❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Firemný Offroad ISP

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
LUKESM
Kontaktovat uživatele:

Re: Firemný Offroad ISP

Příspěvekod LUKESM » 13 years ago

beejey píše:u METRONETu se to řeší takto :

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4631_o.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0491_o.jpg

a v zimě pásy ..jako vedlejší produkt se to používá na promo :)

Jojo, v zime, kdyz je jasne ze to autem nedame, taky vozime "kliste" s pasama... (CAN-AM Outlander 1000), a kdyz uz ani tohle nezabere, tak sneznice :o)
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinze ... a-nabidka/

taketo nam treba kupit :mrgreen: Rovno by to vyriesilo problem rušenia od konkurencie...
0 x

LUKESM
Kontaktovat uživatele:

midnight_man píše:http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinzerce.cz/nakladni-auta-pancerovana/inzerat/2399111-prodam-tank-t-72-sleva-nabidka/

taketo nam treba kupit :mrgreen: Rovno by to vyriesilo problem rušenia od konkurencie...

Zajimavy napad :o) Ale co se tyka dostupnosti, tak BVP je na tom podstatne lepe, vcetne hospodarnosti provozu :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=2YHnqxBIG70&feature=related
0 x

midnight_man

jasne, a to mozes aj cez jazero s tym :D
0 x

LUKESM
Kontaktovat uživatele:

Presne tak :)
0 x

LUKESM
Kontaktovat uživatele:

Nasel jsem ve fokach:
http://lukesm.rajce.idnes.cz/snezne_vozidlo/
- zajimava varianta pro zimni udrzbu nedostupnych vysilacu :wink:

edit:
http://www.youtube.com/watch?v=RK7WsFoeH6E
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 13 years ago

midnight_man píše:skuste dustera ponorit do takej kaluze ako je tuto vo videu a potom vám povie sama čo si o tom myslí. Viem kde mame my sajty...a tam ma problem vyliezť lepšie SUV, nie to duster páni. Ináč tie mláky, to je kurváren...od posledného incidentu radšej vybehne kolega odmerat palicou ake to je hlboke, posledne tieklo až pod nohy :roll:

Zdravím,
jezdím 40 let, aut jsem ojel okolo 10 různých. Mercedes, AUDI, Peugeot, Škoda ... až po ruského GAZA v Mongolsku. Naftu i benzín. Pokud by se mě dnes někdo zeptal, co koupit, určitě to bude Duster 4x4. Ve vztahu k výši investice i užitné hodnotě bych neváhal ani vteřinu. Tu kaluž v tom videu by projel určitě, pokud by ovšem jezdil jen a jen takovým extrémním terénem, tak to už nemám odzkoušené. A pokud by byla voda v kabině, tak tam bych to ani nezkoušel, nejsem prase. S GAZEM jsme jezdili i po pás ve vodě a znám to. Jenomže GAZa jsme vystříkali hadicí a bylo čisto. U nás to auto jezdí většinou po silnici, blátě a sněhu + ledovici + dovolenou a myslím, že to zvládá perfektně. Dá se jet i do divadla. Je to ekonomické auto a ve firmě jsem se naučil ocenit význam 7. leté záruky. Výborné jsou i podélníky, které jsou robustní a 50 kg žebřík unesou v pohodě, což se o např. Peugeotovi říci rozhodně nedá. Trošku horší je to s kufrem, kde je poměrně velký prostor zmenšený 4. kolovým náhonem. Ale i tak je to slušný kufr. Mimochodem, ten motor 1,5 l se spotřebou do 5 l vás určitě překvapí zátahem i na 5-ku. Po dálnici 170 trvale bez problémů (v N). 6. kvalt s redukcí je do terénu jak dělaný a na silnici sedí perfektně, jako přidanou hodnotu necítíte ty všudypřítomné díry.
Takže tak. Hummer to není, ale zase stojí o 2 Mega méně.
mpcz, 16/08/2012
0 x

LUKESM
Kontaktovat uživatele:

mpcz píše:
midnight_man píše:skuste dustera ponorit do takej kaluze ako je tuto vo videu a potom vám povie sama čo si o tom myslí. Viem kde mame my sajty...a tam ma problem vyliezť lepšie SUV, nie to duster páni. Ináč tie mláky, to je kurváren...od posledného incidentu radšej vybehne kolega odmerat palicou ake to je hlboke, posledne tieklo až pod nohy :roll:

