❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
sledovanitv.cz
Re: sledovanitv.cz
No, mám nabídku od konkurenční platformy, kde mají Novu smluvně podchycenou. Tak uvidíme.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Tak někdo si to necha zaplatit, nekdo to zase bere jako pridanou hodnotu k internetu. Pokud si to tedy plati, potom to chápu, ze se muzou citit dotceni ...
0 x
jasně jak se to vezme, my jsme zase při připadání prima kanálů nechali stejnou cenu, takže asi tak. jako pokud někdo platí do 10 tisíc za konektivitu na 500 userů tak proč to nedat zdarma že
s naší cenou za konekt si to prostě dovolit nemůžeme 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Rozumim tomu co Vas trapi, ale proc se nepoohlednete o reseni, ktere je dostupne, funkcni, spolehlive a obsahuje i kanaly CET21. Staci se podivat na web cet21 jsme tam uvedeni jako operator s jejich kanaly vcetne HD i nova sport2. Nepisu to kvuli reklame ale je to reseni Vasich starosti.
David Kulda - 4network.tv
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV
dkulda píše:Rozumim tomu co Vas trapi, ale proc se nepoohlednete o reseni, ktere je dostupne, funkcni, spolehlive a obsahuje i kanaly CET21. Staci se podivat na web cet21 jsme tam uvedeni jako operator s jejich kanaly vcetne HD i nova sport2. Nepisu to kvuli reklame ale je to reseni Vasich starosti.
však vás jsem měl na mysli. jakmile mi dojde potvrzení registrace, začneme testovat.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
vážení to je sice pěkné že jste uvedeni v seznamu cet21 ale to neznamená že můžete ysílat na webu a o to tu jde
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
SLAEDOVANI TV:
Vážení obchodní partneři,
rádi bychom Vám oznámili začátek spolupráce společnosti sledovanitv.cz s.r.o. se společností Vodafone a.s.
Od 6.11.2015 se Vodafone stal významným partnerem společnosti sledovanitv.cz. Tato spolupráce přináší výhody i pro klienty Vaší sítě.
Vybrané televizní kanály jsou odteď sučasně k dispozici také v mobilní síti společnosti Vodafone. Díky tomu budete moci svým klientům nabídnout sledování televize opravdu kdekoliv v České Republice.
Kanály, které jsou pro Vaše klienty dostupné v síti Vodafone, jsou označeny speciálním symbolem.
Věříme, že spolupráce všech více než 250 partnerských sítí dohromady, nám umožní poskytnout koncovým uživatelům zajímavé výhody a směle konkurovat největším hráčům na trhu.
Bohužel to zatím není moc super přorože přenesená data se účtují. Takže s tarifem 1,2Gb to stačí cca na 2 hodiny provozu
Vážení obchodní partneři,
rádi bychom Vám oznámili začátek spolupráce společnosti sledovanitv.cz s.r.o. se společností Vodafone a.s.
Od 6.11.2015 se Vodafone stal významným partnerem společnosti sledovanitv.cz. Tato spolupráce přináší výhody i pro klienty Vaší sítě.
Vybrané televizní kanály jsou odteď sučasně k dispozici také v mobilní síti společnosti Vodafone. Díky tomu budete moci svým klientům nabídnout sledování televize opravdu kdekoliv v České Republice.
Kanály, které jsou pro Vaše klienty dostupné v síti Vodafone, jsou označeny speciálním symbolem.
Věříme, že spolupráce všech více než 250 partnerských sítí dohromady, nám umožní poskytnout koncovým uživatelům zajímavé výhody a směle konkurovat největším hráčům na trhu.
Bohužel to zatím není moc super přorože přenesená data se účtují. Takže s tarifem 1,2Gb to stačí cca na 2 hodiny provozu

0 x
Bývalý ISP...
-
Vážení partneři,
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.
0 x
ono to ucucava z FUPu ? to muze vymyslet jen totalni vylizanej magor 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:ono to ucucava z FUPu ? to muze vymyslet jen totalni vylizanej magor
a nebo dokonalej businesman
0 x
Ale pokud byste zjistili, že jim třeba CET21 platí za to, že budou mimo FUP a třeba ve vyšší QOS, tak byste řvali, kdeže je ta síťová neutralita ... Tady se vám nelíbí, že to naopak neutralitu dodržuje.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
pcwifi píše:ono to ucucava z FUPu ? to muze vymyslet jen totalni vylizanej magor
A proč by nemělo? Data jako data.

0 x
Si vis pacem, para bellum.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.
takovy miliardy do LTE sypou a furt jim to nestiha ? taky dobry
ale ne sak vime kde to dre, zasrany zisky...

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
nevím jestli to je dobrá vizitka spolupracovat s vodafonem
http://www.mobilmania.cz/vodafone-ma-no ... fault.aspx

0 x
To je fakt dělaný pro ty co mají neomezenej internet nebo fakt hodně dat na FUP. Měl jsem to na tstování zapnutý asi minutu teď a skoro 25 MB v pytli. Já mám jen 300 MB dat, takže se asi na moc nepodívám 

0 x