❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Mordor

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hapi

Re: Mordor

Příspěvekod hapi » 13 years ago

Leeonek píše:nápodobně, koupil jsem si nějaké náhražky za halogenky a polovina jich přestala svítit. Hřeje to tak, že se "odpájí" součástky z plošňáku na druhé straně a pak odpadávají dokonce i ty ledky. Co jsem od nich kdy koupil, stálo za hovno.
Jo a ty Eapboardy co tu před nějakým rokem tak vychvaloval hapi před gentleboxema, mě byli jasné už od doby kdy jsem jich objednal 5 a jeden nefungoval. Teď mě ještě 1 někde visí a nevím kde :)

ne že by to nějak souviselo s tématem ale musel jsem to napsat :) Co takhle založit vlákno čistě pro I4? ;)

to vychvalování má svoje opodstatnění. V tý době stál gentlebox dost za ho*no. Každej druhej se vracel protože nebyly správně připájený pigtaily nebo co já vim. Eap má opravdu dobrou antenu a kvalita nekolísá. V tý době to byl dobrej kup, na trhu nic moc nebylo.
0 x

hapi

dnešní padanka č. 1
Obrázek

dnešní padanka č. 2
Obrázek

dnešní padanka č. 3
Obrázek
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

hapi píše:to vychvalování má svoje opodstatnění. V tý době stál gentlebox dost za ho*no. Každej druhej se vracel protože nebyly správně připájený pigtaily nebo co já vim. Eap má opravdu dobrou antenu a kvalita nekolísá. V tý době to byl dobrej kup, na trhu nic moc nebylo.

To je ale právě to, co se projeví až za delší dobu. Proto tvrdím, že je nesmysl vychvalovat anténu kterou mám rok a zdá se mi, že šlape v pohodě. Na anténu která trpí ve venkovním prostředí víc, než cokoli jiného je prostě 1 rok příliš krátká doba na ohodnocení spolehlivosti a konstrukce.
Třeba mě až po 2 letech začalo téct do Vaxkového sektoru. V podstatě mě sice bylo jasné už od začátku, že prostě spoléhat na perfektní zaizolování a neudělat odtokovou díru na anténě je prostě kravina co se po čase musí zákonitě projevit. Měl jsem Vax za hodně dobrého výrobce antén (parabol), a co se týče rádiových vlastností i dále mám, ale provedení lepení je fakt katastrofa.

gentleboxy jsem používal dlouho a krom "vyžvatlaných" bajonetových uzávěrů (které se dají koupit sólo) s nima nebyl problém, navíc to vylo vždy způsobeno tím, že nějaká lama do toho lezla po 3 letech malým šroubovákem ;)
Je fakt že si vybavuju sérii boxů co se museli testovat kvůli špatně provedenému pigtailu ale to již ošetřili a vesele se prodávají dál. Navíc i v době kdy byla tato vadná série v prodeji, byli normálně funkční u-fl boxy, takže to nebyl problém nahradit.

No uvidíme co budeš za 2 roky říkat na sxtčka nebo obecně routerboardy, za poslední dobu se mi tu nahromadilo docela vadných rbček z "papírové" série ;)
0 x

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

myslim, ze by hodne pomohlo, ten EAP board omotat ze stran vulkanizackou. navic to pak bude krasna cerno-bila krabicka :)
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

Walkeer píše:myslim, ze by hodne pomohlo, ten EAP board omotat ze stran vulkanizackou. navic to pak bude krasna cerno-bila krabicka :)

Cerna s bilou je za kazdeho pocasi vzdy trendy :lol: a precka vsecky modni vlny :lol:
0 x

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

nahodou, podobne omotavam vsechny ubnt zarizeni a konkurence mi je urcite tise zavidi :D
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

Walkeer píše:nahodou, podobne omotavam vsechny ubnt zarizeni a konkurence mi je urcite tise zavidi :D

Zvysujes izolacny odpor voci prostrediu? :mrgreen:
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

tak zetra zas cechy budou bombardovany, nejaky krupy nebo co maj dovezt asi zas z rakouska :lol: obrnte si jednotky, pripravte nahradni, pry to bude velky...morava se pro jistotu bude grilovat ve vlastni stave...

PW
0 x

hapi

ku*va, zrovna se řeší s pojišťovnou pomačkaný auta. Já se na to vy*eru.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

hapi: no a teď si představ že Ti v tento moment zavolá obchoďák z O2 a chce koupit síť, hned pochopíš proč to lidi prodávají :D
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

otocte tie derave krabice dierou dole a svaty pokoj :mrgreen:
0 x

hapi

a máme tu sčítání občánků

Obrázek
Obrázek
Obrázek
0 x

Laibir

Příspěvekod Laibir » 13 years ago

Tak nevím jak to s těma bouřkama bude, ale na Moravu to jde taky. Takže bych si měl nachystat zásobu routerů, zdrojů a podobných fičurin.
Obrázek
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

problem je ze vitr fouka jednou tak a pak zas onak...krouti se to nad celo evropo jak svina...ja myslim ze z toho vyvaznem - morava - zas se skoro cistym stitem :mrgreen:

ale tichučko, ani slovo Hapimu :P

PW
0 x

hapi

já to slyšel :evil:
0 x