❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

RouterOS 5.18 Cracked pre x86

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

Re: RouterOS 5.18 Cracked pre x86

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

hm...ze by prijatelnejsi cena udelala sve a lidi by se nesnazili nic crackovat a ani pripaden crackovane pouzit ? to mas jak s windows..za dvojku ti na ne minimalne pulka lidi sere, radeji zasosa na uloz.to zadara. Ale co sem se tak bavil s lidma, tak 500 , moznaaaa i 1000 kc by za to dali, ale dvojku fakt ne... optimalni cena licence na RoS x86 mi prijde tak 150kc max.,upgrade L3>L4 pro RBcko tak 100kc.

PW
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

Ono dřív, když byla nějaká verze 2.9.xxx která vydržela půl roku, používali se výhradně x86 platformy a začínal jsem, tak jsem byl rád i za tohle. Ano, klidně se k tomu přiznám, taky jsem ukradl nejednu licenci. Teď jsem si sice tuto uvedenou verzi taky stáhl, ale nenainstaloval jsem ji, a ani nenainstaluju. Jednak to, že se každou chvilku vydávají nové a nové verze s nějakým, jakoby zdokonalením nebo opravou by mi mohlo zkomplikovat život dalším nemožným upgrade. Další věc je právě ta cena, nezlobte se na mě, ale 700 kč za licenci není to, co by mě ani tady nikoho okolo finančně zruinovalo.
Jo, a když se tady bavíte o Windows, neříkám že by nemohli být o něco levnější, ale do komplu se nainstalují jednou, a to zase není tak velká pálka. Prostě při nákupu komplu je s tím potřeba počítat.

Nechci tady agitovat proti pirátství, ale je tu spousta jedinců kteří mají úchylku v tom, že je něco za co nemusí dát ani korunu. Tenhle přístup mi fakt vadí, ikdyby to stálo 1kč, tak si to prostě nekoupí. Mám třeba "známého", který stahuje výhradně přes totternt. Když jsem se ho ptal na to, proč si nezaplatí kredit třeba na CZshare, aby ten film měl za hodinu stažený a raději to stahuje přes torrent celý den. To by ho ale stál ten film 1,40 za kredit a to on prostě za to nedá. Člověk by si řekl že to je nějaká socka, ale to on rozhodně není, má 2 auta a nové CBRko, tak to mi někdo řekněte že to není úchylnost.
0 x

pcwifi

znam podobnyho magora, ma tak + - 100mega, asi 3 firmy, v baraku 2 SAT TV a do obou po netu kody od rusu za 6$ a net ten nejlevnejsi co slo. Samozrejme stahuje pro decka pohadky v SD z uloz.to... skoda slov...

PW
0 x

andreas4all

Příspěvekod andreas4all » 13 years ago

pcwifi píše:znam podobnyho magora, ma tak + - 100mega, asi 3 firmy, v baraku 2 SAT TV a do obou po netu kody od rusu za 6$ a net ten nejlevnejsi co slo. Samozrejme stahuje pro decka pohadky v SD z uloz.to... skoda slov...

PW

a vies preco ma tych 100mega? pretoze je zgrbliak. v poslednej dobe mi to fakt tak pride, ked chces mat vela penazi musis zgrbit o sto sest. my ostatni vsetko pekne kupime a hotovo :)
0 x

pcwifi

no jak v cem, ted upgradl, jachta + vila v italii,takze trosku zchudl ale ony mu ty firmy nesou furt solidne...uz dlouho je za vodou, takze ty mega nema ze by byl skrblik...jen je smesny pri takovych cifrach resit jestli net za 250 nebo za 450kc a jestli platit rusakum 6$ a nebo legal za 450kc...ale tech lidi co maj aspon 6ti ciferny cisla na uctu je vic a vic, net levny, satelit pokud mozno na cerno...mazec :lol:

PW
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

andreas4all píše:
pcwifi píše:znam podobnyho magora, ma tak + - 100mega, asi 3 firmy, v baraku 2 SAT TV a do obou po netu kody od rusu za 6$ a net ten nejlevnejsi co slo. Samozrejme stahuje pro decka pohadky v SD z uloz.to... skoda slov... PW

a vies preco ma tych 100mega? pretoze je zgrbliak. v poslednej dobe mi to fakt tak pride, ked chces mat vela penazi musis zgrbit o sto sest. my ostatni vsetko pekne kupime a hotovo :)

Presne tak, jeden zakos, co ma honitby, 100 hlave stado danku, 300 hlave stado jelenu, 500 hlave stado skotu, vyrazil v zime s rodinkou na sjezdovku v kombinezach z 80. let. Jako chapu retro, ale tohle byl fakt ulet.
0 x

