❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Winbox pro Android

RADIUS, CAPsMAN, The Dude, AirControl, UniFi, Zabbix atd.
hikafima

Winbox pro Android

Příspěvekod hikafima » 13 years ago

Hračička pro tvůj Android, ale i např.rychlý pohled na wireles klienty:... http://www.appbrain.com/app/winbox-for- ... roidWinBox
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

je to to nejhorší co jsem kdy viděl :-D zlatej webfig.
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 13 years ago

já to použiji, protože v mém samsungu je 5G a ladit signál pomocí webfigu je na střeše nepřípustné.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 13 years ago

spise bych ocenil, kdyby udelal nekdo winbox pro linux obecne , jen kvuli dude a winboxu instaluji wine .
Zasrany widle (patri akorat do hnoje).
0 x

LaCosta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LaCosta » 13 years ago

reset: pani z mikrotiku su lenive prasce spravit klienta pre linux ... win s tym nema nic
0 x

reset

ale z toho si nic nedelej, na widle patri do hnoje tak jako tak , ten system neumi abs. nic , mimo toho, ze se na nej chytaj viry , no more , no less
0 x

hapi

zaujatost, absolutní zaujatost. Zkoušel jsem různý operační systemy a největší volnost a komfort poskytujou pouze wokna. Skuz si pod nějakej linux připojit 3 monitory. Řeknou ti že nepodporujou v grafickým rozhraní víc monitorů... co to kurva je? jo nvidia to tam má nějak spatlaný ale amd ne. Skuz si pod macosem spustit operu, firefox, chrome, iečko.... já to k práci potřebuju, takže okna rules. Navíc tomu komu se s woknama furt něco děje je neustálej vrtal a šahá kam nemá nebo nemá stabilní hardware. S win7 neni absolutně žádný problem.

Pro linux máme wine, víc bych to neřešil. Linux na desktopu je na ústupu takže se ani nedivim že to neřešeji.
0 x

reset

2hapi:
zkus si pod widlema pripojit jakej kolik FS , nemozny, neumi, nepodporuje , jen ntfs a tam ten vysmech fat32
zkus si pod widlema pripojit cokoliv ze site a makat s tim jako s plnohodnotnym FS , nemozny , neumi , jen ten jejeich sranda m$ net , nic vic , nebyt ibm (pred 30ti lety) a toho ze ten m$ net (puvodne se to jmenovalo jinak) , nedal jako free a "nepouzitelne" pro vetsi site , m$ by nemel ani to
zkus pod widlema (desktop) aby to umelo "kvalitni" 3d prostredi , alespon z poloniny funkcni jako je compiz, nemozny, neumi
zkus pod widlema je ovladat z command lajny, meuni , nemozny
zkus si w widlich chytit vira , v tomhle je jednicka
zkus si pod widlema pustit full screen dos , neumi nepodporuje (od vist a w7)
zkus si pod widlema pustut neco co neni na bazi widli (napr. linux app) , neumi, nepodporuje
atd atd , ten system neumi spostu zakladnich veci
0 x

hapi

ve woknech mě jiný FS nezajímaji protože maji všichni kolem vokna a tedy NTFS.
denně makám na sítovym disku přes sambu. Win7 umí připojit i NFS ovšem to je mi jednak k prdu a druhak samba vyhovuje.
na co 3D prostředí? nesnášim ani aero ve voknech protože ubírá místo a žere zbytečně výkon a jakákoliv animační serepetička akorát vkládá stovky milisekund do mího času než něco můžu začít dělat protože se čeká na animaci. Typicky compiz je jenom hitech hračka na hraní, pracovní přínos to absolutně žádnej nemá. Layout win98 rules. Rychlej, čistej, přehlednej.
Proč bych proboha chtěl něco ovládat z cli? To patří na server max ssh.
Hmmm, osobně antivirák nemám a žiju na woknech bez viru. Zajímavé že? Osobně nechápu jak se dá vir chytit když jediný co od woken používám je samotnej OS :-)
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

tady je krasne videt, jak na co se hodi jaky OS ;)
0 x

reset

2hapi: asi si jeste nepoznal silu site , kdyz makas stale jen na lokalu , se docela divim na isp ,
3d (compiz) , jo je to hracka , ale pekna hracka , desktop mi nezere nezere zadnej moc vykon navic, (asi narozdil od widli) , vyuziva to plne GPU , hele , tak jsem si na compuz zvyknul, ze mi to nahradi X monitoru
proc ovladat pc pres terminal ? ty jsi nikdy nepotrebovat stahnout nic ze sveho pc kdekoliv z inetu/vlastni site ?

je toho mraky , na widlich jsem vyrost, ale cim dam tim vic me ten system pro tyhle zakladni nedostatky fascinuje , linux rulez
0 x

hapi

ale od toho máme samba server. V pc mám pouze SSD na system + sítovej disk na sambě. Na ten se dostanu odkudkoliv a ano, tam je linux, co jinýho. Ale na desktopu ne, nehodlám čekat až někdo uvolní nějaký ovladače aby to všechno makalo správně.

Jako chtěl jsem vyzkoušet třeba ubuntu ale nemožnost zapnout další dva monitory je klíčová a navíc bych se celej rok snažil dělat něco jinak než můžu a brutální komplikace. Jo pokud tim spravuješ jenom síť, je to ok, ale já nemám pc jenom na tohle. Co grafický programy, nějaký vývojářský atd... jako na linuxu nemůžu dělat stránky už jenom kvli tomu že to používá jiný fonty na zobrazení. Stránka ve firefoxu na woknech a linuxu vypadá uplně jinak atd.. Pokud děláš něco pro 90% trhu musíš to dělat a testovat na tom co těch 90% trhu používá.
0 x

reset

jo uznavam, ze widle jsou dobry akorat tak pro end usery (bohuzel 90% trhu) , pro hry a pro wiry
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 13 years ago

Hezký flame, jen co je pravda. :D Abych přispěl, jako spokojený uživatel Xubuntu (nepotřebuju za**anej Compiz, Aero ani podobné blbosti, max. na holografickém displeji) na desktopu se 3 monitory veřejně prohlašuji, že na desktop patří Windows, na router (nejedná-li se o Mikrotik), server nebo obecně něco co má běžet jak hodinky 24/7 Linux (neřešme průmyslové mašiny a Win CE / Win XPE) nebo BSD a na síťové úložiště jedině Solaris. Mimo desktop nemají Widle co dělat. Tato kombinace chodí bez problému.
Samozřejmě, pokud máš nestabilní hardware a nekvalitní zdroj, nezachrání tě ani OS dělaný na zakázku od IBM...
0 x

reset

pouzivam na desktopu uz nejakej ten rok ubuntu , posledni pul rok mint11+compiz+awn , vse k maximalni skokojenosti
neni to ale pro bezneho usera , jako zavirovany widle

me jen fascinuje jen ten system pro deti
0 x