❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mordor
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Tomáš Nesrsta píše:podle mě i4 reklamaci neuzna - mechanické poškození
Ty maj co delat aby uznali reklamaci kdyz tam natece voda ...

0 x
budou muset. Poškození jsme nezavinili my ale povětrnostní podmínky. Je to outdoor jednotka? je, tak ať si poradí. Třeba jim konečně dojde že nemaji prodávat šunty.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hehe chtěl bych být u toho až p. Sedlák řekne
a ještě by měli zaplatit náklady spojené s reklam1ací 

0 x
A neinzerovali to nekde ze zaplatej i pripadnej servisni vyjezd? Nevim uz u ceho ale nekde to inzerovali zaruka pet let a do dvou let platej i servisni vyjezd 

0 x
- midnight_man
V prvom rade by sme tie šunty nemali kupovaťhapi píše:budou muset. Poškození jsme nezavinili my ale povětrnostní podmínky. Je to outdoor jednotka? je, tak ať si poradí. Třeba jim konečně dojde že nemaji prodávat šunty.

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo presvedcit masu lidi aby se i4 uplne ignorovalo to by bylo prima .. ale myslim, ze to neni realne, vseci kolem me rikaji "tam uz davno neberu" ... no jo ale kdo tam teda bere ? 

0 x
- midnight_man
nikViktor Novotný píše:jo presvedcit masu lidi aby se i4 uplne ignorovalo to by bylo prima .. ale myslim, ze to neni realne, vseci kolem me rikaji "tam uz davno neberu" ... no jo ale kdo tam teda bere ?

0 x
Viktor Novotný píše:jo presvedcit masu lidi aby se i4 uplne ignorovalo to by bylo prima .. ale myslim, ze to neni realne, vseci kolem me rikaji "tam uz davno neberu" ... no jo ale kdo tam teda bere ?
mas rech nerealne to je protoze vzdy najdou haldu kolenovrtu kteri tam nakoupej protoze je to o korunu elvnejsi nez nekde jinde a davaj prece tu petiletou zaruku

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tys je poslal zpet ? ja kupil dve ... ze srandy co to udela .. svitilo to .. noo celkem svitilo
... ale ne dlouho .. tak jsem to pak vyhodil ..

0 x
nápodobně, koupil jsem si nějaké náhražky za halogenky a polovina jich přestala svítit. Hřeje to tak, že se "odpájí" součástky z plošňáku na druhé straně a pak odpadávají dokonce i ty ledky. Co jsem od nich kdy koupil, stálo za hovno.
Jo a ty Eapboardy co tu před nějakým rokem tak vychvaloval hapi před gentleboxema, mě byli jasné už od doby kdy jsem jich objednal 5 a jeden nefungoval. Teď mě ještě 1 někde visí a nevím kde :)
ne že by to nějak souviselo s tématem ale musel jsem to napsat :) Co takhle založit vlákno čistě pro I4? ;)
Jo a ty Eapboardy co tu před nějakým rokem tak vychvaloval hapi před gentleboxema, mě byli jasné už od doby kdy jsem jich objednal 5 a jeden nefungoval. Teď mě ještě 1 někde visí a nevím kde :)
ne že by to nějak souviselo s tématem ale musel jsem to napsat :) Co takhle založit vlákno čistě pro I4? ;)
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
hapi píše:budou muset. Poškození jsme nezavinili my ale povětrnostní podmínky. Je to outdoor jednotka? je, tak ať si poradí. Třeba jim konečně dojde že nemaji prodávat šunty.
Kroupy jsou pojistovnama hodnoceny jako zivelna pohroma, takze reklamace by projit nemela. Auto je take outdoor, ale kroupy ti hotake casto znici a budu ti fandit, az ho pujdes reklamovat s tim, ze to je prece outdoor.
0 x
stepan.benes píše:ppp76 píše:Kdyz se mordor blizi k nam
to je focený z rozcestí za Lkání ?
bingo

0 x