Pintero

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

pcwifi píše:.jen je smesny pri takovych cifrach resit jestli net za 250 nebo za 450kc a jestli platit rusakum 6$ a nebo legal za 450kc...ale tech lidi co maj aspon 6ti ciferny cisla na uctu je vic a vic, net levny, satelit pokud mozno na cerno...mazec :lol: PW

Nejhorsi je, kdyz jeste tech 250 kacek z nej tahas mesic a pul po splatnosti, a to kazdou mesicni fakturu....
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 13 years ago

Těm, co tu píšou, že 700 za licenci ROS dá každý: Klidně se tu přiznám, že jsem si tu cracklou verzi stáhl a nainstaloval na testovací stroj na zkoušení a samostudium, prostě abych se něco přiučil. Ale pokud bych to měl strčit do produkčního prostředí (nebo třeba jenom jako domácí router), tak si tu licenci koupím. Pořád jsem hnusný škudlil a pirát? :D
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

jo, si :)
podívej, já mám na CF kartách a nebo IDE modulech minimálně 3 funkční licence. Čas od času nějakou použiju, nebo mě klekne karta, takže mám na studium v rezervě. Nehledě k tomu, že mám doma asi tunu nevyužitých rbček, takže tam bych samostudium mohl provádět líp a tišejc než na hučícím komplu s kreklou licencí ;)
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 13 years ago

Dobrá, nemyslím to čistě technicky. :D
Ten komp na kterém to mám, má jenom jeden zdroj hluku, a to 500 rpm 12 cm větrák ve zdroji. Ale to je vedlejší, než mi tu navrhnete ban: Mám doma jedinou CF kartu (na ní ten crack), žádný IDE modul a dvě RB (no dobře, tři, ale to třetí je RB133 v roli domácí WiFi). Třeba pokusný okruh o čtyřech routerech a OSPF bych bez toho kompu rozchodil jak? Samo sebou, jak už jsem psal, mohl bych používat pokaždé na 24 hodin oficiální "trial", ale to jsem dělával doteď. Každopádně, nikde v provozu bych to nedal (ani na domácí síti), ale to ostatně ani ten počítač. :D
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Tady máme vysvětlení, proč je MK trvalá betaverze a zákazníci betatesteři. Není to chyba, ale protipirátská feature.
Leeonek píše:... a ani nenainstaluju. Jednak to, že se každou chvilku vydávají nové a nové verze s nějakým, jakoby zdokonalením nebo opravou by mi mohlo zkomplikovat život dalším nemožným upgrade. Další věc je právě ta cena, nezlobte se na mě, ale 700 kč za licenci není to, co by mě ani tady nikoho okolo finančně zruinovalo.
0 x

neverhappy

Příspěvekod neverhappy » 13 years ago

Zdravim
Vsechny licence mam origo, ale stejne si myslim ze je cena prilis vysoka. Rozdil 400,- na L3 vs L4 u RB711.
Napr. poskodil se mi ssd disk s mikrotikem a vygenerovani noveho cisla 224 bez DPH. Za tu cenu by to aspon nemelo byt vazane na medium.
Cracklou verzi urcite vyzkousim. Do ostreho provozu ale nepujde
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

Na crackle verze verze prdim. Rad MikroTiku prispeju na rozvoj.. Je to jedina platforma, na kterou se lze spolehnout
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Jak už tu někdo psal, 24h trial je fakt málo. náš první AP byl x86 PII 333MHz s Mandrake 7.2 linuxem + hostAP.
Pak jsem do něl strčil disk s crackem a jeli jsme na tom něco přes měsíc, abysme vyzkoušeli, jestli to má cenu kupovat.
Dneska už je to v desce za pár stovek, v krabici mám několik CF s x86 licencí, takže už crack neřeším. Ale někomu, kdo s tím teprve začíná, může ten crack pomoct jako nám tenkrát.
Apropo, je tady u nás jeden velký ISP, co má roztáhanou síť po celém kraji a z některých lokalit naskenuju jejich 2.9.6 cracky :)
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

tom-tom píše:Jak už tu někdo psal, 24h trial je fakt málo. náš první AP byl x86 PII 333MHz s Mandrake 7.2 linuxem + hostAP.
Pak jsem do něl strčil disk s crackem a jeli jsme na tom něco přes měsíc, abysme vyzkoušeli, jestli to má cenu kupovat.
Dneska už je to v desce za pár stovek, v krabici mám několik CF s x86 licencí, takže už crack neřeším. Ale někomu, kdo s tím teprve začíná, může ten crack pomoct jako nám tenkrát.
Apropo, je tady u nás jeden velký ISP, co má roztáhanou síť po celém kraji a z některých lokalit naskenuju jejich 2.9.6 cracky :)

Na zkouseni si koupim za 1000korun router i s legalni licenci o tom to neni
0 x