❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Re: sledovanitv.cz
appka urcite .. ale co z toho ? pinta je v celkove optimalizovanem androidu 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
tak to si mě rozesmál, skoro každé třetí zapnutí boxu u mě skončí hnedle na začátku totálním výtuhem, že nejde ani ovladač, to je ta optimalizace? fakt ne zlaté nangu. já chci box který na 100% přehrává televizi a ne aby uměl stopadestá blbostí navíc za cenu silné nestability, viz android
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kdyz myslis ... je to tvoje vec, motorolu mam vedle od konektelu a teda dekuju, tohle snad ani ne ..
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
Je hloupost to kupovat jinde.
Když to koupíš jinde připravíš se o možnost reklamovat ho , poslední FW funguje výborně jako topení a to ta krabička nemusí vydržet dlouho...
Když to koupíš jinde připravíš se o možnost reklamovat ho , poslední FW funguje výborně jako topení a to ta krabička nemusí vydržet dlouho...
0 x
at mi někdo netvrdí takovou hloupost že kdyby neupravili FW že by tam nešly HD kanály a to samé ve webovém rozhraní
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Viktor Novotný píše:kdyz myslis ... je to tvoje vec, motorolu mam vedle od konektelu a teda dekuju, tohle snad ani ne ..
Jakej máš problém s Motorolo, potažmo s Arrisem ?
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
stepane, treba ten priserny ovladac ? priserny vzhled sw / menu boxu ? ... a pak samozrejmne funkce ktere nefunguji, ale to je mozna otazka konektelu ... proto cekam na tve reseni abych porovnal konecne s profi 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Viktor Novotný píše:stepane, treba ten priserny ovladac ? priserny vzhled sw / menu boxu ? ... a pak samozrejmne funkce ktere nefunguji, ale to je mozna otazka konektelu ... proto cekam na tve reseni abych porovnal konecne s profi
- ovladačů se dělá asi milion, je na tobě jakej si obejdáš. Vyrábí se IR i RF verze.
- sw/menu boxu je věc middlewaru, box sám o sobě poskytuje jen základní funkcionalitu. U Beeniusu, Cubiware nebo Nangu s ním nemám žádnej zásadní problém.
- funkce - DTTO
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ok, jak rikam, defakto cekam na tebe 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
Zato ten andr-oid od sledovani tv ma ovladac super 
Kdyz chci prepnout program tak musim velmi presne namirit na krabicku , jinak mam smulu .
Krabicka se hreje tak ze ji radeji pri odchodu s bytu vypinam.
Dovedu si predstavit ze i ta motorola bude lepsi.
Testuju albis který nemá tak pěkné rozhraní ale zato pracuje a nehřeje se .

Kdyz chci prepnout program tak musim velmi presne namirit na krabicku , jinak mam smulu .
Krabicka se hreje tak ze ji radeji pri odchodu s bytu vypinam.
Dovedu si predstavit ze i ta motorola bude lepsi.
Testuju albis který nemá tak pěkné rozhraní ale zato pracuje a nehřeje se .
0 x
-
littlecake píše:Zato ten andr-oid od sledovani tv ma ovladac super
Máš pravděpodobně box ze starší dodávky, kde byly špatné přední panely. Napiš na sledovanitv.cz a požádej o zaslání nového. Výměna je jednoduchá. Ovladač pak funguje bezvadně.
0 x
no vidíš a kdyby si to sem nenapsal tak o tom nikdo nevíme, proč do háje zelenýho o tom nikdo neinformuje?
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale informuje a take vime ... ale kdybych sem napsal, ze me ovladac jede ... uz bych to zas moc chvalil a sezraly byste me 

0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
no to je divný, žádný email ani teleofn jsem nedostal, takže pokud tě někdo informoval ze staré známosti, tak se to nedá brát jako ofíko....
0 x
jde vám v setoboxu přehrávání pořadu co už davaly? na pc to funguje ale v setoboxu ne , vzal sem jeden od nich na test ale hrůza pořad se to kouše sem rad že sem to nerozdal mezi lidi , by asi pekně nadávaly .
0 x