Hladám programátora alebo firmu čo nám naprogramuje jednoduchý soft čo bude konfigurovať schapy a firewal cez API
dakujem
kontakt: pavol.fridrich@nevernet.sk
po - pia 9:00-16:00; 0911074223
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
routeros mikrotik
API, to mam rad
. Pošli PM a domluvím se, moc lidí, co dělají s API asi není a pro PHP je potřeba i dost značná úprava ... no prostě už jsme si s tím užili své
.

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
A existuje nějaký racionální důvod proč místo toho nehledáte administrátora?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!
-
Petr Vlašic píše:A existuje nějaký racionální důvod proč místo toho nehledáte administrátora?
pomalinku to speje k tomu ze si nejaky kuchar ci tluhrar zalozi firmu pro poskytování telekomunikačních služeb nakoupí hw někomu to nechá za mírnou úplatu složit a pak si jenom dokoupí jako modul nějakého "cybersprávce" který za něj, za mírný licenční poplatek, udělá všechny služby administrátora, jen na vaření kávy bude mnuset zaměstnávat lidi
0 x
Stanislav Hrncir píše:Petr Vlašic píše:A existuje nějaký racionální důvod proč místo toho nehledáte administrátora?
pomalinku to speje k tomu ze si nejaky kuchar ci tluhrar zalozi firmu pro poskytování telekomunikačních služeb nakoupí hw někomu to nechá za mírnou úplatu složit a pak si jenom dokoupí jako modul nějakého "cybersprávce" který za něj, za mírný licenční poplatek, udělá všechny služby administrátora, jen na vaření kávy bude mnuset zaměstnávat lidi
Zadny prekvapko... Na druhou stranu, pokud to bude dobry obchodnik, ma to sanci uspet. Zkrachovalych IT firem, ktere zalozili IT odbornici uz jsem videl v okoli mozna 20....
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....