Zdravím,
mám RB433AH MK3.17 a na něm, krom jiného jede i DUDE 3.0. Neví někdo jak číst SNMP z klientů nanostation2 UBNT? Mělo by to jít, akorát já to nějak neumim...
Co nastavit na UBNT (pravděpodobně v sekci SNMP) a co zadat v DUDE aby to četlo potřebná data, popřípadě co vše se z klientských částí dá vyčíst.
Dík za help
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
SNMP na UBNT klientech a čtení v DUDE
Pouzij SNMPWALK v DUDE a uvidis co muzes precist.
0 x
******WWW.DRAKKNET.CZ******
Díky.. To je také zajímavá funkce...
Ale odpovím si sám, neb jsem na to přišel - do řádku SNMP Community: se napíše public a pak to monitoruje.
Ještě dodám, že na zařízení musí být zapnuto SNMP, skupina public a v dude iznačení public u SNMP. A ještě pár detailů aby to fungovalo, ale na to přijde každý.
Ale odpovím si sám, neb jsem na to přišel - do řádku SNMP Community: se napíše public a pak to monitoruje.
Ještě dodám, že na zařízení musí být zapnuto SNMP, skupina public a v dude iznačení public u SNMP. A ještě pár detailů aby to fungovalo, ale na to přijde každý.
0 x
Jára