznést poštou letáky do schránek ale taky si myslím že to nemá takový efekt jako ty plakáty...

Asi tak nějak. Domluvím se s někým, kdo bydlí na začátku vesnice a má volnou štítovou zeď. Dám mu net zadara případně důchodcům 300-500 měsíčně a můžu říct, že se to vyplatí. Letáky jsou fakt nanic.
0 x

jopo

Příspěvekod jopo » 12 years ago

v meste neviem, tam je to tazsie. na vesnici su dobre plakaty na miestne obchody, zastavky busu, na hospodu, do cakarne k lekarovi, venovat cenu do tomboly na miestny ples alebo do nejakej miestnej sutaze. s letakmi je to nanic, ja mam skusenost 1 zo 100 plagatov, vetsinou skoncia v kosi.
a na nezaplatenie je niekoho ziskat, musi s tym byt 100% spokojny a dat mu zlavy za doporuceni dalsich. takisto cez facebook u miestnych ludi na vesnici sa to siri jak lavina.
0 x

itom

Příspěvekod itom » 12 years ago

Zdar.
Souhlasím s Trandakem, Banery v každé vesnici jsou výborné, 1000x lepší než jakékoliv letáky.
Nechci tu verejne ventilovat svoje "know-how", ale což takhle se zamyslet jak využít potenciál stavajících spokojených zákazníků, které stačí trochu motivovat :-)
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

najlepšia kombinácia všetkého dokopy ;) 1 mesiac zadarmo pri doporučeni zakaznika (ktory sa realne pripoji) je samozrejmost.
0 x