❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

sledovanitv.cz

Problematika videa na IP sítích.
okoun
antispam: Ano

Re: sledovanitv.cz

Příspěvekod okoun » 10 years ago

u dvou boxů jsem měl připojení přes wifi oba chodily na pikaču, takže ta wifi fakt ne e.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

dkulda

Příspěvekod dkulda » 10 years ago

Vážení zákazníci i potenciální zákazníci,

v poslední době se nám množí informace o praktikách konkurence sledovanitv.cz, která obvolává klienty, bohužel i ty naše potenciální, a ujišťuje všechny o legálnosti svého řešení a o NELEGÁLNOSTI našeho řešení 4network.tv. Argumentují tím, že nikdo jiný než než O2 a UPC nemá podepsanou smlouvu s CET21, s tím že my ji také nemáme podepsanou a proto je naše řešení nelegální. Rád bych i tímto způsobem všem sdělil že SMLOUVU S CET21 MÁME PODEPSANOU (smlouva je podepsaná se společností Konektel a.s., který je partner projektu a dodavatel obsahu). Kdo by chtěl tuto smlouvu vidět, můžeme stránku s podpisy ukázat v sídel naší společnosti. Zbytek smlouvy je předmětem obchodního tajemství. Tento způsob konkurenčního boje považuji za nekalý a pokud bude pokračovat tímto způsobem i nadále, jsme připraveni to předat naši právní kanceláři. Na tuto skutečnost i prezentaci těchto informací jsem předem upozornil i společnosti sledovanitv.cz.

Děkuji za pozornost,

DAVID KULDA
4network.tv s.r.o.
0 x
4NET.TV - I VY MŮŽETE POSKYTOVAT SVOU VLASTNÍ IPTV

okoun

takže mají vlastně pravdu? Smlouva mezi CET21 a 4network.tv s.r.o. neexituje ale existuje pouze mezi CET21 a Konektel a.s.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

dkulda

okoun píše:takže mají vlastně pravdu? Smlouva mezi CET21 a 4network.tv s.r.o. neexituje ale existuje pouze mezi CET21 a Konektel a.s.

Ne tvrdi ze mame kanaly CET21 mame nelegalne a to pravda neni, cili je to pomluva, nejaly konkurencni boj s cilem udrzet si zakaznika a poskodit nase dobre dlouhodobe budovane dobre jmeno. Kdo bude chtit slovickarit bude slovickarit, ale zbytek lidi pochopi....
0 x

dkulda

okoun píše:takže mají vlastně pravdu? Smlouva mezi CET21 a 4network.tv s.r.o. neexituje ale existuje pouze mezi CET21 a Konektel a.s.

Mimochodem, pane okoune, dodavatelem obsahu je od samotneho pocatku projektu Konektel a.s., je to na nasem webu. Vas komentar tedy neni moc na miste, ale dekuji...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

Dobry den, jak jsem jiz psal ve Vasem vlakne, prosim zamette si nejdrive u sebe, to ze mate podepsane set-top-boxy nikdo nikdy nezpochybnil, jde jen o OTT ( tablet / web ... ) a to podle informaci, ktere me byly dany ( od zastupce cet21 ) , podepsano nemate ... takze se prosim neobouvejte do sledovanitv, od nich jsem vzdy slisel jen o ott, nikdy jsem od nich neslisel zpochybneni Vasi smlouvy na boxy ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

okoun

dkulda píše:

Mimochodem, pane okoune, dodavatelem obsahu je od samotneho pocatku projektu Konektel a.s., je to na nasem webu. Vas komentar tedy neni moc na miste, ale dekuji...

:roll: já myslím že je to na místě, nevím proč se jednou schováváte za Konektel a.s. a podruhé zase vystupujete jako suverén jménem 4network.tv s.r.o. takové vystupování opravdu vítám. :roll:
kdo tedy tu televizi vlastně prodává? 4network.tv s.r.o.? Konektel a.s.?
0 x

dkulda

Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem. :D
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 10 years ago

Hmm, zajimave ... s boxem OK, ale proc teda lidem co maji box, jede cet21 jeste v androidu / iOS ? O tom je to co ja tady pisu, tak se na me nezlobte, ale bylo by korektni rict co je legalni a co ne. Diky.

