❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
4network.tv
Re: 4network.tv
Dobrý den, proč nezařadíte do nabídky Markízu, Dajto, Doma ? Po vypnutí DVB-T by Vám přibylo uřčitě mnoho zákazníků. Konkurovat se moc s vaší skladbou stanic ted také moc nedá když tyto programy zákazníci požadují
(

0 x
TV Doma tam je, Markiza Int. (jiná být nemůže) taky. Chybí Dajto, ale jestli to fakt někomu chybí, to nevím. Já třeba ani nevím, co to je za stanici 

0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Robotvor píše:Dobrý den, proč nezařadíte do nabídky Markízu, Dajto, Doma ? Po vypnutí DVB-T by Vám přibylo uřčitě mnoho zákazníků. Konkurovat se moc s vaší skladbou stanic ted také moc nedá když tyto programy zákazníci požadují(
Protože na uvedené kanály nelze pro ČR legálně nakoupit vysílací práva. Lze je jen krást.
1 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Jsme tu po delší době a koukám že nic se nezměnilo ...
Díky všem, co nám drželi palce, jsme zase o kus dál.
Komu nepřišla nová roadmapa napiště nám, pošleme.
Také mrkněte na blog, občas je tam něco zajímavého a budou tam věci přibývat.

Díky všem, co nám drželi palce, jsme zase o kus dál.
Komu nepřišla nová roadmapa napiště nám, pošleme.
Také mrkněte na blog, občas je tam něco zajímavého a budou tam věci přibývat.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
Petr Bačina píše:Je "super", že pokud se jedná o pozitivní reakce, tak pan Kulda reaguje v tomto vlákně hned. Ale jak napíšu kritiku, nebo kritický dotaz, tak se odpovědi nedočkám.
Třeba měl pan Kulda jinou práci, reagoval na maily a řešil komunikaci se zákazníky v době kdy nám služby nejely tak jak by měly... pan Kulda totiž nemá v hlavní náplni sledování fóra, kde se co sustne...

0 x
honzam píše:Pane Kulda, plánujete v budoucnu také použít H.265 ? Když koukám na lepsi.tv a na HD programy stačí "prý jen 3Mbity", to se mě jeví jako dost velká výhoda
Albis to se současným modelem nepodporuje a nemají to v plánu. Arris je na tom stejně, bude to podporovat až s novým modelem VIP 4302 (nevím přesně ta čísla) a s SDK 5.0. A světe div se vymysleli zajímavý způsob licencování. Kodek H265 bude pod zvláštní placenou licencí... Z toho důvodu najdete v roadmapě implementaci boxů s Androidem... uvidíme jak to dopadne

0 x
Jak Vám dnes 4NET běží? Mě se u některých SD kanálů rozpadá obraz, některé HD se seknou úplně. Jiné programy běží v pohodě, třeba ČT1 HD.....
0 x
Pintero píše:Jak Vám dnes 4NET běží? Mě se u některých SD kanálů rozpadá obraz, některé HD se seknou úplně. Jiné programy běží v pohodě, třeba ČT1 HD.....
Už to snad všem běží dobře, cca v 16:45 odešel fyzický HW jednoho transkoderu, kolegové ho v rekordním čase vyměnili za nový včetně rekonfigruace. Celé to trvalo necelou 1,5 hodinu. Po tuto dobu byly kanály z tohoto transkoderu nedostupne. Technika je technika...

0 x
Pintero píše:Jak Vám dnes 4NET běží? Mě se u některých SD kanálů rozpadá obraz, některé HD se seknou úplně. Jiné programy běží v pohodě, třeba ČT1 HD.....
Jo a zapoměl jsme na moji oblíbenou.... nejlepší informace dostanete když napíšete na noc@4net.tv, máte jistotu, že Vám někdo podá zprávy, většinou téměř hned, jindy hned po tom co se uvolní ruce....

