❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

4network.tv

Problematika videa na IP sítích.
DarkLogic

Re: 4network.tv

Příspěvekod DarkLogic » 9 years ago

Ještě bych se rád zeptal na jednu záležitost ohledně archívu nahraných pořadů. Všiml jsem si, že v appce se neukazují nahrávky, které dám uložit na STB (a zřejmě i obráceně). Takže každé zařízení má svých vlastních 20 hodin záznamu k dispozici? A je to vlastnost nebo se dá čekat, že archív nahrávek bude časem synchronizován mezi zařízeními?

Jde mi o konkrétní příklad - jsem někde pryč, vzpomenu si, že bych chtěl něco nahrát, vytáhnu mobil a naklikám to v něm. Pak přijdu domů, pustím STB, podívám se do nahrávek a uvidím tam pořad, který mě zajímal a pustím si ho. Plánuje se taková funkce?
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 9 years ago

Hlavne p. Kuldo prosim Vas muzete udelat neco s tlacitkem rec na stb? Kdyz zmacknu jednou rec, nahraje se porad, fajn. Ale kdyz ho zmacknu znovu, tak se porad bez zeptani smaze a je pryc. Dejte na to druhy stisknuti hlasku, kera se zepta opravdu smazat nahravku. Dekuji.
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 9 years ago

No ono to tlacitko nahravani celkove funguje spatne. Pokud se divam na neco ze zaznamu a pritom si vybiram porad, ktery chci nahrat, tak se po zmacknuti nahravani ulozi ten, ktery mi prave hraje namisto toho, ktery chci.
0 x

dkulda

Příspěvekod dkulda » 9 years ago

DarkLogic píše:Ještě bych se rád zeptal na jednu záležitost ohledně archívu nahraných pořadů. Všiml jsem si, že v appce se neukazují nahrávky, které dám uložit na STB (a zřejmě i obráceně). Takže každé zařízení má svých vlastních 20 hodin záznamu k dispozici? A je to vlastnost nebo se dá čekat, že archív nahrávek bude časem synchronizován mezi zařízeními?

Jde mi o konkrétní příklad - jsem někde pryč, vzpomenu si, že bych chtěl něco nahrát, vytáhnu mobil a naklikám to v něm. Pak přijdu domů, pustím STB, podívám se do nahrávek a uvidím tam pořad, který mě zajímal a pustím si ho. Plánuje se taková funkce?

:( je to zatim vlastnost... kolegové pracují na novém backoffice systému, ten s emimo jiné bude starat i o synchronizaci nahrávek... zatím je to namalované na cca 6 měsíců. :roll:
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

dkulda

DarkLogic píše:No ono to tlacitko nahravani celkove funguje spatne. Pokud se divam na neco ze zaznamu a pritom si vybiram porad, ktery chci nahrat, tak se po zmacknuti nahravani ulozi ten, ktery mi prave hraje namisto toho, ktery chci.

hm asi bag... vyzkousim veneer na nove verzi... uz snad finisujeme, jeste kolegove dodelavaji nejake serverove komponenty, ktere se staraji o distribuci streamu, mela by se tim obejit vlastnost prehravacu u SetTopBoxu - ten ever green s lyzarem....ale diky za komentar.
0 x

dkulda

DarkLogic píše:No ono to tlacitko nahravani celkove funguje spatne. Pokud se divam na neco ze zaznamu a pritom si vybiram porad, ktery chci nahrat, tak se po zmacknuti nahravani ulozi ten, ktery mi prave hraje namisto toho, ktery chci.

