❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

4network.tv

Problematika videa na IP sítích.
rseb

Re: 4network.tv

Příspěvekod rseb » 8 years ago

Jsou v programové nabídce 4NETWORK tyto programy: Sport1 a Sport2. Jedná se mi hlavně o přenosy F1.

V případě, že ne uvažujete o jejich zařazení?

Děkuji
0 x

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod douby » 8 years ago

jsou.
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net
- Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí

rseb

Příspěvekod rseb » 8 years ago

Supr.

Dík za rychlou odpověď. V seznamu kanálů, který mám jako poslední nejsou uvedeny...

Můžete prosím někdo poskytnout nějaký aktuální seznam?

Děkuji
0 x

dkulda

Příspěvekod dkulda » 8 years ago

rseb píše:Supr.

Dík za rychlou odpověď. V seznamu kanálů, který mám jako poslední nejsou uvedeny...

Můžete prosím někdo poskytnout nějaký aktuální seznam?

Děkuji

Napiste prosim kolegyni mail na gabriela.peroutkova@4net.tv kolegyne Vam posle aktualni skladbu.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 8 years ago

dkulda: Na email neodpovídáte ani Vy, ani kolegyně, tak se zeptám zde.

Ještě v září bylo v nabídce Basic o 9 programů více, Standard o 6 více, Max o 7 více s čímž došlo k navýšení ceny balíčku. Dnes je programů zase o dost méně, zbyly hlavně polské, tedy naprosto zbytečně programy, ale cena se nezměnila. Jakým způsobem bude upravena cena nebo navýšení nabídky o použitelné kanály? Programy zatím jen mizí, ale cena se navyšuje. Řešení? Děkuji za odpověď.
0 x

dkulda

Petr Bačina píše:dkulda: Na email neodpovídáte ani Vy, ani kolegyně, tak se zeptám zde.

Ještě v září bylo v nabídce Basic o 9 programů více, Standard o 6 více, Max o 7 více s čímž došlo k navýšení ceny balíčku. Dnes je programů zase o dost méně, zbyly hlavně polské, tedy naprosto zbytečně programy, ale cena se nezměnila. Jakým způsobem bude upravena cena nebo navýšení nabídky o použitelné kanály? Programy zatím jen mizí, ale cena se navyšuje. Řešení? Děkuji za odpověď.

Dobrý den,
osobně jsme se na to díval a nedokázal jsem se zorientovat v situaci kterou popisujete... Zásadní změny se v programové skladbě nedělali. Kolegové mě informovali o tom, že oproti programové skladbě tam byly asi 2 kanály navíc, ale Vy píšete o 9 kanálech.... Mohl byste mi prosím do mailu poslat excel ze kterého jste čerpal?
Děkuji.
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 8 years ago

Kolega asi myslí chybějící slovenské kanály + chybí nějaké to ORF III, ORF sport... Osobně se mi to nechce dohledávat, ale po nástupu polských kanálů jsem aktualizoval počty kanálů na svém webu a bylo to následující:
Basic+Basic HD: předtím 83 programů (dnes 74)
Standard: předtím 114 programů (dnes 108)
Max: předtím 134 programů (dnes 127)
0 x

dkulda

Pintero píše:Kolega asi myslí chybějící slovenské kanály + chybí nějaké to ORF III, ORF sport... Osobně se mi to nechce dohledávat, ale po nástupu polských kanálů jsem aktualizoval počty kanálů na svém webu a bylo to následující:
Basic+Basic HD: předtím 83 programů (dnes 74)
Standard: předtím 114 programů (dnes 108)
Max: předtím 134 programů (dnes 127)

