❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Portál

RADIUS, CAPsMAN, The Dude, AirControl, UniFi, Zabbix atd.
jany
Kontaktovat uživatele:

Re: Portál

Příspěvekod jany » 16 years ago

Neviem jak ten cacti funguje, ale ja som pred 3 dnamy stahol subor cca 200MB, ale ak si dam vykreslit gaf, ci uz za den , za mesiac, za rok, tak stale to ukazuje ze som stahol za tyzden 40,5MB za tyzden 40,98MB a za rok 51,67MB (a na 100% som stahol ten 200MB subor) :shock:
0 x

mewriksh

Příspěvekod mewriksh » 15 years ago

Ahoj, tak jsem zkousel rozchodit Cacti ale nejak mi to neukazuje grafy. Mam nekolik verzi MK v2.x az 3.x a ukazuje se mi jen neco...Mohl bych dyztak dat demo. Netusim vubec pres jakou verzi SNMP si to z MK taha. Neco mi jede jen z verze 1 a neco jen z verze 2 ale je to vse nejake divne. Vsude mam zaple v MK SNMP. Templates jsem nahraz v fora na cacti ale jz se stim trapim mesic a fakt nevim kde delam chybu. Pomuze mi nekdo, prosim???
0 x

jany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jany » 15 years ago

mewriksh píše:Ahoj, tak jsem zkousel rozchodit Cacti ale nejak mi to neukazuje grafy. Mam nekolik verzi MK v2.x az 3.x a ukazuje se mi jen neco...Mohl bych dyztak dat demo. Netusim vubec pres jakou verzi SNMP si to z MK taha. Neco mi jede jen z verze 1 a neco jen z verze 2 ale je to vse nejake divne. Vsude mam zaple v MK SNMP. Templates jsem nahraz v fora na cacti ale jz se stim trapim mesic a fakt nevim kde delam chybu. Pomuze mi nekdo, prosim???

Ja som sa s tym tiez hral viac dlho ale aj s dlhymi prestavkami :) nakoniec sa mi to podarilo rozchodit k spokojnosti. Na MK by udajne malo stacit v SNMP setting zapnut. V cacti vytvorit device (mne to funguje s snmp version1) a potom treba vytvorit ku device grafy a malo by to ist
0 x

mewriksh

Příspěvekod mewriksh » 15 years ago

A ty grafy jsi si udelal sam a nebo jsi je nekde sehnal???
0 x

jany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jany » 15 years ago

0 x