❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
raven-il
Kontaktovat uživatele:

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod raven-il » 11 years ago

Viktor Novotný píše:za penize bude jiste vsechno :) ale zadarmo eurosport urcite nebude .. box za litr tezko utahne ten stream, to uz se zkouselo ...

Zkousel jsem stream rozchodit na raspberi pi a slapalo to celkem slusne ve full HD, pravda nebyl to ten ze sledovani TV, jen nejaky test. Cely jsem to nicmene zaparkoval, kdyz jsem vuidel, ze na tom makate, preci jen nase zdroje jsou omezenejsi :)
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 11 years ago

hm, kolik ta hracka stoji ? litr deska ... pak nejaky zdroj, skrinka, dalkovy ovladac ... na kolik to prijde ?
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Viktor Novotný píše:hm, kolik ta hracka stoji ? litr deska ... pak nejaky zdroj, skrinka, dalkovy ovladac ... na kolik to prijde ?

Minimalne na 2000,- to byl samozrejme taky duvod prestat celou vec resit. Proc vymslet kolo...
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 11 years ago

Prava prakticky ke vsem programum snad krome HBO drzi a psokytuje DWP, s.r.o. pan Liszka.
0,34euro SD a 1Euro za HD za Eurosport, bez minimalniho plneni, tedy s prstem v nose.
Odpoada zajebany jednani primo s programerama, coz jsem si sam prozil.

Viktor Novotný píše:za penize bude jiste vsechno :) ale zadarmo eurosport urcite nebude .. box za litr tezko utahne ten stream, to uz se zkouselo ...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

1 euro neni teda zrovna s prstem v nose :) pri cenach jake sledovani tv ma
0 x
- programming
- development
- education

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

no tak pokud ty chceš dávat TV v ceně internetu jako službu zdarma tak je mi to jasný :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

chci ? snad musim ! tak zni smlouva
0 x
- programming
- development
- education

Sherlock
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sherlock » 11 years ago

Taky testuju ten STB, a ty mušky tam nějaké jsou, třeba při posunování se v rámci pořadu ze záznamu.
Jak jsi dokázal, že to máš opravené? Byls za něma osobně v Brně?
Sám box na internet sice použitelný je, ale prohlížeč nepřehraje skoro žádné video z netu (zkoušena Opera, Chrome i Firefox).
Jinak aplikace sledovanitv je dost dobrá, oproti té na Google Play podstatně lepší.

Viktor Novotný píše:jasne uz nejaky cas :-) .. byly tam nejake chyby ale to uz je cca opravene ... par malych musek se jeste najde ale jinak OK :)
0 x
Aleš Sobieský, BartNET Zlín

svestka

Příspěvekod svestka » 11 years ago

téma jejich STB: kdo ho připojujete přes wifi? Mě se po probuzení STB z režimu spánku vždy ukazuje vypnutá wifi, musím ji ručně zapnout. Vypínám ho se zapnutým wifi, při dalším probuzení je zase vypnutá. Je to normální chování? Resp. dá se nastavit aby se wifi sama zapla po probuzení STB?

A druhý dotaz: kdo zkoušel jak náročné video to přehraje? Zkoušel jsem MKV, 13,5 Mbps, 1900x800, 24fps, a občas to cukne.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

lwq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 11 years ago

Na ty STB cekam jak na smilovani ... Pouzivam kde je treba HDMI hracky od Evolve a funguje to pekne ... Ale neni to STB pro tuhle sluzbu, ale spis jen univerzalni reseni ... :cry:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

svestka píše:téma jejich STB: kdo ho připojujete přes wifi? Mě se po probuzení STB z režimu spánku vždy ukazuje vypnutá wifi, musím ji ručně zapnout. Vypínám ho se zapnutým wifi, při dalším probuzení je zase vypnutá. Je to normální chování? Resp. dá se nastavit aby se wifi sama zapla po probuzení STB?

A druhý dotaz: kdo zkoušel jak náročné video to přehraje? Zkoušel jsem MKV, 13,5 Mbps, 1900x800, 24fps, a občas to cukne.

pokud to pripojujes wifinou, fakt ti to do ruky nepatri ! :) sorry, ale od toho je tam snad eth ne ?
0 x
- programming
- development
- education

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Viktor Novotný píše:
svestka píše:téma jejich STB: kdo ho připojujete přes wifi? Mě se po probuzení STB z režimu spánku vždy ukazuje vypnutá wifi, musím ji ručně zapnout. Vypínám ho se zapnutým wifi, při dalším probuzení je zase vypnutá. Je to normální chování? Resp. dá se nastavit aby se wifi sama zapla po probuzení STB?

pokud to pripojujes wifinou, fakt ti to do ruky nepatri ! :) sorry, ale od toho je tam snad eth ne ?

Nic proti, ale apple TV eth nema a nem problem prehrat cokoliv ;)
0 x
Josef Smola

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jasne, ale jabko je jina liga ... to kdyz vezmu co me bezi na ifonu .... tak to s androsem nesrovnas ... komplet reseni od jabka jak wifiny tak pristroje jsou proste odladene kusy jak svina ... proste jina liga za jine prachy
0 x
- programming
- development
- education

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 11 years ago

SledovaniTV si nosim obcas s notebookem do postele, tedy po wifi, a jede bezvadne.
Ja si po wifi i protlacim mpeg2 sd fromat z nasi IPTV stream, a take to v ramci domacnosti jede.
Bydlim v panelaku, mraky wifi okolo. Tedy prsotredi je doelca zarusene.

Viktor Novotný píše:jasne, ale jabko je jina liga ... to kdyz vezmu co me bezi na ifonu .... tak to s androsem nesrovnas ... komplet reseni od jabka jak wifiny tak pristroje jsou proste odladene kusy jak svina ... proste jina liga za jine prachy
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Viktor Novotný píše:jasne, ale jabko je jina liga ... to kdyz vezmu co me bezi na ifonu .... tak to s androsem nesrovnas ... komplet reseni od jabka jak wifiny tak pristroje jsou proste odladene kusy jak svina ... proste jina liga za jine prachy

Nerikam, ze ne, ale .... Proc nebejt kurnik nejlepsi ?
0 x
Josef Smola