❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ISPADMIN - zkušenosti, nasazení, problémy
Re: ISPADMIN - zkušenosti, nasazení, problémy
Naprosto dostačující řešení. Linux servery nám už běží i jinde, tudíž nemáme problém to na nějakej hodit a bobule (jak se tady tomu tak říká) jsou doma 

0 x
-
kaddy píše:Naprosto dostačující řešení. Linux servery nám už běží i jinde, tudíž nemáme problém to na nějakej hodit a bobule (jak se tady tomu tak říká) jsou doma
pomalu by jsme meli koncit s debatou o netflow, mi dva s tim totiz nic nezmuzeme, my nejsme ti co za to dali statisice a muzou si neco diktovat. takze je v celku zbytecny se o tom dohadovat

0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

michal.siman píše:kaddy píše:Naprosto dostačující řešení. Linux servery nám už běží i jinde, tudíž nemáme problém to na nějakej hodit a bobule (jak se tady tomu tak říká) jsou doma
pomalu by jsme meli koncit s debatou o netflow, mi dva s tim totiz nic nezmuzeme, my nejsme ti co za to dali statisice a muzou si neco diktovat. takze je v celku zbytecny se o tom dohadovata jeste k tomu se rozcilovat
, notabene kazde zbozi si najde sveho zakaznika.
My to buhužel nevyřešíme, ale stejnak mě to sere. Rád bych měl vše ucelené v jednom programu, ale co se dá dělat

By měli být rádi, že jim tu házíme podměty k vylepšení aplikace a dát nám to zdarma

0 x
10 000,- bez DPH za NETFLOW nadstavbu je celkem dost
Pouziva nekdo tohle? http://nfsen.sourceforge.net/

0 x
-
kaddy píše:By měli být rádi, že jim tu házíme podměty k vylepšení aplikace a dát nám to zdarma
jj, tak to je zajimava myslenka. Ale podle toho co jsem naposledy s panem Sysem mluvil na MUMu tak jsem pochopil ze jsem jeden z nekolika blbcu co si vubec stezuje a podnety nebo napady ho od nekoho jako jsem ja nezajimaji. Coz plne chapu, nase mala sit rozhodne neurcuje potreby ISP obecne, ba spis naopak, proto ze jsme maly delame lecos jinak nez je bezne. A tim padem mame odlisne potreby od vetsiny. No tak to je. Ja si posledni dobou rikam, ze nejlepsi je drzet hubu a krok. Na nic si nestozovat, nic nechvalit. Se vsema bejt kamarad a tvarit se jak se mi na tom svete libi. A jeste se usmivat, to maji lidi radi ...

0 x

-
Pintero píše:10 000,- bez DPH za NETFLOW nadstavbu je celkem dost![]()
diky za tip, to vypada dobre. uz si tady pripravuju masinu, tak to bude asi prvni co zkusim.
0 x

michal.siman píše:Pintero píše:10 000,- bez DPH za NETFLOW nadstavbu je celkem dost![]()
diky za tip, to vypada dobre. uz si tady pripravuju masinu, tak to bude asi prvni co zkusim.
Já už mám mašinu připravenou taky, ráno jdu na instalaci, vypadá to velice dobře i ty grafy se mi líbí

