jali píše:NENI TO ZADARMO !!

...jo přesně, je to jen free. Že za to nechtějí peníze je jen tak mimochodem.
djdodo píše:http://demo.lms.org.pl
admin/test
tohle je stale verze 1.9, ja uz mam 1.10, zasadne se moc nelisi,ale jsou tam opraveny nejake drobnosti...
BladeIII píše:Proc pracovat na vyvoji neceho noveho kdyz uz software ktery zvladne to co LMS a mnohem vic davno existuje. je propracovany. umi 100% cestinu a faktury komunikuje s mirotikem tak co vic resit.
LMS sem zkoušel, ale je docela problem tam neco dodelat kdyz tomu uplne nerozumis a pouzivat potom 10 programu na spravu site je taky blbost.
Ja pouzivam ISP ADmina sice neni zadarmo ale za to co umi to stoji
Adresa: http://ispadmin.net-service.cz
Jméno: test
Heslo: ispadmin
djdodo píše:Muzete se mi nekdo ozvat,kdo zvladne par uprav v php a mysql? muzete treba sem: jd@cznet.cz
Na LMS opravdu chybi uz jen malo...
Byl tu dotaz proc Radius-radius proto,ze to je podle me jediny bezpecny a jisty zpusob,jak ovladat zakazniky.Navic se jedna o univerzalni reseni,takze lze uplatnovat i tam,kde zrovna neni mikrotik.Freeradius je vyzkousena zalezitost,takze neni ceho se bat!
Ukoly:
1) vytvorit oddelene forum pro vyvoj atd
2) nastavit pdf,aby tisklo ceske znaky-asi mam spatne fonty
3) poupravit userpanel - portal pro zakazniky
4) vyzkouset lms jako gateway
5) nainstalovat freeradius+db
6) nastavit nacitani dat pro radius z db lms
7) vytvorit script pro export faktur do Pohody pres XML - vyzkousenoautomaticky import CSV z eBanky
9) parovani prichozich plateb z eBanky a zapis do db
10) ???
11) ???
pajdys píše:BladeIII píše:Proc pracovat na vyvoji neceho noveho kdyz uz software ktery zvladne to co LMS a mnohem vic davno existuje. je propracovany. umi 100% cestinu a faktury komunikuje s mirotikem tak co vic resit.
LMS sem zkoušel, ale je docela problem tam neco dodelat kdyz tomu uplne nerozumis a pouzivat potom 10 programu na spravu site je taky blbost.
Ja pouzivam ISP ADmina sice neni zadarmo ale za to co umi to stoji
Adresa: http://ispadmin.net-service.cz
Jméno: test
Heslo: ispadmin
Myslim ze sis odpovedel sam.. rozhodne nasadim radsi soft zadara kterej si trosku poupravym k svym potrebam nez soft za desitky tisicmam skoro 700 lidi tak by se mi ispadmin celkem prodrazil..
Ale jinak nerikam ze to je spatnej soft.. jen proste mam rad linux a open source..
BladeIII píše:jn dneska skoro nic neni zadarmo
BladeIII píše:kdyz uz jo tak stejne to co nad tim stravis tim ze si to budes doprogramovavat tak ve vysledku ti to vyjde stejne jako kdyz koupis neco hotoveho.
BladeIII píše:ISP admein je taky postaveny na linuxu akorat teda neni OPEN SOURCE
Grunt_Mich_An píše:Ale u OS máte možnost si požadovanou funkčnost si doprogramovat, u CS můžete tak max. spoléhat na rozmary autorů(kteří se řídí tím co nevíce vydělává).
BladeIII píše:ALe pokud bych mel platit programatora, ktery pro me bude neco vyvijet tak se to taky prodrazi jelikoz ja osobne bych to nezvladl. To je to stejne jako windows a linux ... radsi si koupim hotovy Windowsi kde mi vsechno co k praci potrebuju pojede nez se trapit s linuxem kde mi nepojede skoro nic z toho co potrebuju ...
Je to sice silně off-topic, ale firma Autodesk je kapitola sama za sebe. Pokdu vím tak nějaké starší verze se dali rozjet pod Wine a nebo pod VirtaulBoxem. Ale pokdu chcete CAD pod Linux tak se dá použít Pro/E,Briscad,Qcad. Doporučuji shlédnout pár blogů p. Zimy na ABC Linuxu. Také jsem se s tím trápil(teda né s aCADem ale s Inventorem). Pokud chcete podrobnosti ,tak mne kontaktujte.BladeIII píše:takovej autacad sem tam nebyl schopnej rozjet a proto je pro me pohodlnejsi mit neco co funguje nez si neco delat sam