Zdravím,
jezdím 40 let, aut jsem ojel okolo 10 různých. Mercedes, AUDI, Peugeot, Škoda ... až po ruského GAZA v Mongolsku. Naftu i benzín. Pokud by se mě dnes někdo zeptal, co koupit, určitě to bude Duster 4x4. Ve vztahu k výši investice i užitné hodnotě bych neváhal ani vteřinu. Tu kaluž v tom videu by projel určitě, pokud by ovšem jezdil jen a jen takovým extrémním terénem, tak to už nemám odzkoušené. A pokud by byla voda v kabině, tak tam bych to ani nezkoušel, nejsem prase. S GAZEM jsme jezdili i po pás ve vodě a znám to. Jenomže GAZa jsme vystříkali hadicí a bylo čisto. U nás to auto jezdí většinou po silnici, blátě a sněhu + ledovici + dovolenou a myslím, že to zvládá perfektně. Dá se jet i do divadla. Je to ekonomické auto a ve firmě jsem se naučil ocenit význam 7. leté záruky. Výborné jsou i podélníky, které jsou robustní a 50 kg žebřík unesou v pohodě, což se o např. Peugeotovi říci rozhodně nedá. Trošku horší je to s kufrem, kde je poměrně velký prostor zmenšený 4. kolovým náhonem. Ale i tak je to slušný kufr. Mimochodem, ten motor 1,5 l se spotřebou do 5 l vás určitě překvapí zátahem i na 5-ku. Po dálnici 170 trvale bez problémů (v N). 6. kvalt s redukcí je do terénu jak dělaný a na silnici sedí perfektně, jako přidanou hodnotu necítíte ty všudypřítomné díry.
Takže tak. Hummer to není, ale zase stojí o 2 Mega méně.
mpcz, 16/08/2012

A to je prave to, Duster je vhodny na klasicke cesty
verze 4x4 je pro ty, kdo bydli nekde v kopci, ci maji chatu, kde vede nevymleta polni cesta.

Nerikam, ze by tezsi teren nezvladnul, urcite ano s dobrym ridicem za volantem, ale ruku na srdce ne dlouhodobe!
Opravdu jsem ho videl ze spodu a ranena ma robustnejisi i Fabie...
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

mpcz: tak záleží co čekáš od auta za pár šupů. Dustera jsem zatím nijak naživo nezkoumal, ale ostatní auta opravdu kvalitou neoplývají. Ať už se jedná o "papírové" plechy a nebo třeba provedení plastů uvnitř.
7 letá záruka, asi víš že je jak na co, není to na celé auto ale na věci které se v podstatě nekazí a nebo stojí pár korun. Jedná se například o hlavici řadící páky, klíč na demontáž kol, víko palivové nádrže. pod kapotou je to zejména nádržka ostřikovače, měrka na olej, tyč která drží kapotu když bezradně koukáš do motoru :)))
Se známým takto docela dobře vyběhli, po 3 letech mu odešel tuším alternátor, na který se samozřejmě prodloužená záruka nevztahovala, takže na to opravdu pozor :)
0 x

midnight_man

Náš cherokee zatial vyliezol vsade...vydrel som ho 3km hore lyžiarskou zjazdovkou s poriadnym stúpaním....Amerika proste nepustí.
0 x

mpcz

Příspěvekod mpcz » 13 years ago

Leeonek píše:mpcz: tak záleží co čekáš od auta za pár šupů. Dustera jsem zatím nijak naživo nezkoumal, ale ostatní auta opravdu kvalitou neoplývají. Ať už se jedná o "papírové" plechy a nebo třeba provedení plastů uvnitř.
7 letá záruka, asi víš že je jak na co, není to na celé auto ale na věci které se v podstatě nekazí a nebo stojí pár korun. Jedná se například o hlavici řadící páky, klíč na demontáž kol, víko palivové nádrže. pod kapotou je to zejména nádržka ostřikovače, měrka na olej, tyč která drží kapotu když bezradně koukáš do motoru :)))
Se známým takto docela dobře vyběhli, po 3 letech mu odešel tuším alternátor, na který se samozřejmě prodloužená záruka nevztahovala, takže na to opravdu pozor :)