Mate pravdu tak se to chova.. ja si na to zvykl, ale hlaska by tam mohla byt... V nové verzi je to již opraveno, je tma hlaska, ktera potvrzuje nahrani poradu a pri opetovnem zmacknuti se to zepta zda skutecne chcete porad smazat potvrzite ANO/NE.... vydrzte prosim jeste do konce zari (snad se nic neposune;-))....
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 9 years ago

Musím konstatovat, že se hodně zhoršila podpora. Už druhý den čekám na to, než někdo dá dohromady Primu Cool HD a zatím pořád nic. Archív nejde nebo funguje úplně naprd, pozastavení programu nefunguje, obraz se zasekává, přeskakuje...
Ještě nedávno stačilo napsat na noc@ a obratem jsem měl info s řešením, případně rovnou opraveno. Dneska? Nic. Reakce žádná, oprava žádná. 2x email jak na noc@, tak na p. Kuldu a bez odpovědi. Napíšu že postrádáme programy oproti nabídce, bez odpovědi. Napíšu, že nejednou některé programy, odpověď po dvou dnech a ještě jenom částečná. WTF?
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 9 years ago

tezka voda na mlejn IPTV O2/TM... co dodat : slibu bylo mraky, skutku uz moc ne, mel sem 4network za solidni projekt, ale ted bych do toho nesel ani kdyby to bylo free na 6 mesicu. Co skutecne jelo bylo Kuki, aspon pred pul rokem co sem zkousel tak sem chyby v podstate nenasel. Divocejsi tam byla jen programova skladba.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 9 years ago

Mě třeba překvapilo, že bylo nově od 1.9. přidáno ke stávajícím 2 dalších 13 polských programů, celkem je tam 15 polských programů :!: :?:
Spousta programů v češtině není. Viasaty, History, Spectrum, JOJ Cinema, Prima Comedy, Ocko Express, MTV - VH1 paket není.....
Balíček STANDARD a MAX se zdražoval kvůli AMC, Megamax/Minimax ?

PS: proč DIGI-GO inzeruje možnost sledování TV bez Settopboxu?
0 x

dkulda

Petr Bačina píše:Musím konstatovat, že se hodně zhoršila podpora. Už druhý den čekám na to, než někdo dá dohromady Primu Cool HD a zatím pořád nic. Archív nejde nebo funguje úplně naprd, pozastavení programu nefunguje, obraz se zasekává, přeskakuje...
Ještě nedávno stačilo napsat na noc@ a obratem jsem měl info s řešením, případně rovnou opraveno. Dneska? Nic. Reakce žádná, oprava žádná. 2x email jak na noc@, tak na p. Kuldu a bez odpovědi. Napíšu že postrádáme programy oproti nabídce, bez odpovědi. Napíšu, že nejednou některé programy, odpověď po dvou dnech a ještě jenom částečná. WTF?

JJ i mistr tesar... a pak taky kovarovic kobyla.... trosku nas zasekla ta zmena programove skladby, pocitali jsme s poloautomatickym procesem... protoze kovarovic kobyla, vse rucne :oops: , proto to slo tak pomalu....a protoze nas neni 50, asi se zmenila reakcni doba... nedelal bych z toho ukvapene zavery...ale nechci Vam nic podsouvat.A ja osobne se ted venuju jinym vecem, takze maily, ktere jdou na noc@ a treba i na me, jsme proste odsunul... vetsinou je ctu po vecerech a brzy rano. Pokud je neco primo na me kolegove mi to predavaji....
0 x

dkulda

pcwifi píše:tezka voda na mlejn IPTV O2/TM... co dodat : slibu bylo mraky, skutku uz moc ne, mel sem 4network za solidni projekt, ale ted bych do toho nesel ani kdyby to bylo free na 6 mesicu. Co skutecne jelo bylo Kuki, aspon pred pul rokem co sem zkousel tak sem chyby v podstate nenasel. Divocejsi tam byla jen programova skladba.

