❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jen automatickou fakturaci, nic víc :(

RADIUS, CAPsMAN, The Dude, AirControl, UniFi, Zabbix atd.
douby
Kontaktovat uživatele:

Re: Jen automatickou fakturaci, nic víc :(

Příspěvekod douby » 17 years ago

pohoda je mocný nástroj, jen se musí umět používat. já vám k tomu moc neřeknu, má to na starosti asistentka, ale když jsem to na síti instaloval tak se to tvářilo velmi funkčně :) a dá se tam udělat snad všechno(co se účetnictví týče)
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

Bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bohus » 16 years ago

Ajfel píše:
asdewq píše:spreamer: bez urazky ale nieje to malo prace a tak neviem co je na tom zleho ze to nechce darovat... tiez momentalne vyvyjame velmi podobny system, podla nasich poziadaviek a nieje to zrovna malo prace, tiez sme zvazovali pripadny predaj do buducna, co nieje vylucene ale zadarmo rozhodne nie....

jj, napodobne, my taky ted neco vyvyjime a protoze nas to neco stoji, tak nejspis zadarmo bych taky nedaval, otazka je jakou cenu nabidl

zaprvy se na cenu neptal, jen jsem rekl, ze jsem do toho taktez venoval finance a ze poskytnout mohu, ale nikoliv uplne zdarma..Taky jsem rekl, ze upravy ktere bude chtet udelat k obrazu svemu taktez nebudou zdarma. Sice mi to pise kamarad ale 200kc/hod si taky vezme. Ptal se tusim i dalsi ucastnik tohoto fora a tomu jsem rekl 2tis kc coz si myslim ze je dobra cena za kompletni system plateb vc. slev a databaze faktur. Me samotneho to stalo 10.
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 16 years ago

a dalo by se na to nekde podivat, jak to vypada ?
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 16 years ago

Vim ze chcete jen fakturaci, ale preci jen se pridam k jiz vyrcenemu prispevku: ISPADMIN, kdo jednou zkusi, nechce jinak - alespon to je muj pocit z tohoto na prvni pohled draheho reseni. Ruzne zuctovaci obdobi, vystavovani faktur nejen za internet, generovani na emaily, zakaznicke rozhrani pro kontrolu faktur a jejich plateb, posilani sms, zastavovani pri neplaceni, import z banky, export do ucetnictvi atd. to je jen par kapicek z mohutneho lijaku :-)
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 16 years ago

ale taky tady byly nazory, na ne moc dobry prechod s podporou MK

Takze kdyz nekdo chce automatickou fakturaci, tak vypada privetiveji, myslim cenove [url]netprovider.ovjih.net[/url]
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 16 years ago

Ajfel píše:ale taky tady byly nazory, na ne moc dobry prechod s podporou MK
Takze kdyz nekdo chce automatickou fakturaci, tak vypada privetiveji, myslim cenove [url]netprovider.ovjih.net[/url]

My jsme presli na ISPADMINa kdyz byla sit opravdu mala, kolem padesati lidi. Dnes s temer trinasobnym poctem po sesti mesicich si proste uz nedokazu dalsi fungovani bez tohoto sw predstavit. Na zacatku jsem se pokusil proniknout do LMS, php a mysql mi neni cizi, s linuxem mi pomahal kamarad, ale proste to nebylo ono. Ano, bylo to zadarmo, ale jen pokud nepocitam vlastni cas a praci - pokud bych je pocital, tak to o moc levneji nez ISPADMIN nevychazelo. Mimochodem stejne jako jiny sw i admin ma jednu spatnou vlastnost. Dokud je proste naostro nevyzkousite, pak si o nich budete myslet ze nejsou tak dobre. Upozornuji ze jsem nebyl pro koupit drahy billingovy software, premluvili mne nakonec kolegove. Ja chtel jit cestou upravy LMS. Dnes po trech mesicich pouzivani ISPADMINa muzu zodpovedne rict ze jsem byl hloupy. Zaroven si ale dokaze predstavit, jaka to musi byt pakarna, pokud mate v siti nekolik stovek, neli tisicovek uzivatelu a nejaky jiny system a chtit to prevest. To nikomu nepreju. Je to hodne o kompromisech.
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...