Zdravím,
odpovím dotazem: jakou myslíš, že má informativní hodnotu ten tvůj příspěvek pro účastníky fóra?
- Co čekám? No přesně to, co mám a za těch zhruba 30.000 km po silnici i kotárech už mi napovědělo hodně. Dovedu si živě představit, kolik procent auta ISP najezdí v takovém terénu jako na videu. Takže na Předmět: Firemní offroad ISP můžu klidně DUSTERA doporučit.
- nevím, odkud bereš ty informace o záruce, alternátor do záruky patří, ať si ten tvůj známý přečte záruční podmínky ke svému autu XY, protože
- 3 letého DUSTERa bych docela rád viděl, měl jsem první kus a ten v létě oslavil 2 roky. Ledaže by byl testovací jezdec v Rumunsku, kde jezdily prototypy od konce 2009. To by ale asi nebyla řeč o záruce.
Nic ve zlém, ale to auto si na nic nehraje, je levné, slouží ze všech sil a takové řeči si nezaslouží.
mpcz, 16.08.2012
0 x

midnight_man

Chlapi...si nerobte srandu, s Dusterom mozes tak maximalne vbehnut do pola viac nie. Ramená náprav a celý ten spodok...keby ste to niekto videli, tak by ste sa báli čo i len na chodník s tým vybehnúť. To je také lahšie SUV.... Bez redukovanej rychlosti, regulovaneho zjazdu a podobne tazko tazko. Nevravim o svetlej výške. Ono keď poprší tak k niektorým sajtom to nie je sranda sa dostať...o zime ani nevravim.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

Myslím, že na jižní moravu je to auto celkem v pohodě. žádný extrémní kopce tu nejsou, v zimě většinou sníh hledáš, polňačky jsou udržovaný - co víc si přát?? :) . Donedávna jsem měl 20let starýho passata kombi, se kterým jsem se dostal ke všem svým sajtům. Na silnici perfektní jízdní vlastnosti, akorát to nebylo do vysokýho sněhu - zůstal ležet na břiše a bezmocně hrabal kolama.. :) A pokud jsem se nemohl někam do kopce vyhrabat, tak na zpátečku to šlo dycky.. :)
0 x

asdewq

Příspěvekod asdewq » 13 years ago

pani nechcem sa vam tu do toho velmi miesat pretoze offroad na firmu nepotrebujem ani nezhanam a daciu ako taku proste zo svojej podstatny nemusim, ale... ked s peugeot partnerom som sa dokazal cez diviakmi preryty chodnik ktory bol naviac klopeny do boku neraz dostat cez les k sajtu (no dobre raz som zapadol ale dalsie razy som sa uz nedal :) ) a ked na peugeot 406tke uz 6stym rokom vozim bez problemov 12m hlinikovy rebrik (nie to odlahcene paperko) tak verim, ze duster posluzi viac nez dobre...
0 x

LUKESM
Kontaktovat uživatele:

Tak to Vam panove tise zavidim,
jsme se severni Moravy (jezdime chaty Paprsek po Olomouc) ze cca 300 vysilacu je dobrych 80 na hure dostupnych mistech(vleky, horske chaty, stozary na kopci v lese ci louce bez zpevnene prijezdove cesty)
Ano kdyz je leto, sucho, tak na 50% z tech 150ti vyjede i nase CADDI MAXI. Ale staci aby zaprselo, nebo aby prselo par dni v kuse a je zadelano. Tech dalsich 50% je schovay za vymletyma polnackama a tam se ten nas NISSAN (foto najdete vyse) maximalne osvecil. Mame od konce roku 2005 a bez zavaznesi poruch (je ale pravdou, ze dostava svuj pravidely servis) a vzdy nas dovezl kam mel a v poradku a se vsim vybavenim co je potreba.

Ano souhlasim s nazorem, pokud nemam offroadu potrebu, tak pro ho resit, provoz neni nejlevnejsi a je to pak zbytecna frajerina...

Takze kazdemu, co je pochuti a co potrebuje :P
0 x