❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
Nyní používám aplikaci v Samsung TV, ale zkoušel jsem i STB. Kuki jsem měl STB.
0 x
kure05 píše:Nyní používám aplikaci v Samsung TV, ale zkoušel jsem i STB. Kuki jsem měl STB.
Pokud jiz nevysla aktualizace aplikace, tak vam smart TV Samsungu jede v HD kvalite pouze v 720p a to diky nepodpore H.265. H.265 podporuje zatím jenom Android2 settopbox, proto je potřeba vždy radej uvadet, co se srovanava. Ten jede v HD v 1080p. Android1 a Arris nepodporuji H.265, proto vždy HD u nich pojede jen 720p.
0 x
Ne, u arrise je možnost mít 1080 která jede 264, a bere 5M. Avsak jen když to jde přes reflektor. Není vyloženě podmínka ale oprávněný a chtěný pozadavek. To stejné na androidu 2 jede 2.5M na 265.
0 x
Což je skoda. Takto když beru optiku a reflektor tak tam nejsou žádný limity... Než když sat. a kapacita transpondéru je velmi drahá...
0 x
Až bude IP TV obrazově lepší jak satelit, tak si vemu klidne IP TV, do tý doby mě to nějak netlačí.
0 x
Skylink dost drasticky osklbal vela HDciek o datovy tok. Najlepsia je nasa STV1 - priemerny tok je 7Mbit/s. Inak vacsina HDciek ma priemer 4,8Mbit/s . TA3 - 3,5Mbit/s
Staci si pustit take SkyDE, tam maju vsetky kanaly 8Mbit+ ale skor tak medzi 10-20Mbit. Obrazova kvalita je potom uplne inde nez na skylinku.
0 x
Ja mam teda kuki tv a 55 palcu lcd a kvalita mi prijde vyborna. HD programy maji tok 14 Mbitu.Nechce se mi zdat ze by byl nejaky satelit u nas lepsi.
0 x
Si to pusť vedle sebe uvidíš. Já to doma zkoušel, takže jsem to na vlastní oči viděl. A pokud to vemu do detajlu, tak satelit je i spolehlivější. Jak u kukiny, tak u sledovanitv je to každou chvíli nějakej zásek, rozdíždění zvuku a obrazu atd. To u satelitu neznám . . .
0 x
Tielk01 píše:Ja mam teda kuki tv a 55 palcu lcd a kvalita mi prijde vyborna. HD programy maji tok 14 Mbitu.Nechce se mi zdat ze by byl nejaky satelit u nas lepsi.
Tak to asi nejde provozovat na přípojce za 250 kaček měsíčně
0 x
kure05:Vedle sebe to pustit nemuzu nemam dve stejne tv jinak za ten rok co mame kuki tv nepamatuji nejaky zasek nebo vypadek u nas to jede bez problemu mame optiku 160/160mbitu a nebo na chalupe vdsl pres t-mobile 50/5.Asi mas spatny oci nebo pripojeni. Kuki tv si muze kdo chce vyzkouset maji tam par programu na zkousku pokud to pujde pres notas do tv uvidi sam jaka je kvalita.
Pintero:Asi jo pokud bude dost rychla.
Pintero:Asi jo pokud bude dost rychla.
Naposledy upravil(a) Tielk01 dne 06 Dec 2017 22:48, celkem upraveno 2 x.
0 x
Nabízíme to lidem pouze na optice a občas to u někoho blbne a konektem to rozhodně není, ale tohle sem nepatří 
0 x
- midnight_man
Nic nepozoruju, jedu přes settopbox - momentálně prima cool. Nevyužívám reflektor.
0 x