to poečko je příšerný, asi si taky jedno kuchnu. To snad nesplňuje parametry ethernetu když to maji takhle daleko rozpletený.
Ano, poslední dobou bych byl taky raději kdyby se SXT prodávalo samotný bez jiných věcí okolo. Ostatní věci by se dokoupily ale zase chápu že to nikdy neudělají protože by neměly kompletní sadu.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
RouterBOARD SXT
klidne by to mohli delat samotne obchody, ktere by pak prodavali dale jeste trafa a poe zvlast 

0 x
Jan Ptáček
hapi píše:SXT 5HnD
SXT 5HPnD
rozdíl jistě vidíte. IPMEDIA je dodáva v sadě, děkuji.
A jaky je tam rozdil oproti bez P ? Vykon a lepsi umisteni konektoru s NAND?
0 x
jo, ničeho jinýho jsem si nevšimul. Jo a vždy u toho byla ta lepší páska (i když na plochej šroubovák) a kovové poe.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
nevim, neni to jedno?
0 x
JJ chtel jsem to tam dopsat
Hlavne ze ted stoji v packu stejne jako std SXT.
Jake s nima mas zkusenosti s tema SXT 5HPNd, maji lepsi signal
?

Jake s nima mas zkusenosti s tema SXT 5HPNd, maji lepsi signal

0 x
zvýší to signál od klienta což neni zrovna to co potřebujem. Nic zázračnýho.
0 x
Signál od klienta se logicky zvýší pouze když necháš tx na default, když to má vyšší výkon. Pro lidi co to fixují aby byli v normě, je to uplně stejné jako sxt :)
Vyšší výkon využiješ (ne u nás) třeba na profi spoje sxt-sxt na 5km ;) Prostě obvyklé vylepšení o které nikdo nestojí. Máme už nějakou dobu nějaký model a potřebujeme inovaci aby to nevypadalo že spíme s vývojem? Zvýšíme výkon :D
Vyšší výkon využiješ (ne u nás) třeba na profi spoje sxt-sxt na 5km ;) Prostě obvyklé vylepšení o které nikdo nestojí. Máme už nějakou dobu nějaký model a potřebujeme inovaci aby to nevypadalo že spíme s vývojem? Zvýšíme výkon :D
0 x
Nechci to zakriknout, ale dnes jsem stahnul vcera nasazene nove SXT-5HPnD, po necelem dni provozu nenaskenuje zadne site. Prinesl jsem jej domu do tepla, pak dal ven na parapet - pustil scan a v pohode funguje. Za pul hodiny pusto prazno, nic nescanuje.
0 x
Loňskou zimu vadil chlad TXu, letos RXu
Příští rok to bude OK.

Pintero píše:Nechci to zakriknout, ale dnes jsem stahnul vcera nasazene nove SXT-5HPnD, po necelem dni provozu nenaskenuje zadne site. Prinesl jsem jej domu do tepla, pak dal ven na parapet - pustil scan a v pohode funguje. Za pul hodiny pusto prazno, nic nescanuje.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
a já teď koukal po síti a našel jsem na páteři RBčko kterýmu se odporoučelo TXko na chainu1 a to tam běží už asi půl roku.
Ještě chvilku a začnu nasazovat R52Hn do RB411. Ty nikdy nezklamaly.
Ještě chvilku a začnu nasazovat R52Hn do RB411. Ty nikdy nezklamaly.
0 x
me se zacina libit okuchat Omnitik o anteny,dat MMCX konektory na DPS a napojit skrz pigtail libovolne anteny. Navic 5portu, vsechny propajet aby ze vsech byli POE, no co vic chtit, jen ta drbacka s tim prepajenim je vopruz
ale fachci to ok, zatim...a cena ? nooo...rb411ah cca. 17kil, r52n cca. 6,5kil.Omnitik bez zaruky 6 kil,mmcx do DPS 100kc. za ty prachy by me ani moc nemrzelo kdyby exl, beru dalsi a jedem dal... ale na kombinaci 411AH+R52nM nemohu take nic rici, od prvniho spusteni jede jak fik.
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Já bych také unesl, že v této cenové kategorii je určitá úmrtnost ... ale měnit to každou chvilku je prostě NA(víte co). Většinou si člověk musí sehnat přístup (nebo překousnout naštvaného usera), vylézt tam (ne všude vyleze každý), vyměnit, vyzkoušet. A za měsíc znovu ... Přitom je to leckdy párdolarová pitomost.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
pcwifi píše:me se zacina libit okuchat Omnitik o anteny,dat MMCX konektory na DPS a napojit skrz pigtail libovolne anteny. Navic 5portu, vsechny propajet aby ze vsech byli POE, no co vic chtit, jen ta drbacka s tim prepajenim je vopruzale fachci to ok, zatim...a cena ? nooo...rb411ah cca. 17kil, r52n cca. 6,5kil.Omnitik bez zaruky 6 kil,mmcx do DPS 100kc. za ty prachy by me ani moc nemrzelo kdyby exl, beru dalsi a jedem dal... ale na kombinaci 411AH+R52nM nemohu take nic rici, od prvniho spusteni jede jak fik.
PW
ty konektory tam jenom naletuju? nepřijde tam ještě přepájet nějake rezistor nebo tak?
0 x