Tak mám poptávku.. Kdo by naistaloval a zprovoznil LMS v češtině na sítový stroj ,který je zatím bez systému ,jen připravený.
Takže obchodně... Cena za kompletní instalaci na dodané PC ??
Technická podpora po dobu 14 dní než se v tom naučím pohybovat.. Jistě že ne každy den.
Pro začátek jen platby , informace ,evidence uživatelů ,platby z banky,
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
LMS databaze zakazniku,zarizeni v siti atd-HLEDAJI SE LIDI!
Ahoj,
měl bych dotaz na chytřejší.
Protože používám MT, zajímalo by mne jak řešíte v zřízeních v LMS když na routru máte nastaveno více IP a adresních rozsahů ?
Také používám pro jednotlivé klienty bloky po 4 adresách a potřeboval bych, aby se mi je dařilo zadávat u jednotlivých klientů tak, aby se obsazovaly IP z daného rozsahu ve výpisu.
Zadávání 4 PC nepovažuji za řešení, chtělo by to jednodušeji.
Při vytvoření mapy zařízení se mi nezobrazují celé názvy zařízení tak jak jsou zadány, jde to někde nastavit ?
Díky za nápady.
měl bych dotaz na chytřejší.
Protože používám MT, zajímalo by mne jak řešíte v zřízeních v LMS když na routru máte nastaveno více IP a adresních rozsahů ?
Také používám pro jednotlivé klienty bloky po 4 adresách a potřeboval bych, aby se mi je dařilo zadávat u jednotlivých klientů tak, aby se obsazovaly IP z daného rozsahu ve výpisu.
Zadávání 4 PC nepovažuji za řešení, chtělo by to jednodušeji.
Při vytvoření mapy zařízení se mi nezobrazují celé názvy zařízení tak jak jsou zadány, jde to někde nastavit ?
Díky za nápady.
0 x
-
Mnel bych taky zajem ako lyra : Kdo by naistaloval a zprovoznil LMS v SLOVENSINE na sítový stroj ,který je zatím bez systému ,jen připravený.
Technická podpora po dobu 14 dní než se v tom naučím pohybovat.. Jistě že ne každy den.
PS: Uz by sa mi takyto softik hodil,.alebo nieco podobne.. Dajte prosim vediet, ak by mal niekto zvas zaujem, mi nieco taketo spravit..
PS: Uz by sa mi takyto softik hodil,.alebo nieco podobne.. Dajte prosim vediet, ak by mal niekto zvas zaujem, mi nieco taketo spravit..
0 x
-
Neresil nekdo ze zde pritomnych nejakeho demona, co by dokazal povolene klientske IP z LMS hodit (asi pres ssh) do address listu mikrotika (chtel bych to nahazet na gateway, kde je na address list navazany firewall, ktery povoluje / zakazuje pristup dane IP do netu).
Pokud tohle nikdo neresil, mel by o to nekdo zajem? protze si to asi necham udelat na zakazku - takze pokud by nekdo zajem o neco podobneho mel, tak se muzeme urcite nejak podelit, nebudu to mit zadarmo, ale drahe to jiste nebude. Pozdeji bych chtel podobny skript pro zapis do QT (pridelovani do skupin) na shapovaci stroj.
Pokud tohle nikdo neresil, mel by o to nekdo zajem? protze si to asi necham udelat na zakazku - takze pokud by nekdo zajem o neco podobneho mel, tak se muzeme urcite nejak podelit, nebudu to mit zadarmo, ale drahe to jiste nebude. Pozdeji bych chtel podobny skript pro zapis do QT (pridelovani do skupin) na shapovaci stroj.
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

-
Zdravim,
pouzivam LMS cca 1 rok - vyreseny takove malickosti jako editace faktur do vlastni podoby vc. log atd.Generovani v CZ korunach, trochu pocestele rozhrani pro klienty kam maji pristup pod svym loginem a heslem - hromadny rozesilani emailu atd. (na email odpovim s nastavenim popr. zkusim poradit)
Jelikoz mi LMS visi na "cizim" hostingu zatim jsem neresil jeho implementaci do HW atd. - to budu resit v nejblizsi dobe pri osazeni na vlastni server.
