UPC má jiný model. V jejich případě děláte víceméně obchodníka UPC podle jejich pravidel. Což je nastavení, které se nemusí každému líbit. Sledovanitv.cz preferuje silnější postavení ISP.
Právně je to smlouva ve prospěch třetí osoby. ISP sledovanitv.cz platí za to, že poskytuje službu zdarma jeho zákazníkům/členům. Za toto zpřístupnění služby může ISP zase něco požadovat od zákazníka. Sledovanitv.cz se tedy na základě smlouvy s ISP zaváže plnit zákazníkům ISP, z čehož má ISP přímý nebo nepřímý prospěch (peníze nebo zlepšení svých služeb).
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
model sledovani je hlavne v pohode v tom, ze ti umoznuje to nakupovat jako "komoditu" za sjednany peniz a je na tobe jak to zobchodujes v ramci svych nabidekl klientovi, coz se me na tom hodne libi ... kazdopadne jako se da rict o vsem, nic neni bez chyby, takze i na tomto lze neco najit ... 

0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- development
- education
v poslední době mám problém že mi jede obraz na ČT je na webrozhraní v nějakém splzeném formátu 4:3? je to fujtajbl, je to chyba u mě nebo se to děje ještě někomu?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a na boxu ok? ja doma cumim hlavne na boxu
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
box je ok tam mám jen stále problém s výpadkama při ověřování účtu, které už se řeší asi měsíc?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim, to nepozoruju .. ale ja box nevypinam, ani neuspavam po 4hodinach atd .. bezi me porad v kuse
0 x
- programming
- development
- education
- programming
- development
- education
-
Potvrzuji problém s ověřováním účtu, resp. načítáním stanic po zapnutí boxu. Chtělo by to fakt pořešit. Taky každý den o půlnoci vypadne EPG...
0 x
-
Mi to taky dela problemy , nekdy nepomuze ani restart .
Jak je ten clovek motivovan k takove vytrvale propagaci...
Jak je ten clovek motivovan k takove vytrvale propagaci...
0 x
no to co pomůže je vyndání a zandání eth kabelu ale nevíc mě fakt naštve když uprostřed pořadu se to začně ověřovat a nepovede se to tak tam skočí hláška že kanál je nedostupný a to se děje za den tak 5x... já nechápu proč se to furt snaží ověřovat, snad stačí při zapnutí a hotovo, tohle je fakt na palici.
0 x
-
Problém s ověřováním pozoruji pouze po zapnutí boxu, při přehrávání již problém nemám...
0 x
to je divný, nechápu proč tu má každý trochu jiné problémy 
já hlavně nevím co s tím dělat protože na jejich servery PL nemám, ano mám tam větší latenci cca 25ms ale bez výpadků a s 50Mb rychlostí. Myslím si jen to že protstě ta služba není schopna fungovat s větší latencí, to je asi vše, ale je to celkem škoda.

já hlavně nevím co s tím dělat protože na jejich servery PL nemám, ano mám tam větší latenci cca 25ms ale bez výpadků a s 50Mb rychlostí. Myslím si jen to že protstě ta služba není schopna fungovat s větší latencí, to je asi vše, ale je to celkem škoda.
0 x
O situaci ohledně ověřování účtu víme a děláme všechno pro to, aby jsme tuto situaci vyřešili. Chystáme systémovou změnu přihlašování, která by měla výrazně urychlit celý proces. Ale pro konkrétní případy problémů s ověřováním prosím kontaktujte servis@sledovanitv.cz - potřebovali bychom více info pro podchycení důvodů vzniku této situace. S větší latencí by to určitě nemělo souviset.
0 x
dobrý den, bohužel lidé z technické podpory mají problém hlášený a už asi rezignovali, hlavně že mi fakturační oddělení poslalo 500 Kč za to co nefunguje a vaše technické oddělení to i přiznalo že to nefunguje, opravdu nevím co si o tom mám myslet, snad se jedná pouze o omyl.
0 x
okoun píše:dobrý den, bohužel lidé z technické podpory mají problém hlášený a už asi rezignovali, hlavně že mi fakturační oddělení poslalo 500 Kč za to co nefunguje a vaše technické oddělení to i přiznalo že to nefunguje, opravdu nevím co si o tom mám myslet, snad se jedná pouze o omyl.
Problém je v tom, že tento problém se vyskytuje jen u některých providerů a zatím jsme nebyli schopni udělat s žádným partnerů (tedy asi ani u Vás) pořádný debug - když to testujeme v Sychrovnetu tak tento problém nevzniká. Nejhorší je, že tento problém vzniká na straně providerů (lease time dhcp apod) a všichni požadují opravu od nás - v sítí o které netušíme jak je nastavena a nemáme tam žádný přístup.
0 x
no my máme pppoe což tam time není, z mé strany jsem k dispozici od 7 do 23 každý den i o víkendu a prakticky čekám až se mi někdo ozve a můžeme rozject nějaké testování, ale vypadá to zatím tak že testeři, který využívali službu už se na ty výpadky nemohli koukat protože to vždy vypadlo při nějaké podstatné části filmu a přepli zpět na dvb-t 
lidé co mají webové rozhraní si službu pochyvlují zatím....

lidé co mají webové rozhraní si službu pochyvlují zatím....
0 x