❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

vtipné fotografie

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
svestka
antispam: Ano

Re: vtipné fotografie

Příspěvekod svestka » 13 years ago

podle tvaru vykrojení hlavice je to z nanobridge. z paraboly je pak pěkné stínítko na lampu :)
0 x

Tomáš Břinčil
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Břinčil » 13 years ago

Však já jsem si s tím vykrýváním vnitřních prostor nedělal srandu, koukněte do nějakejch materiálů, někde jsem to v nějakém pdf zahlédl.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 13 years ago

svestka píše:podle tvaru vykrojení hlavice je to z nanobridge. z paraboly je pak pěkné stínítko na lampu :)

airgrid jak vyšitej i podle toho držáku, síto určitě funguje jako gril
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 13 years ago

Mám tu několik vtipnejch, či jinak podivnejch fotek . . .

Obrázek
Tohle sem nějak nepobral, asi nějaká multi DVB-S/T parabola :-D U konkurenčního ISP sem tu viděl klasickou sat. parabolu a místo konvertoru byl přidělanej klasickej J&J gentlebox. Až pojedu okolo a vzpomenu si, tak vyfotim . . .

Obrázek
Šel sem jednou takhle po chodbě v paneláku a co nevidim . . .

Obrázek
I stavební firmy v terénu potřebujou net. Nejhorší je, že s těma buňkama furt šibujou po areálu, tak sem to přepojuje po různejch vysílačích . . .

Obrázek
To asi nepotřebuje komentář. Jednou takhle hledám adaptéry a na co narazím :shock: Ten chumel rozdvojek s adaptérama omotanej izolackama se jen tak houpal ve vzduchu . . .

Obrázek
Trochu prasečina, ale bylo to opravdu jediný místo z kterýho byl vidět vysílač. Promiň stromečku . . . :oops:

Obrázek
Jedu si takhle na servis a najednou už končila vypluhovaná silnice a při otáčení sem trošku, asi 10000x zapadl. Auto sem doloval snad hodinu a jedninej nástroj co mě pomáhal, byl velkej plochej šroubovák. Než sem tak přijel já, tak tam bylo jen bílo. Po odjezdu to vypadlo jak když tam bylo stádo divočáků :D

Obrázek
Trošku před tou Nanostation5 vyrostlo pár stromků, takže to bylo potřeba trošku prořezat. Je to takovej nálet u vlakovejch kolejí . . .
Obrázek
Po hodině řezání (pižlání) bylo hotovo :D
0 x

jenda.master

Příspěvekod jenda.master » 13 years ago

Dobrá ta nanostation u těch kolelí - to jako když jede vlak, nefunguje internet? :-D
0 x

zzam

Příspěvekod zzam » 13 years ago

kure05 píše:Mám tu několik vtipnejch, či jinak podivnejch fotek . . .

Obrázek
Tohle sem nějak nepobral, asi nějaká multi DVB-S/T parabola :-D U konkurenčního ISP sem tu viděl klasickou sat. parabolu a místo konvertoru byl přidělanej klasickej J&J gentlebox. Až pojedu okolo a vzpomenu si, tak vyfotim . . .

Není to Liberec- Ostašov? Jako bych to už někdy někde viděl..
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

nevim, ale krom těch satelitních parabol to všechno nese rukopis portfolia pana přispěvovatele (nechci říct přímo prasečiny, když je to kuře) :D
0 x

kure05

zzam píše:
kure05 píše:Mám tu několik vtipnejch, či jinak podivnejch fotek . . .

Obrázek

Není to Liberec- Ostašov? Jako bych to už někdy někde viděl..

JJ, přesně tak. Je to u toho pneuservisu . . .
0 x

kure05

tom-tom píše:nevim, ale krom těch satelitních parabol to všechno nese rukopis portfolia pana přispěvovatele (nechci říct přímo prasečiny, když je to kuře) :D

Ale ale 8) Zas bych nepřeháněl. Jsou to jen takový perličky, který se jen tak neviděj. Vše z výše vyobrazenejch fotek není moje práce, takže klid. Ale když sme u toho, každej si zapátrejte v hlavičkách a myslím že se najde u každýho takovejch "prasečin". Mno, raději nepočítat že ?
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 13 years ago

ze stromu je videt na AP nejlip...jen provedeni stavajiciho ISP je ponekud podivne...oba vruty ruply pri demontazi :lol: , cekal sem po sundani klasicky GentleBox 19dbi + RBcko, ale to co bylo uvnitr je videt na obr. dole, no proste mazec...napajeno pres cca. 40M UTPcka orig.12V zdrojem. Jak toto mohlo fungovat... :?

PW
Přílohy
mazec.jpg
mazec.jpg (146.41 KiB) Zobrazeno 2770 x
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

Tohle video není moc vtipné, spíš se mě z toho zvedal kufr a cvakaly zadní půlky... Ale..

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=bASagOugYrU
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

to světlo bych nahoru fakt nešel spravovat :lol:
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 13 years ago

To musí být zatraceně dobře placená práce... :)
0 x

svestka

Příspěvekod svestka » 13 years ago

Repkins píše:To musí být zatraceně dobře placená práce... :)

Taky jsem to viděl, skoro dva roky zpět, tehdy jsem si říkal - to je frajer. Nevím jestli tu práci pán ještě dělá, při takovém flagrantním porušení bezpečnosti práce (není jištěný, natož dvojitě, když už se cvakne tak na stupačku která není uzavřená), si myslím že ho někde našli ležet a udělali z něj tatarák. Nebo, v lepším případě, dostal flastra od místního bezpečáka.
0 x

hafieror

Příspěvekod hafieror » 13 years ago

Jednou jsem si vylezl na svůj 50m vysokej komín a zjistil jsem že mi chybí nenahraditelná 10tka klíček. Byl jsem hodně naštvanej, bych chtěl vidět jeho výraz kdyby něco zapomněl :-) Jinak to nejištění to je teda síla.
0 x