0 x
dkulda píše:Jo a zapoměl jsme na moji oblíbenou.... nejlepší informace dostanete když napíšete na noc@4net.tv, máte jistotu, že Vám někdo podá zprávy, většinou téměř hned, jindy hned po tom co se uvolní ruce....
Dobrý den. Tak na tohle jsem čekal kdy napíšete. Vždy říkáte psát na noc. Říkám si máme jeden problém s IPTV u klienta tak napíšu na noc. Psal jsem 14.2 poté opět 17.2 a dodnes žádná odpověd. Psal jsem na starý u mě uložený email noc@4network.tv Tento email máte stále přeposílaný nebo jsem psal na mrtvý email? Dnes posílám kopii na již správný email.
Druhý dotaz. Daly by se tyto informace (problémy s transkoderem, problémy se zvukem, atd...) někde zveřejnovat například pro partnery? Díval jsem se na váš web i blog a nikde nic. Přecijen nedíváme se na IPTV 24hod denně takže když nějaký klient zpětně nahlásí problém, tak aby jsme věděli jestli hledat problém u nás nebo u vás?
Děkuji Marek
2 x
-
- Kontaktovat uživatele:
noc@ reaguje většinou docela rychle. Otázka pár desítek minut, někdy v jednotkách hodin i navečer. V tomto podpora funguje vcelku dobře.
Každopádně o tom, že je něco špatně bych taky rád informaci ze stejného důvodu jako honzam.
Každopádně o tom, že je něco špatně bych taky rád informaci ze stejného důvodu jako honzam.
0 x
Tak bohužel já jsem na NOC psal a bylo to bez reakce, tak raději píši zde na fóru 

0 x
honzam píše:dkulda píše:Jo a zapoměl jsme na moji oblíbenou.... nejlepší informace dostanete když napíšete na noc@4net.tv, máte jistotu, že Vám někdo podá zprávy, většinou téměř hned, jindy hned po tom co se uvolní ruce....
Dobrý den. Tak na tohle jsem čekal kdy napíšete. Vždy říkáte psát na noc. Říkám si máme jeden problém s IPTV u klienta tak napíšu na noc. Psal jsem 14.2 poté opět 17.2 a dodnes žádná odpověd. Psal jsem na starý u mě uložený email noc@4network.tv Tento email máte stále přeposílaný nebo jsem psal na mrtvý email? Dnes posílám kopii na již správný email.
Druhý dotaz. Daly by se tyto informace (problémy s transkoderem, problémy se zvukem, atd...) někde zveřejnovat například pro partnery? Díval jsem se na váš web i blog a nikde nic. Přecijen nedíváme se na IPTV 24hod denně takže když nějaký klient zpětně nahlásí problém, tak aby jsme věděli jestli hledat problém u nás nebo u vás?
Děkuji Marek
O zverejnovani dobrej podnet....zapisu do backlogu a uvidime kdy to spatri svetlo sveta....DIKY
0 x
Pintero píše:Tak bohužel já jsem na NOC psal a bylo to bez reakce, tak raději píši zde na fóru
NJ taky jsem s nekym resil ze koelgove neodpovidaji, ale meli plne ruce prace, hned jak to dodelali posilali odpovedi... noc@ neobsluhuje 10 lidi a vymena serveru v jednom cloveku by trvala dele nez 1,5 hodiny...
0 x
Petr Bačina píše:noc@ reaguje většinou docela rychle. Otázka pár desítek minut, někdy v jednotkách hodin i navečer. V tomto podpora funguje vcelku dobře.
JJ souhlas, zapracujem na tom...Funguje to tak, že když je problém, řeší to ten kdo má službu nebo je nejblíž. V tom dnešním případě se kolegové sešli v datacentru a dáli co mohli... NA dodatečném info zapracujeme. Většinou posíláme info dodatečně, ale je pravda, že musíme zapracovat na pravidelnosti a bezprostředním čase po odstranění.
0 x