Jezdec píše:Dobrý den,
jedna věc jsou aplikace do smart TV, která nás osobně moc netíží, ale další a dlouho očekávaná věc je brand pro settopboxy. Je skvělé mít "obrandovanou" aplikaci pro iphone + android + web prohlížeč ale pro settopbox stále nic. Uživatelé pak stahují aplikaci podle toho co na settopboxu vidí, takže aplikaci 4nettv.
Tímto brand naprosto postrádá smysl.
Osobně mi připadá dost nefér platit plnou částku za tento brand, když není kompletní.
Výmluvy typu kolegové na tom pracují, brand bude za 14 dní jsme slyšeli už mnohokrát (už cca 1 rok).
Berte to tak, že před zákazníkama vypadáme jak idioti.
Nebudu tady zmiňovat konkurenční platformu, která je v jistých věcech o dost vepředu .
Musim plne souhlasit ... Az nasledne jsem se dozvedel, ze branding pro settopbox to jde jen na multicastu ...
To same teletext, kvuli kteremu mi odesel jeden klient ...
A Davide, no nevim, u Vas asi moc slusnych (vyucenych) programatoru asi neni ... Protoze to co predvadite, je dost smesne ... Par chyb se objevilo v settopboxech v prosinci (bohuzel jak na testovaci tak i ostre verzi ... slusny programator, by mel nejdriv vydat rc verzi), udelal jsem ticket, ten byl ale uzavren z duvodu me neaktivity. Chyba bohuzel nebyla opravena a to je stara vice jak nekolik mesicu ...
Celkem smutne chovani "profesionalu".
Vyhledavani - hodne vhodna funkce, bohuzel obcas postradam jak vlastne funguje ... I kdyz zadam cely nazev poradu, tak porad vidim vse mozne, ale hledany porad nikoliv ...
Vyhledavani postrada jakekoliv razeni vysledku ci seskupovani
Vyhledavani by mohlo byt vice propracovane a vyuzivat neco jako T9 .. coz by bylo ok ...
Nacitani EPG obcas dela problem. Nenacte se jak v settopboxu, tak ani v aplikaci v android telefonu (konektivita ma s nahlasenyma IP, tak i vodafone).
Extremni LAG v ovladani a to i pres 2s, ktery neni trvaly, ale promenny, takze pri zadavani neceho fakt super. Dokonce pozoruji ruzne LAGy na vicero settopboxu a mam i settopbox, ktery diky tomu prestava fungovat ... Byl jsem donucen ho stahnout od klienta ... Na settopboxu se po nejake dobe objevi 3 tecky nacitani a nikdy se nic nedocte, ci tam vznikaji zamrzani v radu vterin az desitek vterin. Vymena za jiny settopbox a vse ok ... Testovano jiz 2x a vzdy stejny vysledek.
Vsechny settopboxy jsou arris 1113 ...
Jsem zvedav na novou verzi, ktera by mela odpovidat vice "nove" android aplikaci. Ale urcite budu mit plno logickych vyhrad, ktere mam i ve stavajici verzi a i kdyz jsem o nich psal, nic se nestalo ...
Psat o logickych vylepsenich asi taky nema smysl ...