Hm to nas asi dobehla vec, kterou jsme tu na foru s nekym resili... na zaklade poptavky nemaleho poctu ISP jsme zaradili kanaly ktere jsme nabrali diky preshranicnimu prijmu. (Polaci atd.). Bohužel na tyto kanaly nejsme schopni poskytnou jakoukoliv zaruku na kvalitu a dostupnost, protoze na ne nemame smlouvu a v distribuci jsou tyto kanaly tak trochu navic. Proto kdyz jsem je pridavali, pridali jsme je ZADARMO. zdrazeni se tenkrat dotklo pouze Standardu a Maxu, kd ejsme skutecne pridali placene kanaly. S provedenou revizi se cely system vycistil a asi dalsi spravny krok bude oddeleni technto "preshraniccnich prijmu" do jineho balicku, tak aby bylo jednoznacne za ktere kanaly rucime (to budou ty na ktere mame smlouvu) a za ktere kanaly nerucime a jsou jakymsi bonusem. Pak bude jiz na kazdem ISP zda si tam ten brak prida. Verim ze v okoli Prahy tyto kanaly zajimave nejsou, ale okoli hranic jsou zase zadane...
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Čerpám z emailu z 30.6.2016 kde jste avizovali rozšíření nabídky od 9/2016 a zároveň jsme podepisovali dodatek smlouvy, kde byl počet kanálů Basic: 83, Standard: 114, MAX: 134 . V té době přibylo pár českých (spíš pouze HD verzí) a německých programů, hromada polských. A postupem času jste redukovali na dnešních Basic: 74, Standard: 108, MAX: 127 s tím, že zmizely zajímavé programy jako německé a slovenské a půlku nabídky tvoří zbytečné polské kanály. Ceny dle dodatku, programová skladba o dost hudší.
0 x

dkulda

Petr Bačina píše:Čerpám z emailu z 30.6.2016 kde jste avizovali rozšíření nabídky od 9/2016 a zároveň jsme podepisovali dodatek smlouvy, kde byl počet kanálů Basic: 83, Standard: 114, MAX: 134 . V té době přibylo pár českých (spíš pouze HD verzí) a německých programů, hromada polských. A postupem času jste redukovali na dnešních Basic: 74, Standard: 108, MAX: 127 s tím, že zmizely zajímavé programy jako německé a slovenské a půlku nabídky tvoří zbytečné polské kanály. Ceny dle dodatku, programová skladba o dost hudší.

Platí co jsme psal o příspěvek výše.. nejsme schopen to ted zkontrolovat jsem mimo kancelár, ale nic z kanálu na ktere mame smlouvu a jsme schopni garantovat jejich pozici v nabidce jsme neměnili...Resenim bude vytvoreni noveho balicku, tak aby bylo jasne na co mate pravo dle nami uzavrenych smluv. Toto jsem pri pridani nedomyslel a jen jsem rychle zareagoval pridanim na caste pozadavky.
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Takže jestli to dobře chápu, tak jste nabídku rozšířili o programy na které nemáte smlouvy, neplatíte za ně a nemáte na ně podporu. S námi jste podepsali dodatek o navýšení skladby a cen i za kanály v nabídce. A ve chvíli kdy ty načerno odebírané programy vypadly, tak to bude "bylo to zadarmo" tak po nás nic nechtějte, nejsou, nebudou? Takže za co vlastně platíme? Za půlku programů? To se na mě nezlobte, ale to je fakt podraz a klamání.
0 x

dkulda

Petr Bačina píše:Takže jestli to dobře chápu, tak jste nabídku rozšířili o programy na které nemáte smlouvy, neplatíte za ně a nemáte na ně podporu. S námi jste podepsali dodatek o navýšení skladby a cen i za kanály v nabídce. A ve chvíli kdy ty načerno odebírané programy vypadly, tak to bude "bylo to zadarmo" tak po nás nic nechtějte, nejsou, nebudou? Takže za co vlastně platíme? Za půlku programů? To se na mě nezlobte, ale to je fakt podraz a klamání.

