❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
4network.tv
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 4network.tv
Pane Kuldo prosím o informaci, jestli už se Vám podařilo najít řešení problému s přeskakováním streamu. Děkuji
0 x
Petr Bačina píše:Pane Kuldo prosím o informaci, jestli už se Vám podařilo najít řešení problému s přeskakováním streamu. Děkuji
spustili testovaci kanaly od primy, ktere toto mely resit ale co jsem testoval tak pri uvodnim prepnuti kanalu zustava pote preskok uplne stejny
0 x
Dobry den,
nezda se Vam, ze jsou v poslední dobe castejsi vypadky? Jako sekani HD programu, vypadavani nekterych kanalu, problemy s archivem, kostickovani obrazu v on-nline i archivu...
Nebo se tak deje pouze u nas? STB Albis i Arris.
Dekuji za reakce.
nezda se Vam, ze jsou v poslední dobe castejsi vypadky? Jako sekani HD programu, vypadavani nekterych kanalu, problemy s archivem, kostickovani obrazu v on-nline i archivu...
Nebo se tak deje pouze u nas? STB Albis i Arris.
Dekuji za reakce.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
doufám že se v 4NETTV rychle proberou
0 x
Bc. Martin Doubrava
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
http://www.doubrava.net - Internet Olomouc, Litovel, Uničov, Šternberk a široká okolí
Mám také rozporuplné pocity
1) Netforms intranet © 2012, už i "klucí" z ISPadminu nad tím zlomili hůl a propojení zkrz API odpískali. (ne že byl byl ISPadmin o něco lepší....)
2) Od přidání balíku programů někdy v 9/10 měsíci dosud některé nefungují, namátkou ORF Sports+, ORFIII, TV Polonia.
3) zdf.kultur, MuzikaCS skončila, proč tam ty programové pozice stále jsou??
4) Ad přeskakování programů - na kanálech HBO jsem přeskočení ani jednou nezaregistroval, dokoukám film, seriál, přepnu na ČT, Novu, Primu, přeskočí to téměř pokaždé. Někdy za minutu, jindy třeba i za 20 minut.

1) Netforms intranet © 2012, už i "klucí" z ISPadminu nad tím zlomili hůl a propojení zkrz API odpískali. (ne že byl byl ISPadmin o něco lepší....)
2) Od přidání balíku programů někdy v 9/10 měsíci dosud některé nefungují, namátkou ORF Sports+, ORFIII, TV Polonia.
3) zdf.kultur, MuzikaCS skončila, proč tam ty programové pozice stále jsou??
4) Ad přeskakování programů - na kanálech HBO jsem přeskočení ani jednou nezaregistroval, dokoukám film, seriál, přepnu na ČT, Novu, Primu, přeskočí to téměř pokaždé. Někdy za minutu, jindy třeba i za 20 minut.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Nesledoval jste někdo datové toky SD a HD? Mám takový dojem, že HDčko jede už přes 6Mb/s, spíš 6,5Mb/s. Když nastavím boxu maximálně 6Mb linku, tak se HDčka sekaj.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, asi to bylo okolo 5-6M, na grafu je vidět předchozí den nějaký SDčko, to taky jede evidentně přes 2M.
Ale docela jsem čuměl na ČT1 HD u Kuki, tam se křivka na grafu ustálila na krásných 12,5 Mbps.
Ale docela jsem čuměl na ČT1 HD u Kuki, tam se křivka na grafu ustálila na krásných 12,5 Mbps.
0 x
-
Na IPTV mam 23 lidi a zezere mi to cca 200Mb. Sluzba sice lze provozovat na wifi, ale vyplati se to? Ma cenu kuli par lidem s malym ziskem posilovat paterni linky, vysilace, apod.?
Typicky graf uzivatele IPTV. Predtim delal cca 100GB mesicne.
Typicky graf uzivatele IPTV. Predtim delal cca 100GB mesicne.
0 x
neverhappy: prodáváš linku, v rámci dodržení síťové neutrality neovlivníš, co kdo přenáší. Buď tam pojede TV od tebe s marží několik korun, nebo TV od někoho jiného. Do budoucna to bude ještě horší a wifiny za 250,-Kč měsíčně a méně to odrovná samo.
1 x
Podle našich grafů to vypadá, že ještě před měsícem mohl jet HD stream kolem 4 Mb/s, teď je 6 Mb/s. Bylo by fajn, když už je teda nutné zvyšovat datový tok o 50 %, aby o tom aspoň dal někdo vědět.
0 x
Cau
Dneska jsem jim to posilal. Pomuze prepnuti tam a zpet ... Nevim co tam kde maj blbe, ale z obrazku je videt, jak se zmeni prutok a nasledne to zacne blbnout.
Zatim zadna reakce. Jedna se o dost zasadni chybu, tak doufam v brzkou opravu.
Dodatek: Tak z archivu to jede ok, jen zivej stream je nejspis problem.
Tom
Dneska jsem jim to posilal. Pomuze prepnuti tam a zpet ... Nevim co tam kde maj blbe, ale z obrazku je videt, jak se zmeni prutok a nasledne to zacne blbnout.
Tom
0 x
iTomB píše:Cau
Tom
Dobrý den, no nakonec se z toho vyklubal peknej humus... kolegové to hledali několik desítek hodin (taky museli někdy spát).

0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV