❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
vtipné fotografie
Re: vtipné fotografie
Mě se to líbí, a vypadá to pevně a poctivě.. na kolik vyjde dejme tomu 15m?
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
- midnight_man
Diky, snazime se delat vse poradne!
Jak jsem psal vyse, co se nudel poradne se vymsti...
Pokud nemusime, stavime stozary do 15ti metru... (jestli si dobre pamatuji, je tam nejake jednoduzsi stavebni rizeni, ale tohle si resiva sef, tak nevim).
Jak jsem psal vyse, co se nudel poradne se vymsti...
Pokud nemusime, stavime stozary do 15ti metru... (jestli si dobre pamatuji, je tam nejake jednoduzsi stavebni rizeni, ale tohle si resiva sef, tak nevim).
0 x
Tak jsem prosel fotogalerii a podelim se fotkami, ktere opravdu patri do teto kategorie
http://lukesm.rajce.idnes.cz/pro_ISP_forum_-_vtipne/
Popis fotek:
vesina je z prebiranych instalaci konkurence u zakazniku
1-3 - vzdycky me facinovalo/desilo, kdyz jsem nasel do rozvadece u anteny privedenych 230VAC
4-12 - prebirane, respektive nasledne kopletne predelane hromadne pripojeni v bytovce
13-18 - prebirana instalace od konkurence
19-20 - prebirana instalace od konkurence, ale toto si zakaznik montoval sam, kdyz to nasi technici kontrolovali, nez jsme ho brali pod sva kridla, jak to ma udelane, tak uz se vubec nedivili, ze si stezoval, ze mu to u konkurence nikdy poradne nejelo... Kdyz mu rekli, ze diky tomu jak to mel udelane, ze to jinak nemohlo byt, tak rekl, vsak si to meli prijet zkontrolovat...
21-22 - tohle opravdu vyslo z vyroby (made in polsko)...
23 - hodne stara fotka, proto ji muzu ukazat, kolega, spechal, nepockal, zebrik uklouz, nastesti se zachytil a kricel, at mu jdu pomoct a nefotim ho. Jeho prvni slova, kdyz jsem mu pomohl, byla: mas to vyfoceny?
24 - hlavne pozor...

http://lukesm.rajce.idnes.cz/pro_ISP_forum_-_vtipne/
Popis fotek:
vesina je z prebiranych instalaci konkurence u zakazniku
1-3 - vzdycky me facinovalo/desilo, kdyz jsem nasel do rozvadece u anteny privedenych 230VAC

4-12 - prebirane, respektive nasledne kopletne predelane hromadne pripojeni v bytovce
13-18 - prebirana instalace od konkurence
19-20 - prebirana instalace od konkurence, ale toto si zakaznik montoval sam, kdyz to nasi technici kontrolovali, nez jsme ho brali pod sva kridla, jak to ma udelane, tak uz se vubec nedivili, ze si stezoval, ze mu to u konkurence nikdy poradne nejelo... Kdyz mu rekli, ze diky tomu jak to mel udelane, ze to jinak nemohlo byt, tak rekl, vsak si to meli prijet zkontrolovat...
21-22 - tohle opravdu vyslo z vyroby (made in polsko)...
23 - hodne stara fotka, proto ji muzu ukazat, kolega, spechal, nepockal, zebrik uklouz, nastesti se zachytil a kricel, at mu jdu pomoct a nefotim ho. Jeho prvni slova, kdyz jsem mu pomohl, byla: mas to vyfoceny?

24 - hlavne pozor...
0 x
To je radost, takový přípojky předělávat. Rozuzlení těch kabelů je složitější než zápletka v "To je vražda, napsala..." 

0 x
tady na ostravsku - byvala firma Netopyr delala naprosto vsude pripojky na rodinych domech tak, ze vyvedla 220V az nahoru do krabice k antene - takze ja to vidim skoro bezne a moc me to neprekvapuje
jinak ma to svou nevyhodu - otevrel sem uz par krabici, kde bylo par centimetru vody = skoro v zasuvce..
ale i vyhodu - nevim o tom, ze by nekomu nekde neco shorelo, ci odesel port na LANu (vsude nestinene kabely)...
tak nevim

ale i vyhodu - nevim o tom, ze by nekomu nekde neco shorelo, ci odesel port na LANu (vsude nestinene kabely)...
tak nevim

0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Tímto způsobem jsme to montovali před 7 lety. VF kabely a konektory byly drahý, elektrika byla levnější
A PoE nám té době vůbec nic neřikalo.

0 x
Radek Úlehla píše:Tímto způsobem jsme to montovali před 7 lety. VF kabely a konektory byly drahý, elektrika byla levnějšíA PoE nám té době vůbec nic neřikalo.
Tak to my kdyz jsem pred 13ti lety zacinali, tak koax RLA10 (pamatuji i svod pres 40m) a Nkonektory a Orinoco (drive myslim WaveLan)...
Kdyz bylo hromadko s antenou na strese tak to HENZEL 90301ka s PC/Linux

Pak kdyz prisly WP11ky a k nim PoE, to bylo bajo...
No a RB zjednoduzsilo instalace... Ale to uz je jina pohadka...
Jima mne nostalgie

0 x
- midnight_man
no a my sme POE bastlili ručne
....dole pri PC a hore v krabičke. Stacila pajka a izolačka. Tahat 240V von na strechu, to chce guraz.

0 x
midnight_man píše:no a my sme POE bastlili ručne....dole pri PC a hore v krabičke. Stacila pajka a izolačka. Tahat 240V von na strechu, to chce guraz.
my jsme to bastlili i bez pájky. Pak když vynalezli poe tak byla sranda se na ty staré instalace dívat

0 x
Vidis na PoE z dvouportove zasuvky jsem uplne pozapomnel
)
Jojo chlapci uz mame neco za sebou a neco uz pamatujem...

Jojo chlapci uz mame neco za sebou a neco uz pamatujem...
0 x
Jo každej měl nějaký začáky a vsadil bych se že velká většina z nás dělala divočiny a prasečiny, které v koutech sítě stále přetrvávají a dokud něco neumře, tak tam budou dále.
0 x
hafieror píše:Jo každej měl nějaký začáky a vsadil bych se že velká většina z nás dělala divočiny a prasečiny, které v koutech sítě stále přetrvávají a dokud něco neumře, tak tam budou dále.
Přééésně tak

0 x
Tak takhle u nás montuje antény wosa z Brna. 

- Přílohy
-
- DSC00006.JPG (231.27 KiB) Zobrazeno 2468 x
1 x