❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Modul FlowPRO - vejvar pro Šumperk, zkušenosti?
Re: Modul FlowPRO - vejvar pro Šumperk, zkušenosti?
tak si to uplatni sám ne?
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
Možná by to šlo, ale to v čem je to od Šumperka dobré je právě v tom že mu to napřed posvětili jak to z toho dokumentu vypadá, kdežto pokud to s ně mi asi není předjednané jako jimi schválené řešení tak bych mohl narazit.
0 x
-
presne jak pise Hapi, vetsina malych ispku nema na vlastni server. proc taky, kdyz nam ho ze sumperka dali zadarmo
tri roky nam budou posilat faktury, mi si na ne neco prihodime (cca 20k za rok za udrzbu) a posleme je k proplaceni dal. no a za tri roky server je nas, cisco je nase a zivot jde dal
tak proc to nevyuzit. na ministerstvu ty prachy lezej a nikdo je nechce, kurna tak proc je tam nechavat. a ze na tom vydelaji hlavne v sumperku? no jasne, vzdyt se mohl kazdej sebrat a udelat to co oni 

0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

-
0 x

Téma zbytečné není, by mě zajímalo kolik v tom kdo u Šumperka provařil a jestli něco přecijen dostal či dostane z ministerstva
.

0 x
No to se dalo čekat že to politici velmi rychle zruší. Když si z toho udělá každej ISP kšeftík a bude se fakturovat ministerstvu tak na to musel někdo skočit a utnout odtok financí 
Je to ale divné, když jsme v EU a ta toto nařizuje, že si to tady v ČR zrušíme

Je to ale divné, když jsme v EU a ta toto nařizuje, že si to tady v ČR zrušíme

0 x
-
David2006 píše:Téma zbytečné není, by mě zajímalo kolik v tom kdo u Šumperka provařil a jestli něco přecijen dostal či dostane z ministerstva.
no sumperk nic z ministerstva nedostal. to jsi trosku na omylu. sumperku jsme to zaplatili mi napr. a mi jsme zadali o REFUNDACI techto nakladu.
0 x

-
soucez píše:Je to ale divné, když jsme v EU a ta toto nařizuje, že si to tady v ČR zrušíme
no to je asi prave ten problem, ze jsme si to vylozili jinak nez to ES narizuje ci mozna jen doporucuje. to my ostatne umime nejlepe si neco uplne jinak vylozit ne

0 x

michal.siman píše:David2006 píše:Téma zbytečné není, by mě zajímalo kolik v tom kdo u Šumperka provařil a jestli něco přecijen dostal či dostane z ministerstva.
no sumperk nic z ministerstva nedostal. to jsi trosku na omylu. sumperku jsme to zaplatili mi napr. a mi jsme zadali o REFUNDACI techto nakladu.
Myšleno dotyčný ISP, je nabíledni že Šumperk nic z ministerstva nedostal (spíš tehdy nějakej úředník naopak:) )
0 x
-
David2006 píše:michal.siman píše:David2006 píše:Téma zbytečné není, by mě zajímalo kolik v tom kdo u Šumperka provařil a jestli něco přecijen dostal či dostane z ministerstva.
Myšleno dotyčný ISP, je nabíledni že Šumperk nic z ministerstva nedostal (spíš tehdy nějakej úředník naopak:) )
aha, spatne jsem to pochopil/precetl. no prave dnes jsem kompletoval nasi refundaci a budu ji odpoledne posilat. takze uvidime

0 x

Máte klauzuly se Šumperkem o tom že pokud se zruší zákon tak se smlouva dá předčasně bez sankcí vypovědět,ne?
0 x
-
David2006 píše:Máte klauzuly se Šumperkem o tom že pokud se zruší zákon tak se smlouva dá předčasně bez sankcí vypovědět,ne?
ano mame. nicmene to nic nemeni na tom ze s tim byli nejake naklady, prace atd.
0 x

myslim ze nejake drobne naklady a praci rad ozelis.
treba vymenou za to, ze budes mit opet svobodny nesledovany internet a nebudes muset bonzovat sve zakazniky, ne?
treba vymenou za to, ze budes mit opet svobodny nesledovany internet a nebudes muset bonzovat sve zakazniky, ne?
0 x
-
jo ozelim
spis jde o princip, ze se neco vymysli, jak je to dobry, lidi do toho nacpou penize, pak nekdo prijde, rekne jaka to je blbost a zase to obratem zrusi. kdyby se to tykalo nejake firmy, ok, ale tyka se to ZAKONU - to je hodne spatny. a je mi tak trochu lito napr. Sumperka, kterej si na tom sice postavil bussines, ale nakonec ja bych na tom taky videlal a ted je konec. kazdej jinej tady doji kravu, jen kdyz chceme dojit mi tak nam to zrusej 

0 x

ale tady v te bananove republice je furt neco, co se obratem rusi. zakony snad nejcastejc, tam je pozmenovani na dennim poradku.
sumperaku mi neni vubec lito. vzhledem ke "kvalite" jejich softu a jejich technicke podpory je nemam duvod litovat. jen at si to vyzerou. sys nemuze jen vydelavat na nas, holt se mu taky neco obcas nepovede.
sumperaku mi neni vubec lito. vzhledem ke "kvalite" jejich softu a jejich technicke podpory je nemam duvod litovat. jen at si to vyzerou. sys nemuze jen vydelavat na nas, holt se mu taky neco obcas nepovede.
0 x