jo, neni nic prijemnejsiho nez operatorka, ktera houby rozumi tomu co chci a cte nekde z manualu co mi ma rict... pro vetsinu klientu asi fajn, protoze telefonaty jsou fakt z 90% opakujici se nesmysly resitelne restartem zarizeni, ale jak jednou zjistim ze dana firma ma callcentrum, tak se rovnou nechavam prepojovat na technicke oddeleni. Pokud nechce, tak zacnu mluvit o necem, cemu nerozumi (velice snadne) a stejne me tam prepoji, nebo aspon daji kontakt, protoze to nespada mezi jejich 5 naucenych zakladnich problemu uzivatele.
V zebricku profezyjonalnych operatorek vede borka co mi na nefunkcni net (kabel ze zdi nepridelil IP) radila jak otevrit IE, co je adresni radek a jakou tam napsat adresu, jak se zalogovat do routeru a jak proklikat quick-config, ackoli sem se ji snazil nekolikrat zarazit, ze takovou kravinu mi radit nemusi, protoze router je nastaveny dobre
Sdelila mi, ze musime projit zakladni kroky, az pokud to nepomuze tak me preda technikovi, otevrel jsem manual k routeru a ona fakt cetla radek od radku co tam bylo napsane "jak se pripojit"
Ale je to tak 5 let zpet, treba uz to funguje lepeO nejake ochrane dat si iluze fakt nedelejte, znama co dela v prazskem callcentru vyklada jak to tam chodi a kdybych ji dal par tisic, tak mi vytahne treba klientelu O2 (pro ktere vola nejcasteji), protoze proste muze a nejak extra se to nehlida. Za par kacek navic mi je jeste protridi podle lokality a jen ty nespokojene. Nemusi to byt kompletni databaze, staci treba 1000 kontaktu a uz muzu rozjet vlastni letakovou kampan "zbavte se dratu, pojdte na wifi" at neni podezrele, ze mam jejich telefon a nikdo nikdy nic nezjisti.