Už máte někdo nasazený AvalarIS?
Mám ho nyní testovat, tak bych chtěl vědět jestli má nějaké mouchy.
Systém má být údajně zdarma, tedy že mi fakturu proplatí ministerstvo vnitra.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
AvalarIS
AvalarIS
0 x
Pokud něco stát proplatí, tak jen tohle "Logování provozu dle zákona 273/2012 Sb."
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Já už mám asi 4 měsíce a nemůžu si stěžovat....Jen bych ještě uvítal možnost vybrání sloupců v celkovém souhrnu uživatelů, ale věřím že se s autorem domluvím tak, aby to šlo vybrat a každý si mohl dát to co potřebuje....
0 x
ludvik píše:Pokud něco stát proplatí, tak jen tohle "Logování provozu dle zákona 273/2012 Sb."
Ano je to systém na logování kde jsou i další funkce jako třeba ISPadmin, takže by to měli proplácet.
0 x
KoZLiCeK píše:Zdarma???a fakturu za kolik???
To je jedno za kolik, hlavně že to celé proplatí...

0 x
Mario píše:To je jedno za kolik, hlavně že to celé proplatí...
Za takový přístup bych fackoval.
0 x
jojo, také jsem převelice rád, že část mých daní jemu zaplatí informační systém.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
DarkLogic píše:Mario píše:To je jedno za kolik, hlavně že to celé proplatí...
Za takový přístup bych fackoval.
Hlavní je samozřejmě funkčnost. Na co je mi systém zadarmo kdyz to neumí co potřebuji.
0 x
Ale on není zadarmo! Naopak takové systémy, často předražené, nabízejí vyžírkovè, co parazitují na státu, který je v tomto ohledu přehnaně štědrý.
0 x
Jako ISP dostanu zadarmo informacni system, certifikovane logovani a podporu na 3 roky. Ostatni nabizeji za podobnych cenovych podminek pouze logovani (flowpro), tak proc s tim nedostat jako bonus i cely system, za ktery bych jinde musel platit navic...
0 x
ok, takže abychom tě neokrádali tak se na tuto možnost vykašlem, pak budeme mít dušu v péří...... 

0 x
No já mám třeba dušu v peři díky pocitu, že nenechám vydělat vyžírky, kteří by přes mě fakturovali státu nehorázné částky za nějaký systém, jehož hodnota rozhodně taková není.
0 x