❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Mordor
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
k pojistce : konkretne ti muzu dodat info v tydnu, nemam u sebe smlouvu, ale je to v podstate pojisteni vsech bodu na zivelnou skodu na zarizeni a zaroven kdyz zarizeni svojim poskozenim zupusobi skodu na dome tak kryti do 5 milionu ... prikladne zhori cela puda tak pojistovna zatahne skodu..
0 x
a ty mas na vsechny klientske instalace revizi? Resp. pokud nezasahuju do stozaru/elektriny, tak revize neni nutna pro vyplaceni pojistky?
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale klientske me nezajimaji
bavime se o vysilacich .. a ano mam revize jak na silnoproud tak i slaboproud 

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Nám se kouslo Siklu na nádraží. Když přiletěl asi hodinu po nahlášení urgentního vstupu ve 22:30 člověk z UPC,který tam kolegu pustil,stalo se co jsme ještě nikdy neviděli. Kleknul si před rack, a mumlal "pane Bože, ať to najede, ať je to jenom zaseklý". Druhý segment co jde z nádraží po optice... toho jsme si vůbec všímat nemuseli, bouřka nebouřka, zlatá optika.
0 x
Dnes přímý zásah do kostela
rb800 včetně karet - ko
rb411 a 711 - ko
oba napájecí zdroje 55V a 13V ko. Vlastně přežily jen gelové akumulátory
letos již kompletně mrtvý 3tí sajt
rb800 včetně karet - ko
rb411 a 711 - ko
oba napájecí zdroje 55V a 13V ko. Vlastně přežily jen gelové akumulátory
letos již kompletně mrtvý 3tí sajt
0 x
ppp76 píše:Kdyz se mordor blizi k nam
skvělé pozadí na plochu. nemáš to ve vyšší kvalitě, rozlišení? škoda krátké expozice, předpokládám že stativ po ruce nebyl, když jste před tím utíkali?

0 x
Stativ nebyl
byla to jen rychlovka , vyskocit z auta a zmizet protoze co jsem mel za zadama sem ani radeji nefotil , to byl mordor ve vsech barvach 
Na kopci nastesti apcko nemam
, sice vyhodne misto , ale za ty kecy co si tam od pamatkaru vyzerou mi to nestoji 

Na kopci nastesti apcko nemam

Naposledy upravil(a) ppp76 dne 12 Jul 2012 23:01, celkem upraveno 1 x.
0 x
svestka píše:ppp76 píše:Kdyz se mordor blizi k nam
skvělé pozadí na plochu. nemáš to ve vyšší kvalitě, rozlišení? škoda krátké expozice, předpokládám že stativ po ruce nebyl, když jste před tím utíkali?
tohel je zkonvertovany kvuli umisteni jinak to mam v bezztratovy kvalite cca 12Mb

0 x
Přidávám se k žádosti o full verzi té fotky.
Jinak u nás si jenom říkám... Zlatá optika! Tu může vyhořet jedině RB se dvěma anténama, ty mám záložní a v RB je jen pár rout, i kdybych měnil za jiný typ, to mám naklikané za chvilku.
Jinak u nás si jenom říkám... Zlatá optika! Tu může vyhořet jedině RB se dvěma anténama, ty mám záložní a v RB je jen pár rout, i kdybych měnil za jiný typ, to mám naklikané za chvilku.
0 x