ppp76 píše:No ovsem tak kvalita prenosune dik do tohle ja nejdu
+1
na tohle nemam koule.. radsi zadny klient, nez problemovy
net.work píše:ppp76 píše:No ovsem tak kvalita prenosune dik do tohle ja nejdu
+1
na tohle nemam koule.. radsi zadny klient, nez problemovy

Ale třeba jsou ty bity míň otlučený..
   Ale třeba jsou ty bity míň otlučený..aliney píše:Prenos signalu za roh bychom meli vyreseny, ale jak funguji ty zarizka, ktere obcas vidim u klientu a koukaji se nekam ... "do vesmiru" ?
Radek Úlehla píše:Přenos odrazem není nic špatného, mobilní operátoři to používají běžně i ve vyšších pásmech. Jen je potřeba vědět, co člověk dělá. Problém u nás je v tom, že spousta lidí to staví odrazem aniž by to věděli.
 Ooops
  Ooops
 I když tato teorie by nemusela být špatná. Ale mít mraky "pidiPOPů" a starat se o to...   nene
  I když tato teorie by nemusela být špatná. Ale mít mraky "pidiPOPů" a starat se o to...   nenehonzam píše:I když tato teorie by nemusela být špatná. Ale mít mraky "pidiPOPů" a starat se o to... nene

superweb píše:Montaz UTP rozvodu jedne statni instituce, kterou jsem dnes poctil navstevou. Moc jsme to nezkoumal, ale podle me se ani neobtezovali pouzit outdoor kabel..
 Takový mrdník všude kolem.
  Takový mrdník všude kolem. .
 . Ač jsme se opravdu snažili jim pomoci a raditi, prd platné ... Možná to někde vyštrachám.
 Ač jsme se opravdu snažili jim pomoci a raditi, prd platné ... Možná to někde vyštrachám. Není vidět bordel. A nejvtipnější byl ten dělňas co to ala archeolog majzlíkem vykopával - optiku se mu povedlo přerazit na asi třech místech (bylo tam klubko). A to se nejednalo o nějaký mikrokabel, ale vcelku poctivku s kevlarem a výztuží. Kdybych chtěl, tak se mi to určitě nepovede.
 Není vidět bordel. A nejvtipnější byl ten dělňas co to ala archeolog majzlíkem vykopával - optiku se mu povedlo přerazit na asi třech místech (bylo tam klubko). A to se nejednalo o nějaký mikrokabel, ale vcelku poctivku s kevlarem a výztuží. Kdybych chtěl, tak se mi to určitě nepovede. superweb píše:Montaz UTP rozvodu jedne statni instituce, kterou jsem dnes poctil navstevou. Moc jsme to nezkoumal, ale podle me se ani neobtezovali pouzit outdoor kabel..