A to rbčko - nedával jsi tam netwatch? Podle mě se ti donekonečna restartuje, flashni ho a dej tam znova oper. systém přes sériák.
pfadmin píše:Reakce na to poslední - ano, musíAle budiž, lépe se zeptat na věc, kterou by člověk přeci jen, když fušuje do rádií, znát měl, než to nechat pálit a dělat že nic.
A to rbčko - nedával jsi tam netwatch? Podle mě se ti donekonečna restartuje, flashni ho a dej tam znova oper. systém přes sériák.
pfadmin píše:Reakce na to poslední - ano, musíAle budiž, lépe se zeptat na věc, kterou by člověk přeci jen, když fušuje do rádií, znát měl, než to nechat pálit a dělat že nic.
.............
Bishboun píše:pfadmin píše:Reakce na to poslední - ano, musíAle budiž, lépe se zeptat na věc, kterou by člověk přeci jen, když fušuje do rádií, znát měl, než to nechat pálit a dělat že nic.
Jinak teď mám větší problém, ale nevím co sním.
Mám na spoji Jirous 24 Duplex (jedna tam druha zpět), chodilo to krásně okolo 35/28Mbit.....pak se olistil strom a šlo to šíleně dolu a to nemluvim o tom když ..
pepulis píše:Pokud máš v cestě strom tak se nediv, hlavně u 5 GHz. S tim neudelas nic, prima viditelnost je prima viditelnost.