zubodravec píše:Nebezi mi asi uz do soboty EPG ve flashi pro progrma Nova Cinema, hlasi to Preladte.sledovanitv.cz píše:VLC playlist opraven. Omlouvám se za komplikace.
Takže zdrojem pro sledovani.tv je skylink?
zubodravec píše:Nebezi mi asi uz do soboty EPG ve flashi pro progrma Nova Cinema, hlasi to Preladte.sledovanitv.cz píše:VLC playlist opraven. Omlouvám se za komplikace.
sledovanitv.cz píše:No, tak či tak to bude aplikace pro Android, která bude fungovat prakticky na čemkoliv. Nejspíš vznikne nějaká "doporučená konfigurace", ale není to tak jednoduché, protože trh s Androidími boxy se neskutečně rychle vyvíjí.
Priorita je především slušné ovládání a široká nabídka výstupů (nejen HDMI, ale třeba i kompozitní); výkon ani verze instalovaného Androidu asi nebudou nijak kritické.
Jinak aplikace vznikne forknutím verze pro mobilní Android. Hlavní problém je teď s ovládáním (na mobilu člověk nepotřebuje dálkový ovladač). Víc k tomu zatím bohužel nemám co říct.
Viktor Novotný píše:taky jsem byl v prvopocatku pro iOS ... ale ten android je celkem rozumny kompromis
xrff píše:Zdravim, je nejaka sance, ze v budoucnu budou k dispozici placene kanaly (konkretne nova sport) ?
Diky