P.S.: co to znamena "komu staci sledovani tv" ? To je jako napsat, vsak v pohode kdyz Vam staci jezdit v BMW my Vam ten nas trabant vubec necpeme ... sorry, ale co ze vseho nejvic nesnasim je otirani se o druhe firmy !! Kdyz za mnou prijde obchodnik a rekne mame to tak a tak .. ok .. ale kdyz prijde a rekne mame to lepsi nez franta, lepsi nez pepa ... to je krive jednani.

P.S.S : Tudiz na rovinu, mate smlouvu na OTT ??
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

dkulda

Viktor Novotný píše:Hmm, zajimave ... s boxem OK, ale proc teda lidem co maji box, jede cet21 jeste v androidu / iOS ? O tom je to co ja tady pisu, tak se na me nezlobte, ale bylo by korektni rict co je legalni a co ne. Diky.

P.S.: co to znamena "komu staci sledovani tv" ? To je jako napsat, vsak v pohode kdyz Vam staci jezdit v BMW my Vam ten nas trabant vubec necpeme ... sorry, ale co ze vseho nejvic nesnasim je otirani se o druhe firmy !! Kdyz za mnou prijde obchodnik a rekne mame to tak a tak .. ok .. ale kdyz prijde a rekne mame to lepsi nez franta, lepsi nez pepa ... to je krive jednani.

Dobrý den pane Novotný, měl jsme za to že jsem to tu již několikrát psal, a že my dva jsem se o tom již několikrát bavili. No nic, znova... My neposkytujeme službu prostřednictvím OTT. My poskytujeme službu v produkčním režimu na uzavřené síti. Čili ano, pokud má zákazník box, je splněna minimální podmínka firstscreen přes SetTopBox (CET21 toleruje i aplikaci ve smarTV, kterou nemáme) a tento platící a jasně identifikovatelný zákazník může v uzavřené síti využívat služby IPTV na secondscreen zařízeních. Toto je produkční stav. Po podepsání smlouvy nám operátor sdělí rozsah svých IP a nikde jinde to nejede. Vy jímku tvoří testovací účty, které slouží pro první seznámení s naší službou. O tomto způsobu CET21 ví, dokonce reportujeme seznam těchto účtů, protože se našel dobrák, tuším asi odkud mohl být, který tento testovací účet vzal a jel s ním do CET21.

Odpověď na otázku zda máme smlouvu na OTT je NE, o tom to moje vyjádření ale vůbec nebylo. Každopádně pokud mám já správné informace tak takovou smlouvu zatím nemá nikdo. Dokonce jsme slyšel že O2 má stejnou licenční smlouvu jako my a jako všichni ostatní co mají CET21 legálně. CET21 zatím ještě nevyšla s oficiálním ceníkem a zněním dodatku na tzv. dodatkové služby, kde se vyplňuje extra formulář o vlastnostech a charakteru služby a na základě toho se vypočítává cena za tyto dodatkové služby.

Pojďme se bavit opravdu věcně pojem OTT sem taháte zbytečně, já jsme ochoten se o tom bavit zcela otevřeně, a protože s programery jsme v kontaktu myslím že mohu ledasco uvést na pravou míru, pokud máte chuť jsme ochoten Vás v tomto oboru vzdělat, ale už sem prosím netahejte dokola OTT, dělal jste to naposledy cca před měsícem a nikam to nevedlo. S pozdravem, DAVID KULDA
0 x

dkulda

Viktor Novotný píše:Hmm, zajimave ... s boxem OK, ale proc teda lidem co maji box, jede cet21 jeste v androidu / iOS ? O tom je to co ja tady pisu, tak se na me nezlobte, ale bylo by korektni rict co je legalni a co ne. Diky.

