Zdravím,
Máte někdo zkušenosti s tímto systémem? Připadá mi poměrně pěkný, ale při instalaci mám pořád problém s PostgreSQL databází, která se už na dvou systémech nechce nainstalovat a spustit správně. Měl někdo z Vás podobný problém?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Informační systém WiFis
- MartyMcFly
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
já bych ti radil aby si rychle odešel od toho softu který programuje firma wifcom. tato firma se prezentuje podobně jako starnet až na to že působí v jiné lokalitě a ještě používá horší HW než starnet. takže co čekat od takové firmy....
mám s nima osobní zkušenosti a je to někdy horší než starnet o kterém tady mnozí píší.
mám s nima osobní zkušenosti a je to někdy horší než starnet o kterém tady mnozí píší.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Koukal jsem na to a líbilo se mi to, ale tu demoverzi jsem taky nerozběhal, prostě se mi tam nedaří přihlásit, dokonce jsem četl i návod 

0 x