❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

cacti+mandriva+pluginy

RADIUS, CAPsMAN, The Dude, AirControl, UniFi, Zabbix atd.
asdewq

cacti+mandriva+pluginy

Příspěvekod asdewq » 16 years ago

Zdravim vsetkych, skusali ste niekto takuto kombinaciu? nainstalit cacti, zber udajov, grafovanie a ostatne nieje problem ale dostat do toho akykolvek plugin uz problem je :( cacti je instalovane z rpm a podla toho co som vybadal je pravdepodobne problem v tom, ze standardne je cele cacti v jednom adresari v pripade tejto instalacie su to adresare dva a tym padom problem s cestami, lenze na php som skor laik pouzivatel nez niekto kto by si dal rady z pripadnou upravou tak aby to slo.. pokusu o vymenu cacti za trebars novsiu verziu instalovanu rucne do jedneho adresaru by som sa rad vyhol... po nete hladam uz hadam pol dna a stale nikde nic. Nasiel by sa niekto kto by pomohol?
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 16 years ago

myslim ze by bylo dobre pouzivat neco zalozene na debianu 8)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

asdewq

Příspěvekod asdewq » 16 years ago

okoun: balickovane instalaky pluginov som nasiel len pre nejaku exoticku distribuciu, nebol tam ani debian... ak sa mylim beriem z5, po debianich balickoch som vobec nepatral... no kazdopadne to neriesi moj problem :) kazdy mame svoju oblubenu distribuciu, u mna je to mandriva, preco? pretoze ako prva mala kompilaciu pre i586 kedy som na nu presedlal a uz odvtedy (vtedy este mandrake) ho pouzivam k maximalnej spokojnosti... toto nieje o tom ze by to nefungovalo, len som prosto neprisiel na to ako... ale pridem :).. ak niekto pomoze budem velmi rad...
0 x