Jo a pokud to někomu teče v iOS a Android kdekoliv, sem s jeho jménem PROSÍM, vyplněním testovacího formuláře potvrdil licenční podmínky testování a tím že to šíří dále je porušil. Já se nemíním kvůli někomu vystavovat pokutám.
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 10 years ago

Este ze ste se ozval, pripomneste mi ze mi lezi na stole upominka za neuhrazene faktury od CET 21.
Taky s nima mame smlouvu, Neuron.
Rozsah licence IPTV a to je taky OTT, aha takpodle jejich VOP jen na TV prijimacich.
Kde ma SledovaniTV problem,muze Novu pustit aspon do smartTV a dale se dohadovat ?

dkulda píše:Vážení zákazníci i potenciální zákazníci,

v poslední době se nám množí informace o praktikách konkurence sledovanitv.cz, která obvolává klienty, bohužel i ty naše potenciální, a ujišťuje všechny o legálnosti svého řešení a o NELEGÁLNOSTI našeho řešení 4network.tv. Argumentují tím, že nikdo jiný než než O2 a UPC nemá podepsanou smlouvu s CET21, s tím že my ji také nemáme podepsanou a proto je naše řešení nelegální. Rád bych i tímto způsobem všem sdělil že SMLOUVU S CET21 MÁME PODEPSANOU (smlouva je podepsaná se společností Konektel a.s., který je partner projektu a dodavatel obsahu). Kdo by chtěl tuto smlouvu vidět, můžeme stránku s podpisy ukázat v sídel naší společnosti. Zbytek smlouvy je předmětem obchodního tajemství. Tento způsob konkurenčního boje považuji za nekalý a pokud bude pokračovat tímto způsobem i nadále, jsme připraveni to předat naši právní kanceláři. Na tuto skutečnost i prezentaci těchto informací jsem předem upozornil i společnosti sledovanitv.cz.

Děkuji za pozornost,

DAVID KULDA
4network.tv s.r.o.
0 x

okoun

dkulda píše:Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem. :D

Vážený pane, já jsem nenapsal že něco pouštíte nelegálně, já jen pouze narážím na to že z prvního pohledu není jasné kdo vlastně co prodává a asi to je záměr.
Pokud jde o Novu, tak ano firma Konektel a.s. ji může přijímat, ale za jakou cenu to potom nabízíte je pro nás trochu zabité a o to tu jde. Není přeci možné aby si nějaká komerční televize narvaná reklamou za reklamou určila cenu, která neodpovídá 21. století. Vše.
0 x

Bach

Příspěvekod Bach » 10 years ago

okoun píše:[quote="dkulda"]Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem. :D

Vážený pane, já jsem nenapsal že něco pouštíte nelegálně, já jen pouze narážím na to že z prvního pohledu není jasné kdo vlastně co prodává a asi to je záměr.
Pokud jde o Novu, tak ano firma Konektel a.s. ji může přijímat, ale za jakou cenu to potom nabízíte je pro nás trochu zabité a o to tu jde. Není přeci možné aby si nějaká komerční televize narvaná reklamou za reklamou určila cenu, která neodpovídá 21. století. Vše.[/quote]

A proč by to nebylo možné? Je to zboží a to si vždy najde svého kupce. My máme taky smlouvu s CET21. Pokud máte problém s cenovou politikou CET21, tak to určitě nepatří sem, ale k jednacímu stolu s nimi. Někdo z nás se dohodl a někdo ne. Pro first screen si myslím, že by Sledovani.tv získalo licenci mrknutím oka. V té smlouvě není nic speciálního, ani cenově. Ale když někdo chce hodně, tak se stává že nemá nic.
Dnes jsem mluvil se zástupcem CET21 a smlouva na ostatní služby již prý bude :-D No uvidíme.
0 x
Na domácí přípojku to jde. :-))) http://www.speedtest.net/result/3688392378.png

okoun

jo já se jen obávám že to spustí lavinu další problémů, ano dohodnout se - ustoupit sice zanemá vyhranou bitvu ale mám pocit že prohranou válku, no uvidíme :oops:
0 x