❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
disk

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod disk » 13 years ago

Asi upgrade z 2.4GHz na 5Ghz. :D
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

Náhodou ten náklon sxt vyřešil excelentně :D
Izolačkama přilepená tyčka s SXTčkem teda ale píše :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

Problem je ze to sxtcko by melo koukat cca o 45° vejs :lol: ... co vim tak si ty lidi nejak stezujou ze jim to jede nejak prej divne pomalu .. na to ze jsou od boda cca 250 metru :mrgreen: , svymu zakaznikovi jsem daval sextant na 400 m a vali mu to v zarusenym meste 38 mb :wink: (mereno na speedtestu)
0 x

Leeonek

jo tááák, z té fotky nejde poznat jestli je to tak schválně, pokud by to bylo na nějakém vysokém baráku a přístupový bod níže, dalo by se to takto udělat :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

No tam spis jde o to ze jaksi stahovaci krouzek byl na tyc moc velkej a jaksi frajer od konkurence evidentne nevi ze se daj koupit i mensi velikosti tak ti jen omotal a na to to soupnul , jenze teplo asi udelo svoje a tak to trosku sklouzlo :wink:
osobne pridavane krouzky u sextantu pouziju i jednoho z deseti pripadu jinak kupuju o rad mensi , koupil sem jich stovku a mam na par tejdnu klid ...
0 x

Leeonek

Taky kolik tam muselo padnout izolačky, to už pak ten pásek vyjde levnějc :)
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

ta palica na okne nema chybu
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 13 years ago

Profesionálně přidělaná trubka plastovejma stahovačkama na který je PBM10. Všimněte si pootočený jednotky o 45°. To vše je práce Liberecký teplárny na jedný výměníkový stanici na sídlišti . . .

Obrázek
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

jako vtip dobry :lol: hej to si delaj prdel stahovacima paskama chytat takovy hovado...to poleti kam az to UTPko pusti...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

kure05

Příspěvekod kure05 » 13 years ago

Nevim jak je dlouhý, ale když bude mít nějakej ten metr, tak mě to může přistát na balkóně :shock:
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Hlavně ty bílé pásky dlouho nevydrží :-) Pád je naprosto jistý.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Jak vidno profik instaloval profi zarizeni :lol:
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 13 years ago

Pokud to má delší kabel a není to moc vysoko, pak bych pod tím nechtěl parkovat. :D Docela si dovedu představit reakci nějaké rodiny, které by to přistálo na autě místo mě - "Hele táto, spadl nám na auto nějaký satelit nebo co." :mrgreen:
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

Rudolf Dvořák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rudolf Dvořák » 13 years ago

kure05 píše:Nevim jak je dlouhý, ale když bude mít nějakej ten metr, tak mě to může přistát na balkóně :shock:

V tom případě to patří do sekce BAZAR, než najdeš kupce tak to spadne. :D
0 x

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

Jestli je ta firma placena od vyjedu, tak si jen pojistili trvaly prijem :D
0 x