❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Portál
Re: Portál
Neviem jak ten cacti funguje, ale ja som pred 3 dnamy stahol subor cca 200MB, ale ak si dam vykreslit gaf, ci uz za den , za mesiac, za rok, tak stale to ukazuje ze som stahol za tyzden 40,5MB za tyzden 40,98MB a za rok 51,67MB (a na 100% som stahol ten 200MB subor) 

0 x
Ahoj, tak jsem zkousel rozchodit Cacti ale nejak mi to neukazuje grafy. Mam nekolik verzi MK v2.x az 3.x a ukazuje se mi jen neco...Mohl bych dyztak dat demo. Netusim vubec pres jakou verzi SNMP si to z MK taha. Neco mi jede jen z verze 1 a neco jen z verze 2 ale je to vse nejake divne. Vsude mam zaple v MK SNMP. Templates jsem nahraz v fora na cacti ale jz se stim trapim mesic a fakt nevim kde delam chybu. Pomuze mi nekdo, prosim???
0 x
mewriksh píše:Ahoj, tak jsem zkousel rozchodit Cacti ale nejak mi to neukazuje grafy. Mam nekolik verzi MK v2.x az 3.x a ukazuje se mi jen neco...Mohl bych dyztak dat demo. Netusim vubec pres jakou verzi SNMP si to z MK taha. Neco mi jede jen z verze 1 a neco jen z verze 2 ale je to vse nejake divne. Vsude mam zaple v MK SNMP. Templates jsem nahraz v fora na cacti ale jz se stim trapim mesic a fakt nevim kde delam chybu. Pomuze mi nekdo, prosim???
Ja som sa s tym tiez hral viac dlho ale aj s dlhymi prestavkami

0 x