❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Automaticka fakturacia

RADIUS, CAPsMAN, The Dude, AirControl, UniFi, Zabbix atd.
asdfg
antispam: Ano

Automaticka fakturacia

Příspěvekod asdfg » 14 years ago

Ahojte, hladam nejaky software (najlepsie PHP+MySQL) ktory ovlada automaticku fakturaciu. Pozeral som ze to vie napr. ISPAdmin ale pride mi to ako "trhala fialky dynamitom" :D . Viete nieco odporucit? Idealne by to malo vediet vystavit faktury v PDF a poslat e-mailom.
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 14 years ago

asdfg píše:Ahojte, hladam nejaky software (najlepsie PHP+MySQL) ktory ovlada automaticku fakturaciu. Pozeral som ze to vie napr. ISPAdmin ale pride mi to ako "trhala fialky dynamitom" :D . Viete nieco odporucit? Idealne by to malo vediet vystavit faktury v PDF a poslat e-mailom.

jak to tady tak ctes, tak prave ted, tedko, se koukni trosicku nahoru, v pravym hornim rohu najdes policko hledej a vedle neho celkem velkou reklamu na billing software pro isp ... treba na zacatek, kdyz uz se te nelibi ten dynamit na ty tvoje fialky :-)
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Star_Gate

Příspěvekod Star_Gate » 14 years ago

Zdravím. Zrovna jsem také řešil s isp-servis_em billing systém a musím říct že super. Od začátku září to už běží u mě na serveru a vše v pořádku. Na to že mi systém kompletně přizpůsobovaly šlo všechno rychle a hlavně jejich reakční doba je super i v neděli večer. Vím ze zkušenosti.

Abych to shrnul. Pro nás upravovaly systém do stavu, kdy generuje faktury automaticky každý 1. den v měsíci a rozesílá je zákazníkům na maily. umí to i importy z banky, pěkně spracované zákaznické karty a podobně. Víceméně jsem si je vybral proto, že jakožto menší firma se bude přecejen víc věnovat individuálním požadavkům, což se u větších firem nevidí. Na druhou stranu, jelikož se jednalo o dá se říct nový systém (upravený původní systém), tak rozhodně problémy byly. některé v kompatibilitě s novým PHPčkem 5.3.3, některé s internet exprolerem, některé ve skriptech systému. Problémů bylo pár a neomezily ostrý provoz nijak výrazně.

Doporučuji. Za přijatelné peníze, super funkčnost. Kdo by chtěl více info, tak PM :)
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 14 years ago

Star_Gate píše:Pro nás upravovaly systém do stavu, kdy generuje faktury automaticky každý 1. den v měsíci a rozesílá je zákazníkům na maily. umí to i importy z banky, pěkně spracované zákaznické karty a podobně.

Tohle museli pro vas upravovat? To by mel byt zaklad ne :-( ?
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Star_Gate

Příspěvekod Star_Gate » 14 years ago

To sem si taky myslel ale nebyl. Podstatný je, že to co upravovaly pro mě, to bude v prodeji pro všechny.

Ještě pro michala.simana. System v základu je jen nějakej autentifikační systém (RADIUS), kterej se stará o ověřování klientů a je možné ho napojit na nějaký fakturační program. Pro nás to předělávaly tak, že RADIUS a podobný fičury odstranily a vytvořily nám scela automatickou fakturaci s rozesíláním na mail.

Osobně tohle preferuji před ISPAdminem. Taky byl v uvažování, ale vzhledem k tomu, že nad sítí mám radši přehled, navíc isp admin má spoustu problémů s neoprávněným blokováním klientů a podobně.
0 x