0 x
-
Zdravim,
po emocnich vylevech pana Simana mi nezbyva nez reagovat.
K cenove politice ISPadmina nebo noveho modulu NETflow, bylo uz toho napsano dost a dost ... Mozna to panu Simanovi bude znit jako otrepana fraze, ale kazdy ISP ma moznost volby nakupu vhodneho reseni.
Souhlasim ze v posledni dobe se situace kolem vyhlasky 485/2005 Sb. dostala do popredi v diskuzich (postihy a realny zajem policie o tyto data), nicmene zmena teto vyhlasky neni na nas, pouze reagujeme na poptavku trhu.
Zajimavosti ovsem zustava, ze zminene peprne vyrazy si pan Siman nechava pro diskuze a ne na osobni jednani, ktere mel k dispozici na jiz zminene akci MUM 2009 (predpokladam ze slo o jakysi druh taktniho jednani, kdyz dostal listky zdarma). Obsah jeho prispevku mne po osobnim kontaktu v Praze trochu zarazil a mohl bych oplacet stejnou menou a prirovnavat k chovani domacich mazlicku pred a za plotem, nicmene bych si rad zachoval profesionalni dustojnost ...
S pozdravem,
Zemánek Pavel
NET service solution, s.r.o.
K cenove politice ISPadmina nebo noveho modulu NETflow, bylo uz toho napsano dost a dost ... Mozna to panu Simanovi bude znit jako otrepana fraze, ale kazdy ISP ma moznost volby nakupu vhodneho reseni.
Souhlasim ze v posledni dobe se situace kolem vyhlasky 485/2005 Sb. dostala do popredi v diskuzich (postihy a realny zajem policie o tyto data), nicmene zmena teto vyhlasky neni na nas, pouze reagujeme na poptavku trhu.
Zajimavosti ovsem zustava, ze zminene peprne vyrazy si pan Siman nechava pro diskuze a ne na osobni jednani, ktere mel k dispozici na jiz zminene akci MUM 2009 (predpokladam ze slo o jakysi druh taktniho jednani, kdyz dostal listky zdarma). Obsah jeho prispevku mne po osobnim kontaktu v Praze trochu zarazil a mohl bych oplacet stejnou menou a prirovnavat k chovani domacich mazlicku pred a za plotem, nicmene bych si rad zachoval profesionalni dustojnost ...
S pozdravem,
Zemánek Pavel
0 x
-
ispadmin.cz píše:Zdravim,
S pozdravem,
Zemánek Pavel
Vazeny pane Zemanku.
Protoze se jedna o emoce, tak jiste take vite ze jde o emoce k urcitemu produktu. Za temi si stojim.
Pokud si myslite ze tim ze jste nam dal dva listky na akci MUM 2009 zdarma, diky nimz jsme dostali obed zadarmo, pak Vam jeste dnes skocim na postu poslat slozenkou 2x 300kc za ten obed, vetsi hodnotu nemel. Jinak tricko a vstup by jsme dostali i zadamo. Nerad bych tedy zustal neco dluzen.
To ze je NETFLOW v cene temer poloviny ceny ISPADMINa, to asi nezarazilo jen me. Moje smula je ze se vsude radne podepisuju a predstavuju a neschovavam se za prezdivky

Mimochodem, pokud Vam tolik vadi, ze v tomto vlakne ktere jsem zalozil a ktere ma dnes deset stranek a kde jsem vas mimo jedineho prispevku kde jsem se pozastavil nad cenou NETFLOW, jinak vzdy chvalil a stal za vami, pak si i ja myslim sve.
Pokud touzite po omluve, pak se omlouvam timto verejne a vsem tady ze si myslim ze 10k za doplnek k necemu za 25k je moc. Pardon vsem. A pana Zemanka prosim, az bude mit priste neco osobniho na me, aby nezdrzoval ostani nejakymi osobnimi veci na tomto miste. Nehodi se to sem.
0 x

