SPCom píše:Už jste tam někdo uploadnul 3.23?
My jí tam máme....nějaký problém ?
SPCom píše:Už jste tam někdo uploadnul 3.23?
michal.siman píše:SPCom píše:Už jste tam někdo uploadnul 3.23?
to je mi otazka. jak se objevi update tak updatuju, od toho prece ty updaty sou ne
 )
)
kaddy píše:michal.siman píše:Jinak narazil jsem dnes na chybičku ve fakturaci u jedne faktury u klienta jsem narazil nato, že faktura je plně uhrazena, ale system hlasi ze neni uhrazena a nedoplatek zadny tam neni. Bude pry snad reseno v dalšim update. Jen tak pro info aby jste se nedivili

az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...
 az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...michal.siman píše:kaddy píše:michal.siman píše:Jinak narazil jsem dnes na chybičku ve fakturaci u jedne faktury u klienta jsem narazil nato, že faktura je plně uhrazena, ale system hlasi ze neni uhrazena a nedoplatek zadny tam neni. Bude pry snad reseno v dalšim update. Jen tak pro info aby jste se nedivili
no popravde receno uz tomu ani moc neverim, resp. slepe tomu verim a ani se moc nestaram o to jestli je to co rika ten system pravda, protoze to bych asi jinak nespal.
kaddy píše:Jinak příští Update plánovanej na víkend dle informací ze Šumperka.

az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...SPCom píše:počkám si tedy s updatem na příští týden.. už jsem se několikrát spálil s horlivým updatem.. jen tak mimo mísu.. někdy mám pocit že se s těmi verzemi pam Sýs předhání s Mikrotikem nyní je stav 3.23 (ISPadmin) : 3.20 (Mikrotik) měli by kluci z lotyšska s sebou hodit:-)

az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...SPCom píše:počkám si tedy s updatem na příští týden.. už jsem se několikrát spálil s horlivým updatem.. jen tak mimo mísu.. někdy mám pocit že se s těmi verzemi pam Sýs předhání s Mikrotikem nyní je stav 3.23 (ISPadmin) : 3.20 (Mikrotik) měli by kluci z lotyšska s sebou hodit:-)

michal.siman píše:kaddy píše:Jinak příští Update plánovanej na víkend dle informací ze Šumperka.
kaddy, nechces delat MINISTRA PRO STYK S VEREJNOSTI pro pana Syse

kaddy píše:No vidiš to není blbý nápad, se budu muset asi s panem Sysem domluvit na odměně za tuto funkci. Já jsem skromnej hoch a stačil by mě NetFlow modul
 az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...michal.siman píše:kaddy píše:No vidiš to není blbý nápad, se budu muset asi s panem Sysem domluvit na odměně za tuto funkci. Já jsem skromnej hoch a stačil by mě NetFlow modul
Prosimte netflow si objednej u hapiho a mas to. Nemusis nic resit a o nic se starat a za ty prachy. No a nejaky sparovani s ISPADMINem neni treba resit, policajty bude zajimat IP a tu mu snadno reknes a je to.
 Posledně když jsem byl předvolán na kriminálku tak jsem jim řekl, že to nemůžu dohledat a byl klid
 Posledně když jsem byl předvolán na kriminálku tak jsem jim řekl, že to nemůžu dohledat a byl klid  NetFlow bych docela uvítal a to moc, kdyby zároveň fungoval jako už léta funguje Kerio winrouter firewall....nevím jestli jsi ho někdy viděl, tam u každýho aktivního klienta vidíš jaké máš navázaný spojení a né jenom adresy, ale kompletní linky na který jen klikneš a vidíš naco se dívá zrovna ten klient. Je to taková špionáž, ale když se člověk nudí někdy se docela zasměje při zjištění na co konkrétní lidi lezou ačkoliv jsem o nich jiné mínění
   NetFlow bych docela uvítal a to moc, kdyby zároveň fungoval jako už léta funguje Kerio winrouter firewall....nevím jestli jsi ho někdy viděl, tam u každýho aktivního klienta vidíš jaké máš navázaný spojení a né jenom adresy, ale kompletní linky na který jen klikneš a vidíš naco se dívá zrovna ten klient. Je to taková špionáž, ale když se člověk nudí někdy se docela zasměje při zjištění na co konkrétní lidi lezou ačkoliv jsem o nich jiné mínění  
kaddy píše:... kdyby zároveň fungoval jako už léta funguje Kerio winrouter firewall....nevím jestli jsi ho někdy viděl, tam u každýho aktivního klienta vidíš jaké máš navázaný spojení a né jenom adresy, ale kompletní linky na který jen klikneš a vidíš naco se dívá zrovna ten klient. Je to taková špionáž, ale když se člověk nudí někdy se docela zasměje při zjištění na co konkrétní lidi lezou ačkoliv jsem o nich jiné mínění
 taky bych chtel. btw to kam lidi lezou je jejich vec, mozna prave pro to abych si o nich nezkazil mineni tak bych se na neco takoveho radeji nikdy nepodival. mimochodem TORCH umi vlastne to same ne ...
 taky bych chtel. btw to kam lidi lezou je jejich vec, mozna prave pro to abych si o nich nezkazil mineni tak bych se na neco takoveho radeji nikdy nepodival. mimochodem TORCH umi vlastne to same ne ... az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...
 az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...michal.siman píše:kaddy píše:... kdyby zároveň fungoval jako už léta funguje Kerio winrouter firewall....nevím jestli jsi ho někdy viděl, tam u každýho aktivního klienta vidíš jaké máš navázaný spojení a né jenom adresy, ale kompletní linky na který jen klikneš a vidíš naco se dívá zrovna ten klient. Je to taková špionáž, ale když se člověk nudí někdy se docela zasměje při zjištění na co konkrétní lidi lezou ačkoliv jsem o nich jiné mínění
to te zavidim ze se nudistaky bych chtel. btw to kam lidi lezou je jejich vec, mozna prave pro to abych si o nich nezkazil mineni tak bych se na neco takoveho radeji nikdy nepodival. mimochodem TORCH umi vlastne to same ne ...