❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mordor

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
mpcz

Re: Mordor

Příspěvekod mpcz » 13 years ago

Tomáš Nesrsta píše:
Viktor Novotný píše:ja psal ale o smycce na eth .. to moc routing nevyresi .. sice by to odroutoval problem od zbytku iface, ale ten zkazeny eth by stejne nejel korektne

A tobe se potvrdilo ze ta smycka je zpusobena vadnym proc. ? Nebo jinak, da se to v pomeru k cene novyho za rozumny penize opravit?
Pravdepodobne to je opravdu prepetim. Driv tam byla WISP ale potom co ji dvakrat odesel eth. jsem tam dal RB a byl klid az do ted.

Zdravím,
asi to máte potvrzené, že je to napětím, ale mě to dělá na RB600 RB532 tu divnou smyčku po nahrátí v. 5.x zcela zákonitě na několika místech. Napětí na to vliv nemá. Je to děs, po chvíli od upgrade klekne celá páteř až po nejbližší router. Takže mi to brání v upgrade těchto míst na v. 5.x. Čekal jsem, že se to nějak nový SW vyřeší, ale jak jde čas, budu muset asi všechny 600-ky a 532-ky vyměnit za 433-ky nebo 435-ky.
Setkal se někdo s tímto jevem?
Děkuji.
mpcz, 25/08/2012
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

mam asi 4 R600 ktore bezia na 5.XX dodnes ziadny problem....532 nemame na sieti.
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 13 years ago

midnight_man píše:mam asi 4 R600 ktore bezia na 5.XX dodnes ziadny problem....532 nemame na sieti.

Zdravím,
ano, mám jich taky pár, které jedou OK i na 5.X. Ale ty problémové se mi nepodařilo uprgadovat bez katastrofy. Byl jsem rád, že se mi podařilo rychle downgradovat zpět na 4.X. Vypadá to, že to dělá jen při určité konfiguraci karet. Všude mám: příchod WDS - AP nebo 2 - odchod WDS, vše v bridge. Nehodlám tyto body routovat.
mpcz, 26/08/2012
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

už jedou s vodou od západu
Přílohy
bourka.jpg
bourka.jpg (251.46 KiB) Zobrazeno 1879 x
0 x

LUKESM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LUKESM » 13 years ago

Roztahuje se to po siri cele republiky...

Tak snad bude klidek.
Naposledy upravil(a) LUKESM dne 11 Sep 2012 23:39, celkem upraveno 1 x.
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

Me uz pruvan zlomil jeden stozar .. pravda tech anten je tam povicero ale je to sakra lesenova roura takze ta vydrzela ale stejne ji to vyrvalo z tramu tu spodni patku :( , ted sem z tej strechy slezl , nedalo mi to jit spat kdyz neco na siti nejede :mrgreen:
0 x

honzam

Mordor může být i nešikovný bagrista. Včera překopnutá optika pro 8 bytovek. Dnes ten samý bagrista o bytovku vedle překopl hlavní přívod optiky - 28 bytovek bez internetu. :shock: :o
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

honzam píše:Mordor může být i nešikovný bagrista. Včera překopnutá optika pro 8 bytovek. Dnes ten samý bagrista o bytovku vedle překopl hlavní přívod optiky - 28 bytovek bez internetu. :shock: :o

Ten ted uz mrtvej bagrista? :lol:
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

otazka je, zda li je kokos bagrista a nebo ten co kreslil plany kde kable meli podle nej bejt a nebyli...znamej dela zemni prace a spoustakrat byli kable v praxi tam, kde bejt vubec nemeli, nekdo se pri zakreslovani sekl o klidne i metr dva :) a takovy presekly svazek O2 to je solidni pohroma to opravovat.

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

Nebo když je optika 30cm v zemi někde zahrádkama a nikdo o ní neví :) To je pak těžko vinit bagristu, na vině je pak jednoznačně lama co něco takovéjo "položí" do země....
0 x

honzam

Bagrista přesně věděl kde to je, vytyčené to bylo. Dokonce mu to osobně ukazovali. Pak tam zajel s bagrem, vytáhl písek. Hm to by mohlo být už ono, tak vzal ještě jednu lžíci a přervané chráničky atd .....
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

Asi si dal po ránu frťana polskýho alkoholu s metylem...
0 x

Hatatitla

Příspěvekod Hatatitla » 12 years ago

Tak dúfam že už fakt posledná tohtoročná búrka si vzala zo sebou ethernety na dvoch airgridoch . Viete to niekto otvoriť a opraviť ?
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

opravit ano, ale oteviram to nerad .. casto se to rozstipne .. takze to zkus otevrit a kdyz se zadari klidne posli vnitrek k nam
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Repkins píše:Asi si dal po ránu frťana polskýho alkoholu s metylem...
keby polského .. :shock:
0 x