jali píše:NENI TO ZADARMO !!

...jo přesně, je to jen free. Že za to nechtějí peníze je jen tak mimochodem.
 automaticky import CSV z eBanky
 automaticky import CSV z eBankydjdodo píše:http://demo.lms.org.pl
admin/test
tohle je stale verze 1.9, ja uz mam 1.10, zasadne se moc nelisi,ale jsou tam opraveny nejake drobnosti...
BladeIII píše:Proc pracovat na vyvoji neceho noveho kdyz uz software ktery zvladne to co LMS a mnohem vic davno existuje. je propracovany. umi 100% cestinu a faktury komunikuje s mirotikem tak co vic resit.
LMS sem zkoušel, ale je docela problem tam neco dodelat kdyz tomu uplne nerozumis a pouzivat potom 10 programu na spravu site je taky blbost.
Ja pouzivam ISP ADmina sice neni zadarmo ale za to co umi to stoji
Adresa: http://ispadmin.net-service.cz
Jméno: test
Heslo: ispadmin
 mam skoro 700 lidi tak by se mi ispadmin celkem prodrazil..
 mam skoro 700 lidi tak by se mi ispadmin celkem prodrazil..   Ale jinak nerikam ze to je spatnej soft..  jen proste mam rad linux a open source..
 Ale jinak nerikam ze to je spatnej soft..  jen proste mam rad linux a open source.. 
djdodo píše:Muzete se mi nekdo ozvat,kdo zvladne par uprav v php a mysql? muzete treba sem: jd@cznet.cz
Na LMS opravdu chybi uz jen malo...
Byl tu dotaz proc Radius-radius proto,ze to je podle me jediny bezpecny a jisty zpusob,jak ovladat zakazniky.Navic se jedna o univerzalni reseni,takze lze uplatnovat i tam,kde zrovna neni mikrotik.Freeradius je vyzkousena zalezitost,takze neni ceho se bat!
Ukoly:
1) vytvorit oddelene forum pro vyvoj atd
2) nastavit pdf,aby tisklo ceske znaky-asi mam spatne fonty
3) poupravit userpanel - portal pro zakazniky
4) vyzkouset lms jako gateway
5) nainstalovat freeradius+db
6) nastavit nacitani dat pro radius z db lms
7) vytvorit script pro export faktur do Pohody pres XML - vyzkousenoautomaticky import CSV z eBanky
9) parovani prichozich plateb z eBanky a zapis do db
10) ???
11) ???
pajdys píše:BladeIII píše:Proc pracovat na vyvoji neceho noveho kdyz uz software ktery zvladne to co LMS a mnohem vic davno existuje. je propracovany. umi 100% cestinu a faktury komunikuje s mirotikem tak co vic resit.
LMS sem zkoušel, ale je docela problem tam neco dodelat kdyz tomu uplne nerozumis a pouzivat potom 10 programu na spravu site je taky blbost.
Ja pouzivam ISP ADmina sice neni zadarmo ale za to co umi to stoji
Adresa: http://ispadmin.net-service.cz
Jméno: test
Heslo: ispadmin
Myslim ze sis odpovedel sam.. rozhodne nasadim radsi soft zadara kterej si trosku poupravym k svym potrebam nez soft za desitky tisicmam skoro 700 lidi tak by se mi ispadmin celkem prodrazil..
Ale jinak nerikam ze to je spatnej soft.. jen proste mam rad linux a open source..
BladeIII píše:jn dneska skoro nic neni zadarmo
BladeIII píše:kdyz uz jo tak stejne to co nad tim stravis tim ze si to budes doprogramovavat tak ve vysledku ti to vyjde stejne jako kdyz koupis neco hotoveho.
BladeIII píše:ISP admein je taky postaveny na linuxu akorat teda neni OPEN SOURCE
Grunt_Mich_An píše:Ale u OS máte možnost si požadovanou funkčnost si doprogramovat, u CS můžete tak max. spoléhat na rozmary autorů(kteří se řídí tím co nevíce vydělává).
 . To je to stejne jako windows a linux ... radsi si koupim hotovy Windowsi kde mi vsechno co k praci potrebuju pojede nez se trapit s linuxem kde mi nepojede skoro nic z toho co potrebuju ... takovej autacad sem tam nebyl schopnej rozjet a proto je pro me pohodlnejsi mit neco co funguje nez si neco delat sam
. To je to stejne jako windows a linux ... radsi si koupim hotovy Windowsi kde mi vsechno co k praci potrebuju pojede nez se trapit s linuxem kde mi nepojede skoro nic z toho co potrebuju ... takovej autacad sem tam nebyl schopnej rozjet a proto je pro me pohodlnejsi mit neco co funguje nez si neco delat sam 
BladeIII píše:ALe pokud bych mel platit programatora, ktery pro me bude neco vyvijet tak se to taky prodrazi jelikoz ja osobne bych to nezvladl. To je to stejne jako windows a linux ... radsi si koupim hotovy Windowsi kde mi vsechno co k praci potrebuju pojede nez se trapit s linuxem kde mi nepojede skoro nic z toho co potrebuju ...
Je to sice silně off-topic, ale firma Autodesk je kapitola sama za sebe. Pokdu vím tak nějaké starší verze se dali rozjet pod Wine a nebo pod VirtaulBoxem. Ale pokdu chcete CAD pod Linux tak se dá použít Pro/E,Briscad,Qcad. Doporučuji shlédnout pár blogů p. Zimy na ABC Linuxu. Také jsem se s tím trápil(teda né s aCADem ale s Inventorem). Pokud chcete podrobnosti ,tak mne kontaktujte.BladeIII píše:takovej autacad sem tam nebyl schopnej rozjet a proto je pro me pohodlnejsi mit neco co funguje nez si neco delat sam