❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
a až bude mít kuki stejný počet záákazníků, budou problémy stejné
tohle je furt dokolečka u všech poskytovatelů

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
pepulis píše:Striker píše:Tak nevím, během ME2016 ČT4 je radši vysíláno bez HD a stejně se seká..
Podobná zkušenost ...
HD už evidentně jede a i SD netrhá, ale nějaký problém s tím byl.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Help Me Please
.
Mám tu box od sledovanitv.cz, aktualizovaný fw, staženou aplikaci HBOGo a nejsem schopen dokončit registraci k serveru.
Přihlašovací údaje jsou platné, počet zařízení není překročen, funguje mi přístup přes web rozhraní z NB i PC ve stejné síti. Programová nabídka jede jinak celá.
Jakmile zadám do aplikace HBOGo v boxu přihlašovací údaje, zůstane to viset a nedokončí se přihlášení k serveru.
Bohužel ani jedna podpora zatím nereaguje a žena bručí
.
Má někdo podobnou zkušenost s boxem, nebo naopak mu to jelo od začátku bez problémů ?
Díky za případné info.
P.S.: Tak závěrečné info, ta potvora box sledovanitv.cz nepodporuje oficialně aplikaci HBOGo, z nějakého mně neznámého důvodu se to daří rozchodit pokud je box připojen přes WiFi, v žádném případě nejde zatím rozchodit pokud je připojen pomocí LAN
.

Mám tu box od sledovanitv.cz, aktualizovaný fw, staženou aplikaci HBOGo a nejsem schopen dokončit registraci k serveru.
Přihlašovací údaje jsou platné, počet zařízení není překročen, funguje mi přístup přes web rozhraní z NB i PC ve stejné síti. Programová nabídka jede jinak celá.
Jakmile zadám do aplikace HBOGo v boxu přihlašovací údaje, zůstane to viset a nedokončí se přihlášení k serveru.
Bohužel ani jedna podpora zatím nereaguje a žena bručí

Má někdo podobnou zkušenost s boxem, nebo naopak mu to jelo od začátku bez problémů ?
Díky za případné info.
P.S.: Tak závěrečné info, ta potvora box sledovanitv.cz nepodporuje oficialně aplikaci HBOGo, z nějakého mně neznámého důvodu se to daří rozchodit pokud je box připojen přes WiFi, v žádném případě nejde zatím rozchodit pokud je připojen pomocí LAN

