❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubiquiti AirControl
Re: Ubiquiti AirControl
no tak pozor, běží to na javě nebo na java scriptu? To jsou uplně jiný jazyky. U javy nejspíš prohlížeč nebude hrát roly když je to externí plugin ale za to na spracování java scriptu bude mít prohlížeč vliv.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
-
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Java - JBoss - jsvc je na strane serveru ... A na strane prohlizece je JavaScript ... Vim o cem pisu 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Zdarec lidi, mam takovy problemek s aircontrollem. Mam server v jednom segmentu site, a tam mi vse funguje jak ma.Dale mam dalsi 3 segmentys, ktere jsou spojeny pptp tunelem, bohuzel ale na techto segmentech se mi nezobrazuje v aircontrollu sila signalu ccq a dalsi vecicky.Zkousel jsem ruzne tunely, a vyslo to na stejno, nevite nekdo co s tim ? Respektive by pomohl nejaky tunel co propousti mac adresy nevite nekdo jak na to ?
0 x
- midnight_man
Zdravim, mam taky mensi problem. Zariadenia ktore su na verejnych IP mi nechce pripojit do AirControlu. Nájde mac, ssid, typ, ale neukaze signal a blizsie informacie. Pri spojeni na SSH napise ze OK a na konci ze auth failed. Lokalne zariadenia ktore su na jednej sieti so serverom idu no problem, cez rout sa tomu nejak nechce. Napada vas co s tym? SSH nastavenia su OK, kedze lokalne UBNT ukaze pekne vsetky. diky
0 x
To midnight_man: mám stejný problém jako ty, tak kdyby někdo věděl v čem je problém, budu rád když se podělí...
0 x
taky jsem se s tim od jiste verze potykal. nakonec vyreseno, tusim pod zalozkou admin je nastavovani AC server address, pomohlo vyplneni IP, ktera byla na vnitrni siti (tedy za routerem, ktery mel na LAN 192.168....) a na WAN pak dohledovanou sit s jinym rozsahem.
patrej a zkousej tedy timto smerem, nevim ted jestli tam mela byt adresa z toho 192.168... nebo to co mel router na WANu
patrej a zkousej tedy timto smerem, nevim ted jestli tam mela byt adresa z toho 192.168... nebo to co mel router na WANu
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
Díky, ale nepomáhá ... posílám log, jestli z toho někdo něco vykouká ...
- Přílohy
-
- ac.jpg (63.32 KiB) Zobrazeno 4156 x
0 x
Nemam tam verejnou IP, ale to snad nevadi, kdyz je PC s UBNT Air Control na vnitrni siti. Nejhorsi, ze mi to ze zacatku fungovalo a ted to za boha nemuzu rozchodit ...
0 x
aircontrol konci a ubnt vraj vyvijaju novu a lepsiu nahradu. Tak som zvedavy co to bude.
0 x