??? podraz? klamání? půlka programů? PROSÍÍÍÍM? Pokud s epodíváte do mých komentářů vysvětloval jsem navýšení ceny a to jsme vysvětloval i před samotnám zdražením, z mé strany transapretní postup. Pokud jste si to vyložil nebo pochopil jinak nemám k tomu co říct. Cena Basicu se neupravial VŮBEC a cena STANDARD a MAX se zvýšila přidáním tuším 5 placenyých kánálů na které jsme měly nejčastější poptávku. Jestli tomuhle říkáte klamání tak Vám asi přestávám rozumět a nejsem si jist zda máme hodnoty k těmto výrazům stejně nastavené.
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Ano podraz a klamání vidím v tom, že jste chtěli podepsat dodatek ve kterém byl počet programů a cena, ale už jste se nikde nezmínil o tom, že ten počet a seznam kanálů je vlastně úplně o ničem a absolutně negarantovaný. Neříkám, že navýšení ceny bylo nějak šílené, o to mi nejde. Jde mi o to, že jsem dostal programovou skladbu, podepsali jsme na to papír, nahodil jsem programy na stránky, nabídl klientům, do boxů programy přibyly a dneska je to úplně jinak. Jak mám podle Vás vysvětlit klientovi, že před půl rokem měl o 9 programů více, dneska už tam nejsou a cena je pořád stejná. Nikoho z nich nebude zajímat, že to bylo navíc a zadarmo. A já potom vypadám jako zloděj, protože po lidech chci peníze za něco co nemají a když měli, tak to bylo zadarmo i pro nás.
0 x

dkulda

Petr Bačina píše:Ano podraz a klamání vidím v tom, že jste chtěli podepsat dodatek ve kterém byl počet programů a cena, ale už jste se nikde nezmínil o tom, že ten počet a seznam kanálů je vlastně úplně o ničem a absolutně negarantovaný. Neříkám, že navýšení ceny bylo nějak šílené, o to mi nejde. Jde mi o to, že jsem dostal programovou skladbu, podepsali jsme na to papír, nahodil jsem programy na stránky, nabídl klientům, do boxů programy přibyly a dneska je to úplně jinak. Jak mám podle Vás vysvětlit klientovi, že před půl rokem měl o 9 programů více, dneska už tam nejsou a cena je pořád stejná. Nikoho z nich nebude zajímat, že to bylo navíc a zadarmo. A já potom vypadám jako zloděj, protože po lidech chci peníze za něco co nemají a když měli, tak to bylo zadarmo i pro nás.

Já Vám rozumím, ale my jsme Vám cenu v Basicu nenavýšili... tak jak to vysvětluji já Vám, byste to měl vysvětlit Vy zákazníkovi. Vůbec nehájím to že to mohlo být od začátku řešeno tím druhým způsobem, pak by tyto problémy nebylo potřeba řešit. Jen vysvětluji celý vznik situace. Není v tom nic cíleného, žádmé klamání ani podraz, je to prostě vývoj situace. Ůplně stejně se budeme chovat když vypnou nějaký Barandov, nebo Mnau Tv... proste je odebereme...Víte, programová skladba se mění snad každý měsíc a my na ni musíme reagovat. Me to taky nedela radost, nekde neco mazat, nebo rpiznavat atp. ale to je vyvoj. My ted uklizime nabidky, chteli bychom vytvorit pravidelne misto kde vzdy najdete aktualni skaldbu atd. v tomto je stale prostor se posouvat nekam kupredu. Ale hodnotit to jako podraz a klamani... Ja tyto dve slova vnimam jako neco umyslneho ve snaze se obohatit nebo nekoho znevyhodnit, ale vubec necitim ze bychom tak nekdy vystupovali.
0 x

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 8 years ago

Opravdu se nechci dohadovat, ale myslím si, že při podzimním zdražením nabídky Standard a Max přibyl jediný placený program a to AMC v SD verzi a totožný AMC v HD verzi. Pokud placených programů přibylo více, opravte mne prosím.
0 x