Co mne ale zajima a asi jsem uplna LAMA, ale nepodarilo se mi rozchodit automaticke generovani fakturaci pri zadanem datumu (cili jako troubove musime kazdy mesic vygenerovat vse rucne) - byl by nekdo tak hodnej a ochotnej mi poradit ci pomoci s nastavenima pro fakturace a ucetnictvi? (automaticke parovani atd)
Kdyztak piste na jk@datacall.cz - predem diky moc.
Jinak jeste si neodpustim male srovnani - LMS versus ISP-ADMIN - srovname nesovnatelne - ISP-ADMIN je tezce komercni a nemyslim si, ze nejlevnejsi soft. LMS je na druhou stanu siren jako opensource a pokud se s nim "szijete" a doladite si jej myslim ze pro ISP vyborny - co si budeme nalhavat, vetsina aplikaci se stejne musi upravit k obrazu svemu.
A jeste neco - pokud je stale zajem vyuzil bych nabidky a promyslel zrizeni CZ lokalizace LMS fora - domesnu klidne zridime a zaplatime.
Diky za odpovedi
DataCall
pouzivam LMS cca 1 rok - vyreseny takove malickosti jako editace faktur do vlastni podoby vc. log atd.Generovani v CZ korunach, trochu pocestele rozhrani pro klienty kam maji pristup pod svym loginem a heslem - hromadny rozesilani emailu atd. (na email odpovim s nastavenim popr. zkusim poradit)
Jelikoz mi LMS visi na "cizim" hostingu zatim jsem neresil jeho implementaci do HW atd. - to budu resit v nejblizsi dobe pri osazeni na vlastni server.
Co mne ale zajima a asi jsem uplna LAMA, ale nepodarilo se mi rozchodit automaticke generovani fakturaci pri zadanem datumu (cili jako troubove musime kazdy mesic vygenerovat vse rucne) - byl by nekdo tak hodnej a ochotnej mi poradit ci pomoci s nastavenima pro fakturace a ucetnictvi? (automaticke parovani atd)
Kdyztak piste na jk@datacall.cz - predem diky moc.
Jinak jeste si neodpustim male srovnani - LMS versus ISP-ADMIN - srovname nesovnatelne - ISP-ADMIN je tezce komercni a nemyslim si, ze nejlevnejsi soft. LMS je na druhou stanu siren jako opensource a pokud se s nim "szijete" a doladite si jej myslim ze pro ISP vyborny - co si budeme nalhavat, vetsina aplikaci se stejne musi upravit k obrazu svemu.
A jeste neco - pokud je stale zajem vyuzil bych nabidky a promyslel zrizeni CZ lokalizace LMS fora - domesnu klidne zridime a zaplatime.
Diky za odpovedi
DataCall
0 x
Generuje log pre LMS pre traffic ... Vyuziva accounting
Kód: Vybrat vše
#!/usr/bin/perl
#
# Adresa MT
$mt = "ipMT:port";
# Rozsah siete
@localnet = ('nejaky rozsah prik. 127.0.0.0/8', 'atd.');
use LWP::Simple;
use DBD::mysql;
use Net::IPv4Addr qw( :all);
my $url = "http://$mt/accounting/ip.cgi";
my $content = get $url;
while ($content =~ m/(\S+) (\S+) (\S+) (\S+) (\S+) (\S+)/g)
{
chomp;
foreach $ip (@localnet)
{
# Vynechanie IP mimo nas rozsah
if(ipv4_in_network($ip,$1))
{
# Definovanie uploadu
$download = 0;
print $1," ",$3," ",$download;
print "\n";
}
if(ipv4_in_network($ip,$2))
{
# Definovanie downloadu
$upload = 0;
print $2," ",$upload," ",$3;
print "\n"
}
}
0 x
-
Nainstaloval som na skusku LMS . Skusal som cash impor bankoveho vypisu vo formate ABO , ale to akosi nefunguje . Chcem sa teda opytat skusenjsich , banka mi vie poslat vypis vo formatoch ABO , MT940 , CC , HB . Existuje nejaka uprava LMS , aby vedel importovat platby v tychto formatoch ?
dik
dik
0 x
mashinepistole2 píše:Nainstaloval som na skusku LMS . Skusal som cash impor bankoveho vypisu vo formate ABO , ale to akosi nefunguje . Chcem sa teda opytat skusenjsich , banka mi vie poslat vypis vo formatoch ABO , MT940 , CC , HB . Existuje nejaka uprava LMS , aby vedel importovat platby v tychto formatoch ?
dik
Uprav cashimportcfg.php v dir modules. Trosku vediet Regexp a je to otazka par minut.