-
Vazeny pane Simane,
myslim ze by stalo za to, precist si muj pripevek jeste jednou.
Neresim v nem cenu noveho modulu, to necham na posouzeni kazdemu zvlast. Nestojime o zadne zvlastni vychvalovani nasich produktu, ale take ne o vyrazy, ktere tak barvite popisujete. Pokud se domnivate, ze se tyto urazky (tykajici se nejen produktu, ale spise osob viz. prispevek 04 bře 2009 15:45) sem hodi vice nez moje osobni postrehy, tak je to dle meho vice nez zarazejici.
Ohledne tech listku, stacilo cist trochu mezi radky, ale i tak doufam ze Vam obed chutnal.
Vyraz "pozastavil nad cenou NETFLOW" myslim presne nevystihuje pouzite vyrazy, nicmene pokud v teto smysluplne konverzi chcete pokracovat jsem Vam k dispozici na emailu: zemanek@net-service.cz pripadne na telefonu: 212 220 480.
Se srdecnym pozdravem,
Zemanek Pavel
myslim ze by stalo za to, precist si muj pripevek jeste jednou.
Neresim v nem cenu noveho modulu, to necham na posouzeni kazdemu zvlast. Nestojime o zadne zvlastni vychvalovani nasich produktu, ale take ne o vyrazy, ktere tak barvite popisujete. Pokud se domnivate, ze se tyto urazky (tykajici se nejen produktu, ale spise osob viz. prispevek 04 bře 2009 15:45) sem hodi vice nez moje osobni postrehy, tak je to dle meho vice nez zarazejici.
Ohledne tech listku, stacilo cist trochu mezi radky, ale i tak doufam ze Vam obed chutnal.
Vyraz "pozastavil nad cenou NETFLOW" myslim presne nevystihuje pouzite vyrazy, nicmene pokud v teto smysluplne konverzi chcete pokracovat jsem Vam k dispozici na emailu: zemanek@net-service.cz pripadne na telefonu: 212 220 480.
Se srdecnym pozdravem,
Zemanek Pavel
0 x
-
ispadmin.cz píše:Nestojime o zadne zvlastni vychvalovani nasich produktu, ale take ne o vyrazy, ktere tak barvite popisujete. Pokud se domnivate, ze se tyto urazky (tykajici se nejen produktu, ale spise osob viz. prispevek 04 bře 2009 15:45) ...
Pane Zemanku, mate na mysli tohle:
michal.siman píše:Popravde receno, kdyz jsem si ho precetl tak jedine co me napadlo, bylo slovo, kterym se oznacuje zvire zerouci neco z koryta, samice od neho.
michal.siman píše:... Ovsem s timto krokem ohledne NETFLOW nesouhlasim. To je fakt svinarna ...
Takze kdyz reknu, ze cena nasazena za NETFLOW je dle meho nazoru "svinarna" tak Vas to urazi? Vas se to dotklo? Svinarna je zcela bezne pouzivany vyraz. Je to podpasovka nebo nevim jak jinak to jeste rict. Pokud Vas to urazilo, pak se Vam omlouvam. Omlouvam se panu Sysovi, panu Zemankovi, panu Sikulovi, ze jsem rekl o cene kterou nasadili pro NETFLOW ze me osobne to prijde jako svinarna. Pardon.
I kdyz vlastne nevim za co se omlouvam, snad jen pro poradek

0 x

-
ispadmin.cz píše:Nestojime o zadne zvlastni vychvalovani nasich produktu ...
tak za to se taky omlouvam uz se to nestane, uz o vas nic pekneho nenapisu.
Ostatne asi uz nebudu mit asi o cem psat, protoze za to ze sem rekl ze 10 tisic je svinarna me to asi pravdepodobne vypnete. No at si kazdej koneckoncu udela svuj obrazek z toho co se tady pise. Nemam k tomu slov - tohle jsem opravdu necekal, ze se budete vozit po jedinem cloveku proto ze vas nekdo nakrknul. Posluzte si panove.
0 x

-
koukam, ze diky panu Simanovi ma diskuze stejnou kvalitu jako na idnes.
mozna bylo vhodne se presunout na tuto diskuzi. Tam budou jeho nazory urcite oceneny........
pokud by mel nekdo nejaky dotaz k veci tak vite, kde nas najdete
Zdravi Dusan Sys
mozna bylo vhodne se presunout na tuto diskuzi. Tam budou jeho nazory urcite oceneny........

Zdravi Dusan Sys
0 x
-
ispadmin.cz píše:koukam, ze diky panu Simanovi ma diskuze stejnou kvalitu jako na idnes.
jo jo, je to tak, jsem vyvrhel co vsechny urazi a pomlovouva a srazim tuto diskuzi do zemskeho bahna. a vsechno spatne co se kdy prihodilu panu Sysovi a panu Zemankovi ze Sumperka za to mohu ja. Jsem vinen. Pozaduji trest smrti!

ps: a diky za tip, na idnes jsem jeste nikdy nediskutoval, zkusim to, obvzvlast kdyz ted vim ze si to ctete

0 x

ispadmin.cz píše:koukam, ze diky panu Simanovi ma diskuze stejnou kvalitu jako na idnes.
Zdravi Dusan Sys
Opět a zas klasika bandy Sys a kolektiv, když Vám někdo něco napíše, začínáte ho ihned napadat.
Běžte s celým Vašim systémem do háje.
Založte si vlastní fórum a povolte si jen uživatele, kteří Vás budou jen chválit a nebudou obtěžovat takovými stupiditami jako je nefunkčnost systému. Pak tady nebudete muset poslouchat názory klientů, kteří naletěli nebo naletí na "ISP admin".
0 x