❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
t-mobile TV
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
Re: t-mobile TV
Pokud se bavime o spickach, tak to je normalni stav. U sledovani na optice jsem videl i 100M, pak patricny cas je klid... Pokud to vsak vychazi prumerne tech 6-7M tak je to normalni. Pokud by to bylo vic, tak je neco divnyho.
0 x
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
-
Machca
Mě to právě jede 17M furt, ale když to oříznu na 7M tak se nic nezmění a začne to brát průměrně 5.3M, že by se přepnul kodek nebo co
0 x
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
- hapi
-
Machca
-
nmap
Zdravím,
rád bych se zeptal, zda se už také někdo z vás setkal s T-Mobile TV u zákazníka kterou dostal zdarma včetně Arris boxu k mobilnímu tarifu na dubu neurčitou?
Přiznám se, že se mi na tom něco nezdá.
rád bych se zeptal, zda se už také někdo z vás setkal s T-Mobile TV u zákazníka kterou dostal zdarma včetně Arris boxu k mobilnímu tarifu na dubu neurčitou?
Přiznám se, že se mi na tom něco nezdá.
0 x
- okoun
- antispam: Ano
ne ale aris box je "zdarma" protože si tam fakturují nějakých 40Kč navíc jako pronájem, tož mi ale trochu u sledovanitv.cz chybí, lidé se na to dost ptají...
0 x
-
Orel005
okoun píše:ne ale aris box je "zdarma" protože si tam fakturují nějakých 40Kč navíc jako pronájem, tož mi ale trochu u sledovanitv.cz chybí, lidé se na to dost ptají...
Taky pronajimame, jestli chces pronajmu ti boxy pro tve klienty za 79,- Kc / mesicne
0 x
- okoun
- antispam: Ano
jo a oni asi zákazníci od tmobilu přejdou k nám protože jim to nabídneme ještě za vyšší cenu že 
1 x
-
Orel005
okoun píše:jo a oni asi zákazníci od tmobilu přejdou k nám protože jim to nabídneme ještě za vyšší cenu že
Reagoval jsem na to, ze nic takoveho sledovaniTV nenabizi, tak jsem napsal ze ti to nabizim za ne ja
0 x
-
nmap
Mě právě překvapilo, že zákazník má smrttv a sledovanitv zdarma včetně zpětného přehrávání, beztak se u jeho smarttv objevil arris a prý že zdarma, před měsícem bylo HBO na měsíc zdarma a jestli něco platí navíc, nejsou si toho vědomi.
0 x
-
pepulis
nmap píše:Mě právě překvapilo, že zákazník má smrttv a sledovanitv zdarma včetně zpětného přehrávání, beztak se u jeho smarttv objevil arris a prý že zdarma, před měsícem bylo HBO na měsíc zdarma a jestli něco platí navíc, nejsou si toho vědomi.
Tím líp, aspoň nemusíte něco platit za zákazníka, protože zdarma to určitě od sledovanitv nemáte. Nemyslím to špatně, ale taky se mi to stává, prostě si lidé vemou O2, Tmobile, protože Liga mistrů apod. a nenaděláte s tím nic.
0 x
-
rsaf
Možná za tu TV nic neplatí, ale celkový účet "za vše" od operátora bude třeba dva litry. Umí s tím kouzla. 3x neomezenka "za plnou", k tomu nějaká data, levně telefon pro babičku a jsi tam 
1 x