JAK TO VYPADÁ S RB153 ???
Prodávají se už kousky které se nesekají?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
JAK TO VYPADÁ S RB153
teo píše:JAK TO VYPADÁ S RB153 ???
Proč jsi dal tento příspěvek do této sekce fóra???? To snad patří jinam ne??
Nezbývá než zakroutit hlavou

0 x
Buchar píše:Hledej a nezakladej nove tema:
viewtopic.php?t=1443&start=30
Teo vitam te v klubu tech par individuu co neumi hledat. Misto skoleni o tom, jak nastavovat MK by se melo provadet skoleni jak hledat ve foru.
0 x
teo píše:JAK TO VYPADÁ S RB153 ???
RB153 se neseká... Musí se akorát používat 12V a nebo 18V zdroj... čim silnější, tim lepší... Pokud k tomu připojim zdroj s jiným napětím (třeba 18V, tak se to hryzne...)
0 x
Besito píše:teo píše:JAK TO VYPADÁ S RB153 ???
RB153 se neseká... Musí se akorát používat 12V a nebo 18V zdroj... čim silnější, tim lepší... Pokud k tomu připojim zdroj s jiným napětím (třeba 18V, tak se to hryzne...)

0 x
teo píše:Besito píše:teo píše:JAK TO VYPADÁ S RB153 ???
http://forum.routeros.cz/viewtopic.php?t=1443&postdays=0&postorder=asc&start=45
A co jako..?

0 x
Besito píše:A co jako..?
Podiv nejen že tvá odpověï nedává smysl - v první větě říkáš že se má použít 12 nebo 18V a v druhé že se s 18V kousne.... !!!
Jinak podle toho odkazu vyčkávám až tam někdo hodí informaci že na tom je x klientů a už se to neseklo a to v drtivé většině případů... Zatím je tam první vlaštovka že někomu to tam jede bez záseku s 15ti klientama pár týdnů - to mě zatím neuspokojilo...

0 x
teo píše:Besito píše:A co jako..?
Podiv nejen že tvá odpověï nedává smysl - v první větě říkáš že se má použít 12 nebo 18V a v druhé že se s 18V kousne.... !!!
Jinak podle toho odkazu vyčkávám až tam někdo hodí informaci že na tom je x klientů a už se to neseklo a to v drtivé většině případů... Zatím je tam první vlaštovka že někomu to tam jede bez záseku s 15ti klientama pár týdnů - to mě zatím neuspokojilo...
Jo sorry, tak to se omlouvám, nekousá se s 12V a 48V... s 18 ti se kouše

0 x
Michal007 píše:Pánové, mám 3 ks a už jsem vyzkoušel všechny dostupné napájecí zdroje, se 2 i 3 PCI, s poe i napřímo.
KOUŠOU SE VŠECHNY SV..Ě JEDNY.
Už jsem to vzdal.
tez jsem to vzdal - !!! TOTO ZARIZENI NIKOMU NEDORUCUJU !!!
Nejhorsi je, ze dodavatel dela, jako by vse bylo v poradku a dokonce tvrdi, ze to vsem jede - dodavatel je ten, co ma nejkratsi jmeno s cislem a mozna nejvetsi obrat v pres RouterBOARDY!!!
0 x