Naposledy upravil(a) ade_jirka dne 23 Jun 2016 14:38, celkem upraveno 1 x.
0 x
soooc píše:pepulis píše:Striker píše:Tak nevím, během ME2016 ČT4 je radši vysíláno bez HD a stejně se seká..
Podobná zkušenost ...
HD už evidentně jede a i SD netrhá, ale nějaký problém s tím byl.
To ano, ale to co je daleko horsi je to, ze se to opakuje. Je MS v hokeji a trha se to (byl to jeden z prvnich zapasu nasich), je ME ve fotbale a podobne problemy. Jako chapu, ze se muzou obcas vyskytnout problemy, ale takhle casteji?
0 x
soooc píše:HD už evidentně jede a i SD netrhá, ale nějaký problém s tím byl.
Včera v 18:00 na Poláky nekoukatelný.. černá obrazovka klidně půl minuty. Já si nestěžuje, mě to nevadí já to přežiju. Jen to spíš házím do éteru jak to vypadá u ostatních.
0 x
Striker píše:soooc píše:HD už evidentně jede a i SD netrhá, ale nějaký problém s tím byl.
Včera v 18:00 na Poláky nekoukatelný.. černá obrazovka klidně půl minuty. Já si nestěžuje, mě to nevadí já to přežiju. Jen to spíš házím do éteru jak to vypadá u ostatních.
Bohuzel by ti to vadit melo, protoze pak vysvetluj nasranym klientum ze to neni netem, ale telkou. A to ikdyz jim das zadarmo. Ja jsem si stim pekne nasr*l do bot.
0 x
https://www.ORELSOFT.cz - ISP CZ / https://www.ORELSOFT.pl - ISP PL / https://www.levneVPS.cz - Hosting / https://www.GAMEHOSTING.cz - Herni hosting
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
Proc se schovavat v anonymite ? Kdyz neco delas, delej to na 100%, nebo se na to vyser.
Orel005 píše:Striker píše:soooc píše:HD už evidentně jede a i SD netrhá, ale nějaký problém s tím byl.
Bohuzel by ti to vadit melo, protoze pak vysvetluj nasranym klientum ze to neni netem, ale telkou. A to ikdyz jim das zadarmo. Ja jsem si stim pekne nasr*l do bot.
Naprosty souhlas, taky to mají mi klienti zdarma a taky jsem si s tim pekne nasral ... Presne jak pisete, hlavne to srovnavani s chodem internetu. Vetsinou to zacina slovy: nejak se nam seka internet. A když se jich zeptam, jak se to tedy projevuje tak jen: no, trha se nam ted casteji TV přes sledovani. Obecne jsem se sledovanimtv spokojeny, az na tyhle obcasne (je jich vice nez je asi zdravo) přehmaty.
0 x
prijde mi ze obe firmy co se tu na foru propiraji kolem tv si nabraly az moc velke sousto... blbne takhle Ou tu tývý, nebo Týmobajl tývý ? predpokladam ze nikoliv.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:prijde mi ze obe firmy co se tu na foru propiraji kolem tv si nabraly az moc velke sousto... blbne takhle Ou tu tývý, nebo Týmobajl tývý ? predpokladam ze nikoliv.
Jak moc blbne o2tv nevim, mam ji taky doma, abych mohl porovnavat, ale je pravda, ze behem MS jsem se na ni moc nedival. V kazdem pripade meli i oni nejake problemy, ktere byly publikovany i na webu - http://technet.idnes.cz/o2-tv-vypadek-c ... zpravy_kuz a i ja je zaznamenal. Tezko takhle hodnotit, jen nedokazu pochopit, proc tomu naporu neni prizpusobena napr. i konektivita / servery atd. techto poskytovatelu ...Proc se vse resi az v okamziku problemu ...
0 x
-
o2tv zdvojnasobilo pred MS v hokeji svuj konekt do NIXu (cili ma 4x100gbps a tok by se vesel skoro jen do jedne). Problem byl diky cilenemu utoku na servery - ne v konektivite ale klasicky DDoS na sluzbu
0 x
já jsem na sledovanitv nadával dlouho ale od doby co si kupuji motorola boxy tak problémy vymyzely, jen mě tedy mrzí to, že ty android krámy se mi tu válí a samozřejmě nejsem blázen baych je dával do sítě pač prokazatelně byl problém v nich, nicméně sledovanitv toto neuznává 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun píše:já jsem na sledovanitv nadával dlouho ale od doby co si kupuji motorola boxy tak problémy vymyzely, jen mě tedy mrzí to, že ty android krámy se mi tu válí a samozřejmě nejsem blázen baych je dával do sítě pač prokazatelně byl problém v nich, nicméně sledovanitv toto neuznává
Ne vzdy je to v settopboxu. Dnes fotbal a trha se to jak na pc, tak na android boxu. Pri prepnuti do SD kvality je provoz plynuly. Pocitam, ze je to nekde pretizene. Zapojeni - optika - jetstream tp link - metalika - settopbox. Lepsi zapojeni snad uz ani nejde zrealizovat (settopbox nema sachtu pro optiku). Proc tohle nejde nejak osetrit, to nechapu ...
Z me strany konektivity dosatetk, nidek nic pretizene. Odezva v poradku, zadne error pakety. Monitoring ze strany sledovanitv smerem ke me je dle http://smokeping.sledovanitv.cz/profile.php v naprostem poradku.
0 x
Zdravim
Poprosil by som vas, ktory mate v sieti pustene iptv od sledovavanitv nejake realne a hlavne aktualne info ohladne fungovania celej televizie.
Rozmyslam, ze by som to skusil s nimi, ale niektore reakcie tu na fore su v rozpore. niekto to chvali, niekto nadava, kopec ludi to ma a nestazuje sa a pod., takze neviem. Mam z toho zmiesane pocity. Mam to doma na skusku na dvoch telkach na tych android boxoch a prvy tyzden mi to slo ok, bez problemov, predvcerom sa to seklo raz a vcera dva krat. Sekane to slo asi 30-40 sekund a potom nabehlo ok. Pripadne stacilo prepnut kanal inde a naspat a znova to slo ok.
Niektory ste tu popisovali aj problemy, ktore podla vas sposobuje prave ten android box, pricom sa to udajne neprejavuje na Arris boxe.
Potreboval by som jednoducho poradit, ci do toho ist alebo nie. Ak ano, tak akym HW (ci preferovat naozaj ten drahsu Arris box) a pod.
vopred dakujem za vase odpovede
Poprosil by som vas, ktory mate v sieti pustene iptv od sledovavanitv nejake realne a hlavne aktualne info ohladne fungovania celej televizie.
Rozmyslam, ze by som to skusil s nimi, ale niektore reakcie tu na fore su v rozpore. niekto to chvali, niekto nadava, kopec ludi to ma a nestazuje sa a pod., takze neviem. Mam z toho zmiesane pocity. Mam to doma na skusku na dvoch telkach na tych android boxoch a prvy tyzden mi to slo ok, bez problemov, predvcerom sa to seklo raz a vcera dva krat. Sekane to slo asi 30-40 sekund a potom nabehlo ok. Pripadne stacilo prepnut kanal inde a naspat a znova to slo ok.
Niektory ste tu popisovali aj problemy, ktore podla vas sposobuje prave ten android box, pricom sa to udajne neprejavuje na Arris boxe.
Potreboval by som jednoducho poradit, ci do toho ist alebo nie. Ak ano, tak akym HW (ci preferovat naozaj ten drahsu Arris box) a pod.
0 x
mato1 píše:Zdravim
SledováníTV jsme nasadili na přelomu roku 15/16, všichni klienti jsou připojeni optikou a mají v cca 80 % STB Arris VIP 1113, zbytek Smart TV (LG/Samsung).
Pokud to hodláš prodávat jako IPTV tak nedoporučuji. Výnos (pokud budeš chtít být konkurenčně schopný) z toho není takový aby ti to pokrylo člověka, který bude nas*aným uživatelům vysvětlovat proč zas neviděli růžovku apd, negativní reklama a celkovou nespokojenost zákazníků. Drobnější problémy se řeší v rámci dnů, ty větší v rámci měsíců.
Za tu dobu co je využíváme tak jsou víceméně jenom problémy: celkové rozpadání obrazu (nefunkční peering s UPC), nedostatečná kapacita při MS hokeji, nějaké nefunkčnosti DB serveru a jako poslední rozpadávání obrazu na kanálech ČT (špatný propoj s ČT). Drobnosti jako občasné piskání místo zvuku, špatná synchronizace videa/audia, nefunkčnost některých kanálů, nefunkčnost dokoupených služeb (HBO, timeshift) nemá cenu zmiňovat.
Pokud to budeš dávat zadarmo, s tím že to není garantovaná služba tak dejme tomu...
0 x
Dávat to zadarmo by byla asi největší blbost. Klienti na tebe budou nasraní stejně, ale ty z toho nebudeš mít ani kačku.
0 x