❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

UBNT konfera ve Vegas - NanobridgeHP

Problematika Ubiquiti hardware.
David2006

UBNT konfera ve Vegas - NanobridgeHP

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

Včera na UBNT konfeře byl slide s NanobridgeHP který bude za levno. Pak ještě nějaká hloupost za $20. Na ubnt foru toho moc o konfeře/HW nepíšou víte někdo víc?
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

čo to akože má byť? bude to single ci MIMO?
0 x

David2006

honzam píše:něco píšou na blogu http://blog.wificentrum.com/2012/10/awc ... teway.html

Díky, prošel jsem to a čekají nás samé světlé zítřky :D . Kdyby mi tak dávali NS M5Loco s tím jejich wifinapaječem za litr bez daně tak se zlobit nebudu...ale možná se k té ceně tedy přiblíží to HPčko i když se bude blbě instalovat :lol: .
0 x

David2006

midnight_man píše:čo to akože má byť? bude to single ci MIMO?

Paroma, přeci MIMO otázka je jestli suchý 2x nebo se pochlapí na trojku :lol: .
0 x

midnight_man

tak si na to počkáme....ale vyzerá to rovnako, len ožarovač je iný.

//MIMO3, a tretia polarizácia bude ako? šikmo krížom? :mrgreen:
0 x

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 12 years ago

HP bude zrejme High Power, tedy bude to sestrelovat holuby za letu..
0 x

David2006

midnight_man píše:tak si na to počkáme....ale vyzerá to rovnako, len ožarovač je iný.

Myslím že tam spíš nebude, to by tam pro psychiku ISPček museli picnout Gigáč port a silnější CPU a už by to bylo cenou jinde...bude to 2xMIMO nejspíš. Ale ten wifiPOE by fakt mohli dávat ke všemu za cenu současných verzí :lol: ať se práší za kočárem :mrgreen: .
0 x

David2006

Walkeer píše:HP bude zrejme High Power, tedy bude to sestrelovat holuby za letu..

No to není nic nového - HP - high power, možná zlepší citlivost a udělají hlubší parabolku aby byla trošku směrovější....kdoví. Ale jestli daj dobrou cenu a k tomu domácí wifinu....no zase budou o krok jinde než ostatní :lol: .
0 x

midnight_man

Walkeer píše:HP bude zrejme High Power, tedy bude to sestrelovat holuby za letu..
som sa vždy čudoval prečo holuby v meste chodia po zemi a nelietajú dáko. Tak o tej parabole si nerob ilúzie :D tá zrejme ostane pôvodná.
0 x

David2006

Jsem si to prohlížel ještě jednou a spíš si myslím že ten POEwifi budou prodávat separé za těch $20 :| . Dle slajdů jsem si myslel že to daj k tomu HPčku, ale asi ne.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

midnight_man píše:tak si na to počkáme....ale vyzerá to rovnako, len ožarovač je iný.

3 x 120 stupnů
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

David2006 píše:

No to není nic nového - HP - high power, možná zlepší citlivost a udělají hlubší parabolku aby byla trošku směrovější....kdoví. Ale jestli daj dobrou cenu a k tomu domácí wifinu....no zase budou o krok jinde než ostatní :lol: .

Hlubší parabolka by už nebyla parabolka ale hyperbolka. Jestli jsi teda nemyslel radom :D
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet

David2006

Tomáš Břinčil píše:
David2006 píše:

Hlubší parabolka by už nebyla parabolka ale hyperbolka. Jestli jsi teda nemyslel radom :D

Radom jsem nemyslel, a jestli to udělaj trychtýřem nebo kolotočem je mi vcelku šumák, pokud to o něco zlepší parametry a stlačí cenu :lol: .
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 12 years ago

David2006 píše:
Tomáš Břinčil píše:Radom jsem nemyslel, a jestli to udělaj trychtýřem nebo kolotočem je mi vcelku šumák, pokud to o něco zlepší parametry a stlačí cenu :lol: .

Doufám že si děláš srandu a aspoň tušíš proč se parabolce řiká parabolka :lol:
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.

https://www.facebook.com/conexainternet