0 x
Ahoj máte nekdo , inport s KB ? jsem skoušel cgi výpisy ale nejde mi to díky zdenek
0 x
Ahoj potřeboval bych pomoct rozchozenim několika vecí na LMS. Mohl by mě někroporadit? Jednalo by se hlavně o statistiky.
ICQ 232 102 502
ICQ 232 102 502
0 x
-
Dobry den,
LMS vyuzivame pro nasi sit a tak nejak jsme jej dokazali "priohnout" pro potreby nase a snad i dalsich ISP.
Co umime:
Instalace na HW na vasi siti nyni aktualne verze 1.11.7 Bastet
Rozchozeni LMS + klientskeho rozhrani
Nastaveni zakl. parametru (skupiny, tarify, nastaveni plateb v czk, nastaveni DPH atd)
Prizpusobeni tsitenych dokumentu vasi spolecnosti (vzhled faktur, vzhled hotovostnich plateb, identifikace spolecnosti atd)
Pocesteni tistenych dokumentu
Pocesteni klientskeho rozhrani
Kompletni ceska lokalizace pro danou verzi
Sprava zakazniku a HW
Importy bank
Mesicni zuctovani (prehledy zavazku a pohledavek, neplatici zakaznici atd)
Co jeste neumime a vy budete potrebovat na to snad i spolecne prijdeme, cena za zakladni instalaci + support je oproti "komercnim" produktum "smesna" pokud mate zajem piste na email info@data-call.cz a my se s vami radi spojime.
Pekny den,
DataCall
LMS vyuzivame pro nasi sit a tak nejak jsme jej dokazali "priohnout" pro potreby nase a snad i dalsich ISP.
Co umime:
Instalace na HW na vasi siti nyni aktualne verze 1.11.7 Bastet
Rozchozeni LMS + klientskeho rozhrani
Nastaveni zakl. parametru (skupiny, tarify, nastaveni plateb v czk, nastaveni DPH atd)
Prizpusobeni tsitenych dokumentu vasi spolecnosti (vzhled faktur, vzhled hotovostnich plateb, identifikace spolecnosti atd)
Pocesteni tistenych dokumentu
Pocesteni klientskeho rozhrani
Kompletni ceska lokalizace pro danou verzi
Sprava zakazniku a HW
Importy bank
Mesicni zuctovani (prehledy zavazku a pohledavek, neplatici zakaznici atd)
Co jeste neumime a vy budete potrebovat na to snad i spolecne prijdeme, cena za zakladni instalaci + support je oproti "komercnim" produktum "smesna" pokud mate zajem piste na email info@data-call.cz a my se s vami radi spojime.
Pekny den,
DataCall
- Přílohy
-
- klient.png
- (71.95 KiB) Staženo 1867 x
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
to datacalldc - pisu Vam, ale zatim bez odezvy, pokud Vam nedosel mail ode mne, tak se ozvete prosim treba na icq, diky.
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
bena píše:jali píše:Tak to se mrknete na demo.netman.cz
Vazbu na Mikrotik ma navic slouzi jako:
-dobra databaze zakazniku
-dobra databaze hw v siti
-planovac prace techniku (ve vyvoji)
-tis faktur,automaticke generovani,zasilani mailem zakaznikum a kontrola zaplacení v bance - pouzivame a funguje
A jeste to umi:
-radius /pak to spolupracuje s mikrotikem
-shaper /omezuje zakazniky dle prenesenych dat
-grafy a statistiky prenesenych dat
-billing /fakturuje, posila upominky,penalizuje,odpojuje
-zarazuje platby do SIPO
-
-
-
NENI TO ZADARMO !!