Jsem rad ze toto forum je plne lidi, co vzdy na vsechno maji dost casu, s nicim se ani o den nezpozdili, a jde jim vse podle planu. Uprimne jim zavidim. Tesi me ze jste nas mel za solidni projekt, ale ten Váš zívěr neni směrem k naší platformě prilis relevantni, predpokladam ze nasi platformu sledujete hooodne z dalky, a nevite co se za posledni rok udalo. Ano par veci jsme naslibovali a ještě nejsou, na druhou stranu, když už něco uděláme snažíme se to dělat pořádně. Myslím že poslední verze aplikace se kolegům fakt povedla. Teď řesíme streamy, prijdou nejake doplnky ke sprave platformy atd. Fakt se neflakame, a kdyz se podivam na ekonomickou stranku veci, tak si taky myslim ze hodne dobry, snazim ese drzet ceny dole, ale pritom to posouvat stale kupredu. Pokud se nemylim tak jsme se zakladnim balickem nejlevnejsi... fakt je ze mi dlouho nikdo neukazal konkurencni nabidku, ale podle toho co se ke me dostalo tak si s cenou nestojime spatne...Ale to jsem to vzal hooodne ze siroka k tomu Vasemu komentari...
Naposledy upravil(a) dkulda dne 08 Sep 2016 20:36, celkem upraveno 1 x.
0 x

dkulda

Pintero píše:Mě třeba překvapilo, že bylo nově od 1.9. přidáno ke stávajícím 2 dalších 13 polských programů, celkem je tam 15 polských programů :!: :?:
Spousta programů v češtině není. Viasaty, History, Spectrum, JOJ Cinema, Prima Comedy, Ocko Express, MTV - VH1 paket není.....
Balíček STANDARD a MAX se zdražoval kvůli AMC, Megamax/Minimax ?

PS: proč DIGI-GO inzeruje možnost sledování TV bez Settopboxu?

No to se divim ze Vas to prekvapilo....Jen se snazime dorovnat nabidku konkurence...
90% kanalu co jste vyjmenoval jsou placene. Podminky programeru jsou vetsinou takove, ze nam kanal daji za urcity poplatek ale podminka je dat ho do tzv 1. placene nabidky, tedy balicek standard. Kdyz odhadnu ceny myslim ze kanaly z Vaseho vyctu by staly cca 1EURo, o tuto cenu bych musel uplne vsem zvysit cenu balicku Standard. Presne jak pisete ano Standard se zdrazil jednak kvuli pridani 4 placenych, jeste Vam chybi kanal Markiza International, ktery je take placeny. No a svete div se zdrazeni o 18,-Kc je na svete...A to je sranda... nektere kanaly stoji 0,5EUR/1kanal, je to mazec pak to skace rychle.

DIGI ma vlastni smlouvy s programery, vlastni podminky, vlastni ceny. DIGI ma pry cca 1mil. TV zasuvek (v evrope), ma tedy u programeru asi mensi slevy a taky asi nekdo privre oci. Kdysi jsme tu psal komentar, ze jeden z programeru oficialne prezentoval ze OTT - prava bez boxu a bez vazby na sit prodaji jen TOP5 DIGI tam asi patri. A taky jejich zakladni balicek nekoupite za 55,-kč, že ano?
0 x

Petr Bačina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Bačina » 9 years ago

To je sice pěkné, ale proč sakra ta Prima Cool HD pořád blbne? Už 3 dny mě klienti jebou, že jim to nechodí a já můžu řikat akorát "ano víme o tom, čekáme na opravu... omlouváme se, budeme vám to kompenzovat".
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 9 years ago

P. Kuldo, Je možné sledovat regionální vysílání ČT1? (CT1 JM) Díky
0 x

dkulda

basty píše:P. Kuldo, Je možné sledovat regionální vysílání ČT1? (CT1 JM) Díky

Bohužel to nenabíráme. Bereme streamy velkoobchodně od Netboxu a ten nám to myslím nepředává. V České televizi probíhají nějaké práce na DVB-S2 a po techto upgradech by i streamy čt měly končit v ČRA a od nich bychom si je mohli nabrat. Myslím že to pak možné bude, ale zatím to jsou jen doměnky...od ČRA zatím nemáme ani přesný termín, kdy budou schopni předat streamy České televize...
0 x