❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Automaticka fakturacia
Automaticka fakturacia
Ahojte, hladam nejaky software (najlepsie PHP+MySQL) ktory ovlada automaticku fakturaciu. Pozeral som ze to vie napr. ISPAdmin ale pride mi to ako "trhala fialky dynamitom"
. Viete nieco odporucit? Idealne by to malo vediet vystavit faktury v PDF a poslat e-mailom.

0 x
-
asdfg píše:Ahojte, hladam nejaky software (najlepsie PHP+MySQL) ktory ovlada automaticku fakturaciu. Pozeral som ze to vie napr. ISPAdmin ale pride mi to ako "trhala fialky dynamitom". Viete nieco odporucit? Idealne by to malo vediet vystavit faktury v PDF a poslat e-mailom.
jak to tady tak ctes, tak prave ted, tedko, se koukni trosicku nahoru, v pravym hornim rohu najdes policko hledej a vedle neho celkem velkou reklamu na billing software pro isp ... treba na zacatek, kdyz uz se te nelibi ten dynamit na ty tvoje fialky

0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Zdravím. Zrovna jsem také řešil s isp-servis_em billing systém a musím říct že super. Od začátku září to už běží u mě na serveru a vše v pořádku. Na to že mi systém kompletně přizpůsobovaly šlo všechno rychle a hlavně jejich reakční doba je super i v neděli večer. Vím ze zkušenosti.
Abych to shrnul. Pro nás upravovaly systém do stavu, kdy generuje faktury automaticky každý 1. den v měsíci a rozesílá je zákazníkům na maily. umí to i importy z banky, pěkně spracované zákaznické karty a podobně. Víceméně jsem si je vybral proto, že jakožto menší firma se bude přecejen víc věnovat individuálním požadavkům, což se u větších firem nevidí. Na druhou stranu, jelikož se jednalo o dá se říct nový systém (upravený původní systém), tak rozhodně problémy byly. některé v kompatibilitě s novým PHPčkem 5.3.3, některé s internet exprolerem, některé ve skriptech systému. Problémů bylo pár a neomezily ostrý provoz nijak výrazně.
Doporučuji. Za přijatelné peníze, super funkčnost. Kdo by chtěl více info, tak PM
Abych to shrnul. Pro nás upravovaly systém do stavu, kdy generuje faktury automaticky každý 1. den v měsíci a rozesílá je zákazníkům na maily. umí to i importy z banky, pěkně spracované zákaznické karty a podobně. Víceméně jsem si je vybral proto, že jakožto menší firma se bude přecejen víc věnovat individuálním požadavkům, což se u větších firem nevidí. Na druhou stranu, jelikož se jednalo o dá se říct nový systém (upravený původní systém), tak rozhodně problémy byly. některé v kompatibilitě s novým PHPčkem 5.3.3, některé s internet exprolerem, některé ve skriptech systému. Problémů bylo pár a neomezily ostrý provoz nijak výrazně.
Doporučuji. Za přijatelné peníze, super funkčnost. Kdo by chtěl více info, tak PM

0 x
-
Star_Gate píše:Pro nás upravovaly systém do stavu, kdy generuje faktury automaticky každý 1. den v měsíci a rozesílá je zákazníkům na maily. umí to i importy z banky, pěkně spracované zákaznické karty a podobně.
Tohle museli pro vas upravovat? To by mel byt zaklad ne

0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

To sem si taky myslel ale nebyl. Podstatný je, že to co upravovaly pro mě, to bude v prodeji pro všechny.
Ještě pro michala.simana. System v základu je jen nějakej autentifikační systém (RADIUS), kterej se stará o ověřování klientů a je možné ho napojit na nějaký fakturační program. Pro nás to předělávaly tak, že RADIUS a podobný fičury odstranily a vytvořily nám scela automatickou fakturaci s rozesíláním na mail.
Osobně tohle preferuji před ISPAdminem. Taky byl v uvažování, ale vzhledem k tomu, že nad sítí mám radši přehled, navíc isp admin má spoustu problémů s neoprávněným blokováním klientů a podobně.
Ještě pro michala.simana. System v základu je jen nějakej autentifikační systém (RADIUS), kterej se stará o ověřování klientů a je možné ho napojit na nějaký fakturační program. Pro nás to předělávaly tak, že RADIUS a podobný fičury odstranily a vytvořily nám scela automatickou fakturaci s rozesíláním na mail.
Osobně tohle preferuji před ISPAdminem. Taky byl v uvažování, ale vzhledem k tomu, že nad sítí mám radši přehled, navíc isp admin má spoustu problémů s neoprávněným blokováním klientů a podobně.
0 x