No nevim jak chces srovnavat tezce komercni program s free . A navic i kdyz je fakt kralovsky placen zas toho o tolik vic neumi HOWGH
KOLIK ZA TO CHCETE???
0 x
-
Dobry den,
omlouvam se vsem, kdo nas kontaktovali ze nestihame reagovat na pozadavky ihned - konec i zacatek roku jsou vzdy trochu hekticke.
Prosim timto vsechny - nepiste nam sem do PM - stane, ze cely mesic se sem nedostane nikdo ze spolecnosti a Vas dotaz pak zapadne a jelikoz LMS stale dale a dale prizpusobujeme potrebam, po mesici, jiz neni mozne reagovat aktualne.
Veskere info prosim smerujte vyhradne na email info@data-call.cz a do cca 3 dni ocekavejte odpoved vc cenove nabidky.
Alespon zde budu uvadet co v nejlizsi dobe chystame v ramci zakladni konfigurace systemu :
zprovoznění DEMO účtu Systém / klientské rozhraní + základní dohled a skupiny (adresa bude zájemcům zaslána emailem)
soupis bank umožnujících v základní konfiguraci bezproblémový import plateb
provázání systému se SIP ústřednou (Asterisk, Trixbox) - (zajimavy napad jednoho z klientu)
Nastavení alertizace pomocí SMS a emailu (výpadky, SMS neplatičům atd)
Nastavení přesměrování neplatičů na zvolenou adresu s upozorněním o omezení služeb
Nastavení přesměrování při výpadku na zvolenou adresu s upozorněním na výpadek
Dekuji za pochopeni a preji pekny den
omlouvam se vsem, kdo nas kontaktovali ze nestihame reagovat na pozadavky ihned - konec i zacatek roku jsou vzdy trochu hekticke.
Prosim timto vsechny - nepiste nam sem do PM - stane, ze cely mesic se sem nedostane nikdo ze spolecnosti a Vas dotaz pak zapadne a jelikoz LMS stale dale a dale prizpusobujeme potrebam, po mesici, jiz neni mozne reagovat aktualne.
Veskere info prosim smerujte vyhradne na email info@data-call.cz a do cca 3 dni ocekavejte odpoved vc cenove nabidky.
Alespon zde budu uvadet co v nejlizsi dobe chystame v ramci zakladni konfigurace systemu :
zprovoznění DEMO účtu Systém / klientské rozhraní + základní dohled a skupiny (adresa bude zájemcům zaslána emailem)
soupis bank umožnujících v základní konfiguraci bezproblémový import plateb
provázání systému se SIP ústřednou (Asterisk, Trixbox) - (zajimavy napad jednoho z klientu)
Nastavení alertizace pomocí SMS a emailu (výpadky, SMS neplatičům atd)
Nastavení přesměrování neplatičů na zvolenou adresu s upozorněním o omezení služeb
Nastavení přesměrování při výpadku na zvolenou adresu s upozorněním na výpadek
Dekuji za pochopeni a preji pekny den
0 x
ja sa hrajem s niecim takym
http://video.ak.facebook.com/video-ak-s ... _11532.mp4
no neje to web rozhranie ale exe subor ako winbox...
je to na oracle a mySql databaze, potrebujem k tomu prirobit este ssh klienta pre komunikaciu s mikrotikom
dokoncene to bude do maja a bude uplne free ked to bude funkcne
ps. este som dorobil spracovanie xml suboru z tatrabanky a vlozenie do databazy len este nemam poriesene aky vstach zvolit v tabulkach platby a klient k efektivnemu pridelovaniu pladieb ku klientovi ked nespravi platbu podla konstantneho symbola...
http://video.ak.facebook.com/video-ak-s ... _11532.mp4
no neje to web rozhranie ale exe subor ako winbox...
je to na oracle a mySql databaze, potrebujem k tomu prirobit este ssh klienta pre komunikaciu s mikrotikom
dokoncene to bude do maja a bude uplne free ked to bude funkcne

ps. este som dorobil spracovanie xml suboru z tatrabanky a vlozenie do databazy len este nemam poriesene aky vstach zvolit v tabulkach platby a klient k efektivnemu pridelovaniu pladieb ku klientovi ked nespravi platbu podla konstantneho symbola...
0 x